Doğuma Hazırlık hamile annisler icin karin maski modelleri-cok sekerler bir göz atin derim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
insallah yaparsin canim
bende ikincide istiyorum
kaydirigubbakcemile3demek esin aksini idda ediyo hakaydirigubbakcemile3

yaa sorma canım, koca göbeğine bakmadan benim karnımla dalga geciyodu tombalağım :tomato::mymeka: ama sayende Allah nasip ederse ikinci bebeğimde yapamıycak :lepi: hatta işyerine masasının karşısına asarım süper olur kötükedihüso ertesi gün beni boşarmıı CADIARZU evet boşar :roflol:sırnaşık şey

çok güzel olmuş yaptırana tabii
deişik zevk meselesi
ama ben yaptıraramam sanırım
çünkü böyle şeylere alerjim var
buz gibidir yaparken bu alçı
ama paylaşım çok güzel incitanem..denişik..opuyorumnanaktan

Guzelde de ; bunu. Karına yapılması ne kadar dogu bı baskı bı Ağrı olustuacaktibrk sıkıntıya gircrkti
ayrıca yaptık diyelim memeler bile belli ben bunu cicin odasına assam gelen misafirlerin gözünü bagliyamsm örf ve adetlerimize uygun dgildir kanımca
begendimmi beğendim ama o kadar

canim zevkler ve renkler tartisilmaz
benim bildigim hamileler icin daha özel oldugudur
ayrica gögüslerinle birlikde yapmak zorunda diilsin
sadece karninida yapabilirsin
tskler yorumun icin

bunu burda cok yapiyolar cok kiside gördüm hatta cokta begeniyorum ama bana biraz ayip gelio böyle birseyi yapip asmak...sonucta büyükler görücekler....hevesim var ama yapilabilcek biseymis gibi gelmiyo bana
yapi marketlerde bütün malzemeleri bi takim halinde satiliyo..alcisi, alci vücuta degmesin diye özel bir naylon, hatta boyalari..kalan zevk size kalmis istediginiz gibi süsleyebilirsiniz

canimsin
elbette herkezin görüsü ayridir tatlisim
a.s.a.s.a.s.

yaa sorma canım, koca göbeğine bakmadan benim karnımla dalga geciyodu tombalağım :tomato::mymeka: ama sayende Allah nasip ederse ikinci bebeğimde yapamıycak :lepi: hatta işyerine masasının karşısına asarım süper olur kötükedihüso ertesi gün beni boşarmıı CADIARZU evet boşar :roflol:sırnaşık şey

aman allah korusun canim benim
kas yaparken göz cikartmayalim
a.s.a.s.a.s.

çok güzel olmuş yaptırana tabii
deişik zevk meselesi
ama ben yaptıraramam sanırım
çünkü böyle şeylere alerjim var
buz gibidir yaparken bu alçı
ama paylaşım çok güzel incitanem..denişik..opuyorumnanaktan

:teselli:eek:y kiyamam melegim alerjin varsa elbette yaptirma:teselli:
opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canimopuyorumnanaktan

:dance: aaaaaaaaaay süper mi bu tatlım yaaa :emir_bebek:

bebeği yatırmışlar ya kuzu postuyla çok hoşuma gitti ne kadar güzel. birde duvara baskılı resim yapmışlar o çok güzeldi. memişsin olandan düşünebilirim. ama nasıl yapacağız acaba? hamileler için bu alçı çeşidini nerden bulacağız ki? türkiyede böyle bir şey var mı acaba? benim öyle bir imkanım olursa ben düşünürdüm son ayımda. son ayda yaptırmak lazım herhalde minik guzu sığsın dye ay çok hoş:roflol:

İLK RESİM ÇEKİMİNDE VE ÇOK HUZURSUZ OLDUĞU ANLARDA KULLANABİLECEĞİNİZ ANNE KARNI HUZUR YATAĞI...

36haftalik olunca karin maskinizi alip süslüyosunuz yada süsletiyorsunuz
ilk resmini dogar dogmaz onun icinde cektirebiliyorsunuz

HALA KENDİNİ ANNE KARNINDA VE GÜVENDE HİSSEDİYOR....YAŞADIĞI HUZURA SAHIT OLUN...

4RR.JPG
PA31029.JPG

Şuna bir bakın yaaaa.... hakikaten kendini anne karnında gibi hissidiyor..Ne kadar masum ve doğal...
sırf böyle bir anı için yapmaya değer. Ama hakikaten kocişe söylesem önce alay eder. Üstelersem kızar.. Sonra ben ağlarım.. Ama yinede izin vermez çok lazımsa alalım der :umursamaz:Ama kimsede böyle bişeyi satmaz.. En iyisi düşüncede kalması ...

Çok yaratıcı bir fikir. düşüneninde, yapanında paylaşanında ellerine sağlık..

ne güzelmiş ya eğer bir gün hamiş kalırsam sadece karnımı yaptırırım
yalnız çocuk anne karnındayken bi zararı olmuyomu alçıyla kaplanıyo ya ve sonra nasıl çıkıyo onlar

X