- 29 Ocak 2009
- 25
- 0
- Konu Sahibi incitanemtuana
eşim izin vermiyor ,alçı agırlık yaparmış bebeklere zaarar verirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah yaparsin canim
bende ikincide istiyorum
kaydirigubbakcemile3demek esin aksini idda ediyo hakaydirigubbakcemile3
Guzelde de ; bunu. Karına yapılması ne kadar dogu bı baskı bı Ağrı olustuacaktibrk sıkıntıya gircrkti
ayrıca yaptık diyelim memeler bile belli ben bunu cicin odasına assam gelen misafirlerin gözünü bagliyamsm örf ve adetlerimize uygun dgildir kanımca
begendimmi beğendim ama o kadar
bunu burda cok yapiyolar cok kiside gördüm hatta cokta begeniyorum ama bana biraz ayip gelio böyle birseyi yapip asmak...sonucta büyükler görücekler....hevesim var ama yapilabilcek biseymis gibi gelmiyo bana
yapi marketlerde bütün malzemeleri bi takim halinde satiliyo..alcisi, alci vücuta degmesin diye özel bir naylon, hatta boyalari..kalan zevk size kalmis istediginiz gibi süsleyebilirsiniz
ya harıka bişi olmuşşşş
bakmak hoş güzelde iş yapmaya gelince gereksiz görür oldum
eşim izin vermiyor ,alçı agırlık yaparmış bebeklere zaarar verirmiş
ayyy çok güzeller yaa
cok değişik ya. paylaşım için teşekkurler canım
çok beğendim süper hepside
yaa sorma canım, koca göbeğine bakmadan benim karnımla dalga geciyodu tombalağım :tomato::mymeka: ama sayende Allah nasip ederse ikinci bebeğimde yapamıycak :lepi: hatta işyerine masasının karşısına asarım süper olur kötükedihüso ertesi gün beni boşarmıı CADIARZU evet boşar :roflol:sırnaşık şey
çok güzel olmuş yaptırana tabii
deişik zevk meselesi
ama ben yaptıraramam sanırım
çünkü böyle şeylere alerjim var
buz gibidir yaparken bu alçı
ama paylaşım çok güzel incitanem..denişik..opuyorumnanaktan
İLK RESİM ÇEKİMİNDE VE ÇOK HUZURSUZ OLDUĞU ANLARDA KULLANABİLECEĞİNİZ ANNE KARNI HUZUR YATAĞI...
36haftalik olunca karin maskinizi alip süslüyosunuz yada süsletiyorsunuz
ilk resmini dogar dogmaz onun icinde cektirebiliyorsunuz
HALA KENDİNİ ANNE KARNINDA VE GÜVENDE HİSSEDİYOR....YAŞADIĞI HUZURA SAHIT OLUN...