Eczaneden aldığım kremi sürüp uyudum. Sabah kalkıp yüzüme baktığımda yanağımda ki bölgelerde kabarcık ve kızarıklık gördüm. Sonra cildimi temizleyip merhem sürdüm, onun ertesi günü kızarıklık baya gitmişti fakat cildimde bir sürü gözenek var şu an, normalde cildim dümdüz. Biraz bakım yaptım ama tam olarak ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hametol krem pişmanlığı?
- Konu Sahibi Nlo09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Madec
Madecassol kullanırsan bebek gibi olur,yeniden doğmuş gibi taki kendi haline bırakırsan da. Çok bakım yapma tahriş olur çoğalırCildim karma ve teşekkür ederim. Sadece cildim iyileşir mi sizin görüşünüz nedir tam olarak?
Eczaneden aldığım kremi sürüp uyudum. Sabah kalkıp yüzüme baktığımda yanağımda ki bölgelerde kabarcık ve kızarıklık gördüm. Sonra cildimi temizleyip merhem sürdüm, onun ertesi günü kızarıklık baya gitmişti fakat cildimde bir sürü gözenek var şu an, normalde cildim dümdüz. Biraz bakım yaptım ama tam olarak ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
Cildimde kuruluk var gibiydi, makyaj yapınca öyle hissettim ya da öyle sandım. Eczaneden Hametol cilt bakımı aldım, sürdüm sonra anlattığım gibi oldu. Bu olay olunca bir şey sürmedim ama ertesi günü merhem sürmüştüm. Sonra bir gün daha hiçbir şey sürmedim onun ertesi günü hafif bir bakım yaptım cildi temizleyecek şekilde. Biraz rahatladı fakat bir sürü gözenek var normalde dümdüz benim cildim ne yapacağım bilmiyorum, bakım biraz düzeltti ama...Ne için kullanmistin?Alerjin olabilir. Bi kaç gün hiç bisey sürme kendi haline bırak. Madecassol herseye birebir.
Cildinde kuruluk varsa madecassol kullanmanı öneririm sadece geceleri sureceksin ama az bisey lekelere, sivilcelere çok iyi geliyor alman gereken nem miktarını da veriyor. Nem terapisi diye loeralin var ondan da kullanlrsnCildimde kuruluk var gibiydi, makyaj yapınca öyle hissettim ya da öyle sandım. Eczaneden Hametol cilt bakımı aldım, sürdüm sonra anlattığım gibi oldu. Bu olay olunca bir şey sürmedim ama ertesi günü merhem sürmüştüm. Sonra bir gün daha hiçbir şey sürmedim onun ertesi günü hafif bir bakım yaptım cildi temizleyecek şekilde. Biraz rahatladı fakat bir sürü gözenek var normalde dümdüz benim cildim ne yapacağım bilmiyorum, bakım biraz düzeltti ama...
Cildim karma ve teşekkür ederim. Sadece cildim iyileşir mi sizin görüşünüz nedir tam olarak?Cildinde kuruluk varsa madecassol kullanmanı öneririm sadece geceleri sureceksin ama az bisey lekelere, sivilcelere çok iyi geliyor alman gereken nem miktarını da veriyor. Nem terapisi diye loeralin var ondan da kullanlrsn
Madec
Madecassol kullanırsan bebek gibi olur,yeniden doğmuş gibi taki kendi haline bırakırsan da. Çok bakım yapma tahriş olur çoğalırCildim karma ve teşekkür ederim. Sadece cildim iyileşir mi sizin görüşünüz nedir tam olarak?
En iyi cevap
Bugün aldım kremi gerçekten cildimi rahatlattı, düzenli olarak kullanacağım. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Madec
Madecassol kullanırsan bebek gibi olur,yeniden doğmuş gibi taki kendi haline bırakırsan da. Çok bakım yapma tahriş olur çoğalır
Rica ederiim. Sadece gece yatarken sürmeni tavsiye ederim. Gün aşırı değil de bir gün arayla. Sakinn gündüz sürüp güneşe çıkma cilt lekesi yapar. Düzenli kullanırsan cildin pürüzsüz olurBugün aldım kremi gerçekten cildimi rahatlattı, düzenli olarak kullanacağım. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.