Doğuma Hazırlık hamile annisler icin karin maski modelleri-cok sekerler bir göz atin derim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım emeğine sağlık, bayıldım valla...Allah nasip ederse ikinci bebeğimde yaptırmak isterimsositososito böylece hamile karnımın eşimin göbeğinden küçük olduğunu her daim kanıtlamış :jeyyarlurum:roflol::teytey: kendileri ısrarla aksini söylemeye devam edemez :dilcikar: :icecream::roflol:

sanırım alçılı şeritler var sadece ıslatıp yüzeye yapıştırıyorsun ve kalıbı çıkartıyorsun biz okulda çocuklarla denemiştik böle bir ürünü ama karnıma yapmak hiç aklıma gelmedi güzel fikir :) paylaşım için teşekkürlerr

ayy süsleyince çok hoş durmuş ya demı...
aslında yapmak lazım çok hoş bir anı bence...
sağol tatlım paylaştığın için teşekkürlerrropuyorumnanaktan

:1shok:yaa biz kendimiz yapabilirmiyiz bunu incim bende heykeltraşlar yapar sanıyordumfisfisfisteşekkür ederim paylaşımın için tekrardan cnmopuyorumnanaktan

insallah yaparsin canim
bende ikincide istiyorum
kaydirigubbakcemile3demek esin aksini idda ediyo hakaydirigubbakcemile3

evvet canim serit halinde oluyo benimde bildigim
hamilelere özel oluyo
begendiysen ne mutlu bana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy süsleyince çok hoş durmuş ya demı...
aslında yapmak lazım çok hoş bir anı bence...
sağol tatlım paylaştığın için teşekkürlerrropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5aynen canim süslenmis hali harika bende bayildimkaydirigubbakcemile5
umarim yaparsin canim benim
opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu banaopuyorumnanaktan

:1shok:yaa biz kendimiz yapabilirmiyiz bunu incim bende heykeltraşlar yapar sanıyordumfisfisfisteşekkür ederim paylaşımın için tekrardan cnmopuyorumnanaktan

kessinlikle yapabilirsin malzemeleri buldukdan sonra canim
tabiikide özel yapanlarda var
ama bence insan kendi yapsa daha eglenceli ve rahat olur
opuyorumnanaktanne demek canim benim seve seve paylasdimopuyorumnanaktan

Guzelde de ; bunu. Karına yapılması ne kadar dogu bı baskı bı Ağrı olustuacaktibrk sıkıntıya gircrkti
ayrıca yaptık diyelim memeler bile belli ben bunu cicin odasına assam gelen misafirlerin gözünü bagliyamsm örf ve adetlerimize uygun dgildir kanımca
begendimmi beğendim ama o kadar

bunu burda cok yapiyolar cok kiside gördüm hatta cokta begeniyorum ama bana biraz ayip gelio böyle birseyi yapip asmak...sonucta büyükler görücekler....hevesim var ama yapilabilcek biseymis gibi gelmiyo bana
yapi marketlerde bütün malzemeleri bi takim halinde satiliyo..alcisi, alci vücuta degmesin diye özel bir naylon, hatta boyalari..kalan zevk size kalmis istediginiz gibi süsleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…