Hamam Otu Yağı kullananlar?

Demily

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
4
1
1
30
Öncelikle herkese günaydin arkadaslar. Benim tuylerle biraz sorunum var. Tuylerden herkes gibi cok rahatsiz oluyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum.

Hamam otu yagi diye birseye denk geldim. Hamam otu yagini genital bolgeme uygulamak istiyorum. Jiletle ya da tuy dokucu kremlerle aliyorum genital bolgemi. 4-5 gunde biraz biraz cikmaya basliyor tuyler. Jilet ya da tuy dokucu kremden sonra kullanabilir miyim hamam otu yagini? 10 dk boyunca masaj yapicam jiletledigim bolgeye ve oyle kalicak mi sadece? Simdiden cevaplariniz icin cok tesekkurler.

ben hiç kullanmadım fakat jilet yerine ağda ile alırsan tüylerini cılızlaşıyor birde dolunayı takip edersen gercekten azalma var

Kokusu cok agir bi ot bu ya. Veet tuy dokucu krem kullandim bi ara onda da ayni koku vardi, bir dene bence onu. 5dk bekletip bi aparati var onu surunce kiriliyo kıllar

Hamam otuda jiletle ayni etkisi oluyo diolar ama hic kullanmadm bende aģdsyi tavsiye ederim tuyler inceliyo en azından ben hamileyken kolay oluyo diye jilete dondüm keske donmeseydm 2 gune bida cıkıo imkann varsa lazer yaptr bebe cildi gibi oluo

lazer yumurtalıklara zararı var mıdır bende ondan korkuyorum

Arkadaşim lazer uzmani hicbi zarari yok dio ama bende bundan korkuma yaptiramiyorm( ama o kendisinede yapmış gösterdi onunkini gordükten sonra ee benimki ne o zaman dedim:))) ama kadin dogumcularda zarari yok diyomuş emin olamiorum iste
lazer yumurtalıklara zararı var mıdır bende ondan korkuyorum

aynen röntgen ilk çıktığı zamanlarda zararı yok denmiş fakat zamanla zararlı oldugu ortaya çıktı malesef

aynen röntgen ilk çıktığı zamanlarda zararı yok denmiş fakat zamanla zararlı oldugu ortaya çıktı malesef
Vucutta tüylerin de çikmasi lazim lazerde hic cikmiyo ya o yüzden zaarrli olabilir bende çekiniyorum ama en iyisi sanırim aģda ama benm simdi 2.hamileligm var yine acıdan korkuma jilet aliyorm keske cesarrtm olsada agdaya tekrar dönsem en azindan cıft cıft çikmayacak
lazer icin belli bi yastan sonra da kanser riskini arttiriyo diyenlerde var iste insann kafasi karısiyo siz ne kullaniosunuz

Herkese cevaplari icin tesekkurler. :) agda bana skinti oluyor biraz cok aci cekiyorum dayanamayacak kadar. Lazer icinde yazin yapilmiyor diye biliyorum maalesef, beklemek de zor geliyor malum yaz geliyor denize havuza gidiyoruz insan rahatsiz oluyor. Keske yaza kadar temelli halledebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…