Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ustelik bdv’lik konu degilEki Görüntüle 3362614 kızlar çok güzel olmamış mı ben yaptım
Çok güzel ellerine sağlık da dert değil konun taşınacak birazdan :) ayrıca bu liflerin binbir türlü çeşidi çıktı gelinli damatli isimli bebekli vs satış için düşünüyorsan model olarak geliştir kendini başarılar.Eki Görüntüle 3362614 kızlar çok güzel olmamış mı ben yaptım
Bende konuda bir derdim vardaki "derdi" arıyodumBaslikla konu uyumunu anlamadim, bela kismi neresi?
Ustelik bdv’lik konu degil
Renkler uymamis minecrafta, daha toprak calissaymis konu sahibiBen çok beğenmedim Minecraft gibi olmuş. Bu dert olabilir :d
Kim kullanıyor bunları ya şöyle rengarenk kazak, hırka örmüş olsaydın o zaman hamaratlik derdimEki Görüntüle 3362614 kızlar çok güzel olmamış mı ben yaptım
Yeni bir karakter mı geldi siteyeEki Görüntüle 3362614 kızlar çok güzel olmamış mı ben yaptım
Başıma bela diyince bütün akrabalar bana iş yaptırıyor , yemek yaptırıyor vs diyecek sandımhadi herkes kızına çeyiz yaptırıyor desek bu devirde de çeyiz kalmadı sanki ya ne bileyim ben de hiç yok böyle şeyler ?Bende konuda bir derdim vardaki "derdi" arıyodum
Wumın biz de konu açalım senle yaRenkler uymamis minecrafta, daha toprak calissaymis konu sahibi
Ben kitleleri pesimden suruklemek istemiyorum bebisim yaaa, gizli olmak daha hosWumın biz de konu açalım senle ya