• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ark lütfen yardım bi cvp

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
609
103
34
Karşıyaka
11senelik evliyim tedavi gördüm hep klomen femara En son progen pen göbekten iğne ve artık iğnelere gücüm yetmediği için tedaviyi bıraktım 3ay oldu ara vereli pko var malesef ki fakat her ay acıyan göğüsüm şiddetli bu ay gergin ve bastırınca hafif açıo ii gündür kahve lekelerim gelio adet 7 gün geçikti ama geçen ay da geçikti fakat şimdiye kadar lekelenme şekli olmadı böyle ve ağrı da var kasıklarımda adet olucam gibi kan vermeye çekiniyorum adet olurum die bekliyorum sizce gebe olma ihtimalim nekadar yüksek ve belimde ağrıyor

bendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 141
bendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Kan testi verir misin lütfen ne zamandır takipteyim seni bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamaz

Ya nedense imkan veremiyorum :) 14 aydir hep negatif negatif. Kanda bisey çıkmazsa diye gerginim. Bir de bole leke geliyor adet gunumden iki gun once basladi. Dunde devam etti. O kafami karistiyor
Haklısın bu konuda ama inan ki bizim topikte kaç tane arkadaş var lekelenme ile gebelik geçiren bende psikolojikmen ilk çocukta çökmüştüm olmadı olmadı diye bi yaptır hergün idrarda bakmaktan daha mantıklı değil mi

Haklısın bu konuda ama inan ki bizim topikte kaç tane arkadaş var lekelenme ile gebelik geçiren bende psikolojikmen ilk çocukta çökmüştüm olmadı olmadı diye bi yaptır hergün idrarda bakmaktan daha mantıklı değil mi

Haklısın galiba hayatım
Akşam bi yaptırayım madem

Canım benimde öğle işte kahverengi lekeler gelio kaşık agrım var nebiliyim işte bugün kan için gideyim dedim ama bekliyorum ya adet olursam die genelde benimde adet sonu öğle gelirdi ama şimdi adet geçikti 7 gün ve 5 6 7 gün lekelerim gelio için hamişliktendit

Canım benimde öğle işte kahverengi lekeler gelio kaşık agrım var nebiliyim işte bugün kan için gideyim dedim ama bekliyorum ya adet olursam die genelde benimde adet sonu öğle gelirdi ama şimdi adet geçikti 7 gün ve 5 6 7 gün lekelerim gelio için hamişliktendit
İnsallah canim. Testin varsa bi yapsana

Back