Hamam otu yagiyla tüylere son

esrablgn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Yer
Antalya
Yagi kullanmaya basladigimda pek umidim yoktu denemek icin aldim iyikide almisim 3 seanstan sonra gozle fark edilir bi azalma incelme oldu canimda agdada eskisi gbi acimiyor kokler zayifladi iyice 4 seansimi yaptim bi iki seans sonra kurtulucam tamamen boyle giderse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kokusu cok fenaaaa:/
bilmeden once evde denedik anali kizli babama rezil olduk valla. kanalizasyon borusu patlamis diye salladik adama biseler:D

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))))) benim aldigimin kokusu belli bile olmuyor marka farklidir belkii oyle olsa birakir kullanmazdim herhalde ben

Yagi kullanmaya basladigimda pek umidim yoktu denemek icin aldim iyikide almisim 3 seanstan sonra gozle fark edilir bi azalma incelme oldu canimda agdada eskisi gbi acimiyor kokler zayifladi iyice 4 seansimi yaptim bi iki seans sonra kurtulucam tamamen boyle giderse

Nasil kullaniyorsun peki canim, ağdadan sonra kaç gun sürüyorsun?

Gece yatmadan 10 dakka once suruyorum bi 3-4 dakika masajla yediriyorun iyice cildime 4 gun kullarim her agdadan sonra batinlar bile cikmamaya basladi artik

:))))) benim aldigimin kokusu belli bile olmuyor marka farklidir belkii oyle olsa birakir kullanmazdim herhalde ben

hangi markayi kullaniyosun canim?

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metin ilac benim kullandigim ufak bi sise hürrem sultan hamam otu yagi yaziyor

ya bişey sorucam bende bu ürünü kullanmayı düşünüyordum ama haberlerde bi kızda bu ürünü kullanmış kıl dönmesi olmuş ölmüştü sende kıl dönmesi oldu mu hiç ?

Hayor olmadi onun icinde batik kremleri var ondan aldin 3 gunde onu kullaniyorum engelliyor

ben de kullandım 4 seans hamam otu yağını kokusu güzeldi ama hiç bir değişiklik yapmadı bıraktım sonra:(

Hamam otu yağını kullandığım ilek zamanlarda kokusuna dayanamıyordum fakat tüylerden kurtulmaya başlayınca kokusundan tiksintimde geçti. Fakat bazen bölgelsel olarak bazı yerlerde kıllar geliyor lokal olarak hamam otu yağını sürüyorum onlardanda kurtulacağım umarım. hiç bir yan etkiside olmadı bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Back