Hamamböceği kabusu!!

Şakaa yapıyoorsunuuzz Müthiş ve hiçbir zaman yapma cesareti bulamayacağım bir deney:))
Merak işte Korkmuyorum valla ama tiksiniyorum hastalık yayıyormuş.Bunlardan bir korkuyoruz tiksiniyoruzya çin için özel üretiliyor çerez niyetine

Ben öldürüyordum ama maalesef çare olmadı.
Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı..Normalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruumm(

Benim evde hep çıkardı hatta uçanı bile var ne çok öldürürdüm korka korka. Evi ilaçlattık şimdi yavruları görüyorum ölü şekilde. Ama yazın 1..2 tane..2 seneyi geçti bu yaz yeniden ilaçlatıcam.

Merak işte Korkmuyorum valla ama tiksiniyorum hastalık yayıyormuş.Bunlardan bir korkuyoruz tiksiniyoruzya çin için özel üretiliyor çerez niyetine
Onlara zaten sinir oluyorum mide değil işkembe resmen onlardaki ve her türlü hastalığı,mikrobu,virüsü de dünyaya onlar yayıyor

Hatta ben genç kızken uzun süre evde durmadığımızda mutfakta aynı anda 6..7 tane görmüştüm kapıyı kapatıp evi terk etmiştim:) iğrenç ya

Kaçanı yetti bana uçanını görsem bunu kaldıramam heralde:))Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı !

Kaçanı yetti bana uçanını görsem bunu kaldıramam heralde:))Peki benim gördüklerim gibi büyük müydü sizinkilerde ? Abartmıyorum benimkiler normale göre kocaman sayılırlardı !
Evet bayağı büyüktü. Büyünce uçuyorlar bence kanatları mı oluşuyor ne müstakil bahçeli bizim ev ordan geliyor herhalde diyordum.öldürdükten sonra çamaşır suyu ile siliyorum. Yumurta bırakıyor deniyor diye

Eşim bile benim kadar cesaretli degil.İlk gördüğümde hiç bişey yapmadım gece çıkıyor gelsin gitsin dedim.Baktım ortalık çekmece baya baya batıyo baya varlar galiba dedim.Neyse bi gece bi baktım kocam serçe parmağımdan biraz küçük,tmm vuracakken uçtu ben şokNeyse kovalarken mutfak lavabosuna kondu su tuttum delikten gitti bende orda boğulur ölür diye düşünüyorum içim bi rahat meğer yuvası orası araştırınca anladımÇok öldürdüm nöbet tuttum valla tabiri caizseAma ne yaptıysam başaramadım çünkü ben bir onlar yüzlerce ilaçlama yaptık kafa şimdi rahat bu rahatlık Mart'ta bozulabilir pek sevinemiyorum

Ya umarım bozulmaz umarım:))Evet genelde gece çıkıyorlar akşam oldu ve şu an biraz diken üstündeyim..Şu an görsem ne yaparım bir fikrim yok!! Çok hızlı değiller mi hemen pıtı pıtı kaçıp kuytu köşeye ya da bir açıklığa atmayı başarıyorlar kendilerini..Siz bu konuda cesursunuz bana göre epey ''Çok öldürdüm'' diyorsunuz bu konuda tarafınızdan aydınlamaya ihtiyacım var büyükleri nasıl hallediyordunuz?Karşılaşma anlarında anormal tepkiler veriyorlar mıydı çünkü dengesiz hareket edebilen bir hayvan böcek ilacı sıkınca tamamen dengesizleşiyor üstelik !!!

