- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Kan testi ver Cnm var sanırım hayırlı olsunbendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Kan testi verir misin lütfen ne zamandır takipteyim seni bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamazbendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Kan testi verir misin lütfen ne zamandır takipteyim seni bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamaz
Testlermi bozuk acabaaa
hepsi mi
Gölge var insallah hamilesindirbendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Haklısın bu konuda ama inan ki bizim topikte kaç tane arkadaş var lekelenme ile gebelik geçiren bende psikolojikmen ilk çocukta çökmüştüm olmadı olmadı diye bi yaptır hergün idrarda bakmaktan daha mantıklı değil miYa nedense imkan veremiyorum :) 14 aydir hep negatif negatif. Kanda bisey çıkmazsa diye gerginim. Bir de bole leke geliyor adet gunumden iki gun once basladi. Dunde devam etti. O kafami karistiyor
Haklısın bu konuda ama inan ki bizim topikte kaç tane arkadaş var lekelenme ile gebelik geçiren bende psikolojikmen ilk çocukta çökmüştüm olmadı olmadı diye bi yaptır hergün idrarda bakmaktan daha mantıklı değil mi
Adetin geçti mi canımHaklısın galiba hayatım
Akşam bi yaptırayım madem
Dundu adet tarihimAdetin geçti mi canım
Cnm silik var bende yapsam mı ki ya bugün testbendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Yap tabiki bakalım nasıl olacak ? Bende bildigin pkoyum ilacsiz bile adet olmam normalde. O yuzden bende bilmem hic yumurtalama donemi falan. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. O yuzden biliyodum adet günümüCnm silik var bende yapsam mı ki ya bugün test
Canım benimde öğle işte kahverengi lekeler gelio kaşık agrım var nebiliyim işte bugün kan için gideyim dedim ama bekliyorum ya adet olursam die genelde benimde adet sonu öğle gelirdi ama şimdi adet geçikti 7 gün ve 5 6 7 gün lekelerim gelio için hamişliktenditbendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
İnsallah canim. Testin varsa bi yapsanaCanım benimde öğle işte kahverengi lekeler gelio kaşık agrım var nebiliyim işte bugün kan için gideyim dedim ama bekliyorum ya adet olursam die genelde benimde adet sonu öğle gelirdi ama şimdi adet geçikti 7 gün ve 5 6 7 gün lekelerim gelio için hamişliktendit
Yapıcam cnm eczane karşımda hemen inş vardır yaİnsallah canim. Testin varsa bi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?