Evet radyasyondan dahi etkilenmiyorlarmış,normale göre de biraz büyükler acaba o yüzden etkilenmemiş olabilirler mi çünkü şu zamana kadar bir tane dahi görmemiştimİlaçlara bi zaman sonra bagısıklık gösteriyorlarmıs sureklı ilac degıstırmek gerekir sonucta mılyonlarca yıldır yasamayı ınatla basarmıs bir canlı birde profesyonel yardım alınabilir çunku yayılmacı tür bunlar çok ürerler korkutmak istemem ama evde delik vs varsa onları doldur nerden girebileceklerini sapta.
Evet ölünce yumurtalarını bıraktığı söylenmiş hatta bu başlıkta da aynı bilgi varÖldürdükce çoğalır mi zombi mi bu
Baştan bekleyin bakalım cikacak mi şimdi cikarsa yumurta birakmislar demektir. Her şeyi bosaltip ilaclarsiniz dolaplari kapıları. Simdi ilk adım olarak bocek tableti köyün bakalım cikacaklar mi
Yeşil ekran diye bi programda boraks ile pudra sekeri karıstırıp yol güzergahlarına serpince pudra sekerini yiyip o sırada boraksı da yutup icten bütün organlarının parcalandıgını kuruyup kıvrılarak öldüğünü izlemiştim. Annem denedi işe yaradı. Yalnız böyle yazınca acıdım resmen hayvancıklaraMerhaba arkadaşlar,daha önce evimde hiç görmeme rağmen kısa sürede 2 tane kocaman hamam böceği gördüm..Ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam ki normalde börtü-böcek korkum pek yoktur ama bu arkadaşlar kesinlikle istisna!!Güya bulunduğum site de ilaçlanıyor!!Daha önce kendileriyle mücadele etmiş arkadaşlarımız teşrif buyurursa çok makbule geçer..Tam olarak kabusa dönüşmeden ne yapmalıyım..Biraz internette araştırma yaptım çok değişik bir canlı..Hatta bazı yerlerde öldürdükçe çoğaldıkları iddia ediliyor..Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Güya ilaçlanıyor sitemiz ama neden olduğunu çözemedim bir türlü göze çarpan bir açıklık da yok evde..Evet çok şaşırtıcı ölürken bile üreme özelliğine sahipmiş!!Ama bazı yerlerde de görür görmez evden uzaklaştırın diyor görünce ne yapmalıyız ? Bir de gördüklerim normale göre baya büyüktü ilaçtan etkilenmemiş olabilirler diye düşünüyorumBizim evdede var, şimdilik görünmüyorlar neler yaptım nelerhamam böceği yumurta yapmadan kurtulmaya bakın.Ben normalde küçük böceklerden kesinlikle korkmam ama bu hamam böceği çok farklı bir canlı ölünce bile üreyebiliyorlar.ömür boyu birkez çiftleşmeyle yine yumurtlayabilir.Geldiği yerler lavabo Wc oralara ilaç atın.En etkili yöntem diye birşey yok her türlü zehirle ölüyorlr ama çok hızlı ürediklerinden yetişmesi baya mesele Allah yardım etsin ilaçlama firmaları ile görüşün acil tarafından
Atlattığınıza sevindim zor bir durum gerçekten..Bizim sitemiz de yıllardır ilaçlanır..Bende zaten öldürecek cesaret yok ama bıraktığımızda da çok çabuk çoğalmazlar mı?Şanslıyım ki ikisini de gördüğümde tek değildimBiz de 5 katlı eski bir binada oturuyoruz. Yazın üst katımızdan suriyeliler taşındı. 1 yıl boyunca evlerini hiç temizlemedikleri için bütün binayı apartmanın içi dahil hamamböceği bastı. Banyoda vs.her yerde akşam saat 9 dan sonra çıkıyordu. Komşularla birlikte 2 defa profesyonel ilaçlama ekibi tuttuk, ilaçladılar. Şimdi hiç kalmadı. O 20 tl olan ilaçtan aldık kendi başımıza hiçbir etki oluşturamamıştık. Ilaçlama firmasının sıktığı ilaç çok etkiliydi mercimek tanesi kadar dolaplara, duvar diplerine, kapı kenarlarına sıkıyorlar. 1 hafta sonra ölü böcekleri görmüştük. Artık psikolojimiz bozulmuştu, her siyah şeyi böcek sanıyorduk. Umarım siz de kurtulursunuz. Şunu da ekleyeyim öldürmeyin demişti firmadaki adamlar. Bırakın yürüsünler, öldürürseniz yumurtasını bırakır sıvısıyla beraber demişti