Normalde pek korkmam böyle şeylerden ama açıkçası yaklaşma cesareti bile gösteremedim..Ayrıca inanılmaz dayanıklılar yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıktı..Hayvan resmen tınlamadı bile böcek ilacını bir kaçışı var resmen gaza bastı gitti..İkimizde baya şaşırmıştık!!Siz karşılaştığınız o büyükleri nasıl öldürüyordunuz çok dayanıklı ve hızlılar! burası da benim için çok önemli teke tek bir karşılaşma hiç istemiyoruumm

Ben eskiden eşimi uyandırıyordum. Çünkü gece geziyorlar . Eşimde aynı sizin gibi ilacı sıkıp bekliyo ölsün diye sinek ilacı ise asla ölmüyor ama hamamböceği ilacı var raid in o daha iyi .kaçtıkça sıkıyorum arkasından . Ama direk ölüm tercihim terlikle vurmak oluyor kesin çözüm 2 ayağıma terlik geçiriyorum iki de elime 4 taraftan silahlanıyorum..uçan böceği de 10 senede 3 yada 4 kez görmüşümdür .

Benim bir kere yanımda arkadaşım vardı böcek ilacı sıkmaya kalktı ama hayvan resmen gargara yaptı,tınlamadı bile O nedenle böcek ilacı ile yaklaşamam bir daha kolay kolay! Siz tam teçhizat operasyon yapıyorsunuz ama terlik için de çok yakın olmak gerekiyor o kadar dengesiz hareket ediyor ki açıkçası korkmuyor değilim:))Ve internetten biraz araştırma yaptım internet tamamen paranoyak yapıyor insanı..Radyasyondan bile etkilenmeyip,kafası olmadan yaşayabilen tek canlı olduğu yazıyor!! Ve aldığı ağır darbelere rağmen saatlerce hareketsiz kalarak ölü taklidi yapabiliyormuş!!Bu bilgilerden sonra araştırmayı noktalıyorum Büyükler uzaktan terlik atarak ölüyor mu peki ya da yakından bir kere vursak yeterli mi? Biraz saçma sorular soruyorum galiba ama şu an evde tekim ve her an bir yerden çıkacakmışlar gibime geliyor(

Aslında yakından bir kere isabet ettirip vurmak gerekiyor ama ben sinirimden hem küfür ediyom hem canını çıkarıyom :)) 2 kez de koluma değmişlerdi. Ayy ne çok anım varmış . Valla iki senedir rahatım ilaçlattıktan sonra ..

Ben uzaktan görünce kötü hissediyorum bir de temas etse bir yerime o an neler olur kestiremiyorum..Size de çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız..Yazdığım gibi uzun süre ölü taklidi yapabiliyorlarmış ağır darbelere rağmen,dikkat edin sizi de kandırmasınlar Gerçi ben bi cesaret öldürebilsem o kadar büyükler ki eminim ondan sonra cinayet işlemiş gibi hisseder vicdan yaparım:))

Önce görür görmez jet gibi kaçıyorlardı sonra sonra pişkin pişkin yüzüme bakıyordu o yüzeme bakıp kaldığı zamanlarda mefta oluyorlardı zamanla ev kalkını tanıyor kaçmıyor diye okudum buna inanıyorum çünkü 3lere 4lere kadar onları bekliyordum yiyecek birşeyler yiyemiynce kaçmıyor üstelik çemkirir gibi antenleriyle hareketler yapıyorlardı Bir ay boyunca bilgi edindim gözlemledim kâbus gibi.Komşularım benim kadar takıntı yapmıyo tmm temizleyelim kurtulalım yok hersene ilaçlar bir müddet rahat ederiz kafasındalar onlardan bize geri geliyor kısır döngü yani

Gördüğün zaman eldivenle alıp kafasını ezicen ne var bunda canım korkma yani

Gördüğün zaman eldivenle alıp kafasını ezicen ne var bunda canım korkma yani
Aaaa olamazz mümkünasıızzz !! Siz böyle mi yapıyorsunuz yoksa!!Cidden nası öldürüyorsunuz bana da yardımcı olun hem onlar kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış

Aaaa olamazz mümkünasıızzz !! Siz böyle mi yapıyorsunuz yoksa!!Cidden nası öldürüyorsunuz bana da yardımcı olun hem onlar kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış
Okadarda değil valla mis gibi ölüyorlar ben öyle yaptım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…