Ben öldürüyordum ama maalesef çare olmadı.Çoğu yerde de hemen uzaklaştırın diyor evde kalmasına izin verirsek daha çok çoğalmaz mı?Hoş ben zaten öldüremiyorum da
Merak işteŞakaa yapıyoorsunuuzzMüthiş ve hiçbir zaman yapma cesareti bulamayacağım bir deney:))
Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı..Normalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruummBen öldürüyordum ama maalesef çare olmadı.
Merak işteKorkmuyorum valla ama tiksiniyorum hastalık yayıyormuş.Bunlardan bir korkuyoruz tiksiniyoruzya çin için özel üretiliyor çerez niyetine
Kaçanı yetti bana uçanını görsem bunu kaldıramam heralde:))Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı !Benim evde hep çıkardı hatta uçanı bile var ne çok öldürürdüm korka korka. Evi ilaçlattık şimdi yavruları görüyorum ölü şekilde. Ama yazın 1..2 tane..2 seneyi geçti bu yaz yeniden ilaçlatıcam.
Evet bayağı büyüktü. Büyünce uçuyorlar bence kanatları mı oluşuyor neKaçanı yetti bana uçanını görsem bunu kaldıramam heralde:))Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı !
Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı..Normalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruumm(
Al bendende okadarOnlara zaten sinir oluyorum mide değil işkembe resmen onlardaki ve her türlü hastalığı,mikrobu,virüsü de dünyaya onlar yayıyor
Ya umarım bozulmaz umarım:))Evet genelde gece çıkıyorlar akşam oldu ve şu an biraz diken üstündeyim..Şu an görsem ne yaparım bir fikrim yok!! Çok hızlı değiller mi hemen pıtı pıtı kaçıp kuytu köşeye ya da bir açıklığa atmayı başarıyorlar kendilerini..Siz bu konuda cesursunuz bana göre epeyEşim bile benim kadar cesaretli degil.İlk gördüğümde hiç bişey yapmadım gece çıkıyor gelsin gitsin dedim.Baktım ortalık çekmece baya baya batıyo baya varlar galiba dedim.Neyse bi gece bi baktım kocam serçe parmağımdan biraz küçük,tmm vuracakken uçtu ben şok Neyse kovalarken mutfak lavabosuna kondu su tuttum delikten gitti bende orda boğulur ölür diye düşünüyorum içim bi rahat meğer yuvası orası araştırınca anladım Çok öldürdüm nöbet tuttum valla tabiri caizse Ama ne yaptıysam başaramadım çünkü ben bir onlar yüzlerce ilaçlama yaptık kafa şimdi rahat bu rahatlık Mart'ta bozulabilir pek sevinemiyorum
Normalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruummEvet bayağı büyüktü. Büyünce uçuyorlar bence kanatları mı oluşuyor nemüstakil bahçeli bizim ev ordan geliyor herhalde diyordum.öldürdükten sonra çamaşır suyu ile siliyorum. Yumurta bırakıyor deniyor diye
Ben eskiden eşimi uyandırıyordum. Çünkü gece geziyorlar . Eşimde aynı sizin gibi ilacı sıkıp bekliyo ölsün diye sinek ilacı ise asla ölmüyor ama hamamböceği ilacı var raid in o daha iyi .kaçtıkça sıkıyorum arkasından . Ama direk ölüm tercihim terlikle vurmak oluyor kesin çözümNormalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruumm
Benim bir kere yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıkmaya kalktı ama hayvan resmen gargara yaptı,tınlamadı bileBen eskiden eşimi uyandırıyordum. Çünkü gece geziyorlar . Eşimde aynı sizin gibi ilacı sıkıp bekliyo ölsün diye sinek ilacı ise asla ölmüyor ama hamamböceği ilacı var raid in o daha iyi .kaçtıkça sıkıyorum arkasından . Ama direk ölüm tercihim terlikle vurmak oluyor kesin çözüm2 ayağıma terlik geçiriyorum iki de elime 4 taraftan silahlanıyorum.. uçan böceği de 10 senede 3 yada 4 kez görmüşümdür .
Ben uzaktan görünce kötü hissediyorum bir de temas etse bir yerime o an neler olur kestiremiyorum..Size de çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız..Yazdığım gibi uzun süre ölü taklidi yapabiliyorlarmış ağır darbelere rağmen,dikkat edin sizi de kandırmasınlarAslında yakından bir kere isabet ettirip vurmak gerekiyor ama ben sinirimden hem küfür ediyom hem canını çıkarıyom :)) 2 kez de koluma değmişlerdi. Ayy ne çok anım varmış . Valla iki senedir rahatım ilaçlattıktan sonra ..
Önce görür görmez jet gibi kaçıyorlardı sonra sonra pişkin pişkin yüzüme bakıyordu o yüzeme bakıp kaldığı zamanlarda mefta oluyorlardıYa umarım bozulmaz umarım:))Evet genelde gece çıkıyorlar akşam oldu ve şu an biraz diken üstündeyim..Şu an görsem ne yaparım bir fikrim yok!! Çok hızlı değiller mi hemen pıtı pıtı kaçıp kuytu köşeye ya da bir açıklığa atmayı başarıyorlar kendilerini..Siz bu konuda cesursunuz bana göre epey''Çok öldürdüm'' diyorsunuz bu konuda tarafınızdan aydınlamaya ihtiyacım var büyükleri nasıl hallediyordunuz?Karşılaşma anlarında anormal tepkiler veriyorlar mıydı çünkü dengesiz hareket edebilen bir hayvan böcek ilacı sıkınca tamamen dengesizleşiyor üstelik !!!
Gördüğün zaman eldivenle alıp kafasını ezicen ne var bunda canım korkma yaniBen uzaktan görünce kötü hissediyorum bir de temas etse bir yerime o an neler olur kestiremiyorum..Size de çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız..Yazdığım gibi uzun süre ölü taklidi yapabiliyorlarmış ağır darbelere rağmen,dikkat edin sizi de kandırmasınlarGerçi ben bi cesaret öldürebilsem o kadar büyükler ki eminim ondan sonra cinayet işlemiş gibi hisseder vicdan yaparım:))
Aaaa olamazz mümkünasıızzz !!Gördüğün zaman eldivenle alıp kafasını ezicen ne var bunda canım korkma yani
Okadarda değilAaaa olamazz mümkünasıızzz !!Siz böyle mi yapıyorsunuz yoksa!!Cidden nası öldürüyorsunuz bana da yardımcı olun hem onlar kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış