Hamaratlığım başıma bela

Şakalar komiklikler
t1302.gif

Ben pandemi döneminde yaptığım kanaviçe havluları koyayım da gör :KK69:

Şaka şaka eline sağlık, geliştirebilirsin kendini güzel olmuş 🧿

Konu başlığını okuyunca direkt aklımda şu senaryo belirdi , çok hamaratım kaynanama görümceme pasta börek çok yaptım diye şimdi bir misafiri geleceği zaman hep benden ikram bekliyorlar diyecek sandım ama zort 😁😁😁😁

Bu şey değil mi ya 12 yaşındayken annemin bana öğreneyim diye ördürdğü lif djfjdjdjksd
Yani daha güzellerini gördüm konu sahibi bu öyle dert olacak kadar bi hamaratlık değil 🤷🏻‍♀️

Buradaki kadınlar çok kıskançtır. Bunu unutma.
Kocanı kıskanır, ördüğü lifi kıskanır, kaynanani kıskanır inanır mısın ben buraya fincan kahve atıyorum tak kırılıyor. Öyle böyle fesat değiller. Zaten kk kadınları yaz google herkes illallah etmiş. Bunların hepsi profesör :kahve::kahve: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Buradaki kadınlar çok kıskançtır. Bunu unutma.
Kocanı kıskanır, ördüğü lifi kıskanır, kaynanani kıskanır inanır mısın ben buraya fincan kahve atıyorum tak kırılıyor. Öyle böyle fesat değiller. Zaten kk kadınları yaz google herkes illallah etmiş. Bunların hepsi profesör :kahve::kahve: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kaslı kocan mı vardı senin lsslld.
Ay küçücük fotoya bakıp onu sormuştu dimi🤣

ev ev gezdirilen ve tüm ailenin isleri yaptirilan gelinlik kizlardan oldugunuzu tahmin ederek gelmistim oysa :KK69:

X