- 14 Aralık 2008
- 10.386
- 15
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
:1shok:yaa biz kendimiz yapabilirmiyiz bunu incim bende heykeltraşlar yapar sanıyordumfisfisfisteşekkür ederim paylaşımın için tekrardan cnmopuyorumnanaktan:kedi:tskler canim:kedi:
tatlisim illa özel birine yaptirmak zorunda diilsin
tr de nerden alinir bilmiyorum ama malzemeler alinip evde esinlede yapabilirsiniz
ben esimle yapmak istiyorum tabii kizimda olucak insallah daha zevkli ve keyifli olur benceopuyorumnanaktan
canım emeğine sağlık, bayıldım valla...Allah nasip ederse ikinci bebeğimde yaptırmak isterimsositososito böylece hamile karnımın eşimin göbeğinden küçük olduğunu her daim kanıtlamış :jeyyarlurum:roflol::teytey: kendileri ısrarla aksini söylemeye devam edemez :dilcikar: :icecream::roflol:
bence gereksiz ve anlamsız... ben beğenmedim.
cok guzeller emegine saglikkk cnm bnm
sanırım alçılı şeritler var sadece ıslatıp yüzeye yapıştırıyorsun ve kalıbı çıkartıyorsun biz okulda çocuklarla denemiştik böle bir ürünü ama karnıma yapmak hiç aklıma gelmedi güzel fikir :) paylaşım için teşekkürlerr
ayy süsleyince çok hoş durmuş ya demı...
aslında yapmak lazım çok hoş bir anı bence...
sağol tatlım paylaştığın için teşekkürlerrropuyorumnanaktan
:1shok:yaa biz kendimiz yapabilirmiyiz bunu incim bende heykeltraşlar yapar sanıyordumfisfisfisteşekkür ederim paylaşımın için tekrardan cnmopuyorumnanaktan
harika ..bi fikir
bugun araştırmaya başlıyorum ..nasıl yapılabilir