Yani cidden acı sonmuş ben de ürperdim!!:))Yeşil ekran diye bi programda boraks ile pudra sekeri karıstırıp yol güzergahlarına serpince pudra sekerini yiyip o sırada boraksı da yutup icten bütün organlarının parcalandıgını kuruyup kıvrılarak öldüğünü izlemiştim. Annem denedi işe yaradı. Yalnız böyle yazınca acıdım resmen hayvancıklara
Öldürecek cesaretim olmuyor ama bir an önce de uzaklaştırmak gerekiyor..İlaçlama yapılmasına rağmen nereden geldiklerini anlamış değilim..Off umarım daha fazla görmem!bu bocekler oldurdugunuz yere yanlis hatirlamiyorsam en az 30 a yakin canli yumurta birakiyorlardi oldurdukce cogalma sebebi o
İlaçladıktan sonra öldürmeyin, çoğalmazlar dediler. Hatta o ilacı yiyen böcek yuvasına gittiğinde diğer böceklere de bulaştırıyorlarmış. Ben çok korkuyordum ya hatta adam ilaçlarken gündüz bile çıkmıştı adam da şaşırdı, öldürmeyin dedi bırakın yürüsünler onlar elbette öleceklerAtlattığınıza sevindim zor bir durum gerçekten..Bizim sitemiz de yıllardır ilaçlanır..Bende zaten öldürecek cesaret yok ama bıraktığımızda da çok çabuk çoğalmazlar mı?Şanslıyım ki ikisini de gördüğümde tek değildim
Aynen öyle böceği öldürdükce orada yumurtasıni bırakırmış o yüzden öldürmeden çözüm lazimMerhaba arkadaşlar,daha önce evimde hiç görmeme rağmen kısa sürede 2 tane kocaman hamam böceği gördüm..Ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam ki normalde börtü-böcek korkum pek yoktur ama bu arkadaşlar kesinlikle istisna!!Güya bulunduğum site de ilaçlanıyor!!Daha önce kendileriyle mücadele etmiş arkadaşlarımız teşrif buyurursa çok makbule geçer..Tam olarak kabusa dönüşmeden ne yapmalıyım..Biraz internette araştırma yaptım çok değişik bir canlı..Hatta bazı yerlerde öldürdükçe çoğaldıkları iddia ediliyor..Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kara kutu diye hamam böceğine özel kutular var içine girip çıkınca üzerine bir çeşit kimyasal yapışıuomuş ondan aldık 4 5 adet sonra ölmüş olarak görüyorduk ama yetmiyodu.Hatta evde bulduğum yumurtalarını bir kavanoza koydum çıkmalarını bekledim hergünGüya ilaçlanıyor sitemiz ama neden olduğunu çözemedim bir türlü göze çarpan bir açıklık da yok evde..Evet çok şaşırtıcı ölürken bile üreme özelliğine sahipmiş!!Ama bazı yerlerde de görür görmez evden uzaklaştırın diyor görünce ne yapmalıyız ? Bir de gördüklerim normale göre baya büyüktü ilaçtan etkilenmemiş olabilirler diye düşünüyorum
Çoğu yerde de hemen uzaklaştırın diyor evde kalmasına izin verirsek daha çok çoğalmaz mı?Hoş ben zaten öldüremiyorum daAynen öyle böceği öldürdükce orada yumurtasıni bırakırmış o yüzden öldürmeden çözüm lazim
Şakaa yapıyoorsunuuzzKara kutu diye hamam böceğine özel kutular var içine girip çıkınca üzerine bir çeşit kimyasal yapışıuomuş ondan aldık 4 5 adet sonra ölmüş olarak görüyorduk ama yetmiyodu.Hatta evde bulduğum yumurtalarını bir kavanoza koydum çıkmalarını bekledim hergündedikleri gibi bir yumurtadan 15 16 tane yavru çıktı 34 yumurtadan 50 60 hamam böceği oldu biraz deliyimdir tmm şunu şunu yap diyemiyorum ama profesyonel ilaçlama şart.mart ayı haşerelerin aktif olmaya başladıkları ay şimdi ilaçlama yapın birde Mayıs ayında yapın belki tam kurtulurdunuz