Hamarat ev hanımları buraya : (

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Ya nolur konumu kaldırmayın.
Açık gri saten duvarıma, sprey ile klimayı silerken baya bi duvarada sıçramış.
Leke olmuş ve kurumuş.
Şimdi ben neyle silersem ve nasıl silersem iz kalmaz :( daha da yeni boyattık sayılır , berbat edersem eşimin çenesinden kurtulamam.
Hamarat ev hanımları nolur bi fikir verin bana.
Teşekkürler herkese şimdiden.

Kesinlikle önce kuru bezle tozunu alın duvarın sonra silin. Başıma geldi direk silince çamur gibi oldu kaldı leke

Leke olmuş ve kurumuş.
Şimdi ben neyle silersem ve nasıl silersem iz kalmaz :KK43: daha da yeni boyattık sayılır , berbat edersem eşimin çenesinden kurtulamam.
Hamarat değilim ama bende geldim 😁 çamaşır suyu işe yarar mı bilmiyorum. Çocukların duvara sürdüğü çizdiği her şeyi çamaşır suyu çıkardı şimdiye kadar deneyin bence

Leke olmuş ve kurumuş.
Şimdi ben neyle silersem ve nasıl silersem iz kalmaz :( daha da yeni boyattık sayılır , berbat edersem eşimin çenesinden kurtulamam.
Aseton, kolonya vs alkol olan icerikli urunler kullanmayin. Duvar silgileri var beyaz renkte onlarla kuru sekilde silerseniz cikar diye dusunuyorum.

Ya aynen zaten spreyden giden su aşağı doğru süzülmüş resmen is olmuş ,çamurlaşacak belli :KK43:@Smeeygle2

Hamarat değilim ama bende geldim 😁 çamaşır suyu işe yarar mı bilmiyorum. Çocukların duvara sürdüğü çizdiği her şeyi çamaşır suyu çıkardı şimdiye kadar deneyin bence
Benimde aklıma geldide çamur gibi olmasından korkuyorum duvarın

Şimdi ilk önce kuru bezle o yeri bir güzel siliyorsun sonra cif ve çamasır suyunu ılık suya karıştır sil. Ama simli demişsin o yüzden görünmeyen yerde dene ilk simler çıkmazsa tamamen silersin. Diyelim simler çıktı çamaşır susuz ciflerden vardır mutlaka elinde onunla dene aynı şekilde görünmeyen yerde. Bir de sünger kullan gerekirse sert yeriyle de hafif hafif ov tabi bunların hepsini görünmeyen yerde bir dene simli olması dert.

Şimdi ilk önce kuru bezle o yeri bir güzel siliyorsun sonra cif ve çamasır suyunu ılık suya karıştır sil. Ama simli demişsin o yüzden görünmeyen yerde dene ilk simler çıkmazsa tamamen silersin. Diyelim simler çıktı çamaşır susuz ciflerden vardır mutlaka elinde onunla dene aynı şekilde görünmeyen yerde. Bir de sünger kullan gerekirse sert yeriyle de hafif hafif ov tabi bunların hepsini görünmeyen yerde bir dene simli olması dert.
Yok simli değil ,sim yok duvarda.
Duvarı komple silmem lazım sanırım dimi.

O kadar işle kim uğraşıcak canına yazık :)))
Duruma göre sil baktın sildiğin yer daha açık oldu yani belli oluyor diğer yerleri de silersin.
Sildiğim yer belli olacak kesin çünkü tam kaloriferin arkasındaki duvar.
Napalım en kötü kocamdan azarı yer otururum :)

Sildiğim yer belli olacak kesin çünkü tam kaloriferin arkasındaki duvar.
Napalım en kötü kocamdan azarı yer otururum :)
Bence belli olmaz çok fazla bastırarak silmezseniz deterjanıda bol kullanmazsanız bir şey olacağını sanmıyorum ama çamaşır suyu birebir bu tür lekeler için. Şimdiden kolay gelsin :)

Back
X