- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.843
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kırmayın işte kızın hevesini yaaaa Ben bugün amigurumi ören ergenin yüzündeki mutluluğu izledim bütün gün yapmayın böyle şeylerAltı üstü lif.
Kızım bile 10 yaşında ördü
Hahahahaha ayyy yemin ederim boşluğuma geldi yerlere yattim bu ne yaaYaaa kırmayın işte kızın hevesini yaaaa Ben bugün amigurumi ören ergenin yüzündeki mutluluğu izledim bütün gün yapmayın böyle şeyler Eki Görüntüle 3362624
PatikHahahahaha ayyy yemin ederim boşluğuma geldi yerlere yattim bu ne yaa
11 yaşında şiş ile çanta ördüm kendime.Altı üstü lif.
Kızım bile 10 yaşında ördü
Kaslı kocan mı vardı senin lsslld.Buradaki kadınlar çok kıskançtır. Bunu unutma.
Kocanı kıskanır, ördüğü lifi kıskanır, kaynanani kıskanır inanır mısın ben buraya fincan kahve atıyorum tak kırılıyor. Öyle böyle fesat değiller. Zaten kk kadınları yaz google herkes illallah etmiş. Bunların hepsi profesör
Ben boyle sukutu hayal gormedimev ev gezdirilen ve tüm ailenin isleri yaptirilan gelinlik kizlardan oldugunuzu tahmin ederek gelmistim oysa
tüm hevesim kacti yaBen boyle sukutu hayal gormedim
Şimdi Türk bayrağı var canım Kocamın asla atmam dhhd dikkatli ol bacım bak görüyorsun şahitler varKaslı kocan mı vardı senin lsslld.
Ay küçücük fotoya bakıp onu sormuştu dimi