ooo konu baya ilerlemis ben simdi 2 sise aldim ama tam kullanamadim...simdi yuz icin lazere basladim bugun acaba ustune cila olarak ceksemmi bu yagi bir bilemedim hepsinden kesin kurtulurmuyum acaba....
kil sorunundan biktim artik yahu ama sanirim bu yagi bacaklarima kullanacagim...
canım bende koltuk altı için lazere gitmiştim hiç oraya sürmedim. mümkünse sürme lazer tüyleri göremiyor sonra zayıflattığı için... lazere gittiğimde hamam otu yağım yoktu da eskiden stok yaptığım karınca yağım vardı sordum ordaki bayan sürüpte zayıflatma dedi... hatta ilk seanslara jiletleyip jiletleyip gidiyoruz sırf tüyler sert çıksın kararsında lazer görssün die......
Ben de kullanmak istiyorum hamam otu yağını kızlar. Bacaklarımın alt kısmına uygulamayı düşünüyorum ilk olarak. Sipariş vereceğim ama kaç şişe kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Siz kaç şişe aldınız?
bende öyleyim işin kötüsü evlenince başlıyor. eşinle romantik bir andasın adamın eli doğal olarak yüzünde aman sağa gitmesin sola gitmesin gıdığa kaymasın diye senin elinde onunkinin üstünde biz 1 seneyi geçtik ne zaman elimi üstüne koysam git aldır lütfen ya şu elime karışma diyor :))))) bende tam lazer seansında anlaştım. komple hesap yaparsak ancak ucuza denk geldi tek yüz pahalı geldi bana 1000 tek yüz, komple yüz kol bacak bikini koltuk altı 2200 buraya geldim bi araştırdım lazeri yandaki hamam otu yağı reklamını gördüm sonra siteden hamam otu yağına baktım. onca parayı bayılmadan bi deneyeyim dedim. gıdığıma dünkü yazdığımdan sonra baktım benim inatçı ve sert olanlar çıkmış (1 ay oldu nerdeyse doğal olarak) saydım sadece 4 taneler dediğim gibi sadece dokunduğumda elime değiyor eski sertliğinden eser kalmamış dün incelerken inşallah yağı bıraktığımda tekrar çıkmaz diye geçirdim.
haa bu arada kuaförüme kaşlarımı aldırmaya gittim. ben görememişsem diye ona sordum yüzümü alsakmı diye daha geçen hafta geldin herhalde biraz zaman geçsin dedi. (geçen hafta uğramıştım ama sadece fön çektirdim yüz ağdaya geleli 1 ay olmuş :)))
bende bugün başladım kullanmaya yalnız ben yanlışlıkla 2 kere sipariş verdiğimden 6 kutu yağım oldu vardır bundada bir keramet
benim 1 kutu yağ bitti nerdeyse kızlar kollar bacaklar bikini bölgesi derken şişenin dibi görüldü fazla mı sürdüm acaba bide ben bugün 2 defa sürdüm ilk gün ne olursa olur mantığıyla
benim aklıma takılan bir sorun var yalnız sir ağdadan sonra zaten yağlanıyoruz başka türlü çıkmıyor meret bu yağ etkiyi azaltırmı sizce ben eve geldim duşumu alıp ancak 4 saat sonra sürebildim yağı bide şimdi sürdüm
valla verdik parayı görücez artık
Çok sağol canımKontrole gittiğim zaman sorarım ama artık her türlü yan etkiye alıştım. Şöyle ki doktorum da ne yapacağını şaşırdı Bana uygun olan ilacı bulamadık daha. Çünkü bire bir tüylenme için ilaç yok. Başka şeyler için üretilmiş ilaçlardan faydalanmaya çalışıyoruz. İlk başta aldactone(tansiyon,kalp ilacı) kullandım. Yan etkileri çok fazla oldu. Şimdi Glifor(şeker ilacı) kullanıyorum. 3 ayı geçtim bakalım, hala faydasını göremedim. İlaçları yeni tüylerin oluşumunu engellemek için kullanıyorum. Eski tüylerim için lazer önerdi doktor. Bir de batık izi problemim için Vaniqua yı önermişti. Tüylerin çıkışını bir süre durdurup batık izleri gitsin diye. 8 hafta sonra tüyler tekrar çıkıyor. O yüzden kullanmadım Vaniqua yı.
O yüzden halinize şükredin canımEn azından abuk sabuk yerlerinizde tüy çıkmıyordur benimki gibi.
selam kızlar; uzun süredir forumda yazdıklarınızı takip ediyordum bende üye oldum :) bir çok sitede filan arastırdım bu yağı en son sizin yazdıklarınızı okudum ve geçen gün 2 şişe aldım bende 2 güngür kullanıyorum insallah güzel bi sonuç olur :) bende de hormonal sorunlar yüzünden asırı tüylenme var ve psikolojim bozulmuş durumdabu durumdan kurtulmak istiyorum artıkk.. yağı aldığım sitede garanti filan diyolar ama bakalım hayırlısı artık :)
canım inşallah sen de fayda görürsün de tamamen kurtuluruz hepimiz :44:
ben de almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşları bir bekleyelim memnun kalacaklar mı. ben firmayı aradım konuştuk detaylı bilgi verdiler. 4.şişeden sonra kesin garanti diyorlar. tüy sorunu kalmıyor diye. bakalım ben de eylüle doğru veririm siparişimleri,çünkü başka siparişlerim var
Bende çok fazla kıl dönmesi problemi var, hatta bu yüzden her yerim yara. Tüylerim de çok çabuk çıkıyor. Sir kullanıyorum ama 1 haftayı bulmadan sertleşerek çıkıyor. Doktora gittiğimde doktor bana bir şey yapamayacağını, bunun tenimden kaynaklandığını söyledi. Senin doktorun ilgiliymiş baya.Bu arada hamam otu yağını bende denemek istiyorum ama emin olamiyorum. Çünkü yara o kadar fazla var ki zarar verir mi diye düşünüyorum.
Bende çok fazla kıl dönmesi problemi var, hatta bu yüzden her yerim yara. Tüylerim de çok çabuk çıkıyor. Sir kullanıyorum ama 1 haftayı bulmadan sertleşerek çıkıyor. Doktora gittiğimde doktor bana bir şey yapamayacağını, bunun tenimden kaynaklandığını söyledi. Senin doktorun ilgiliymiş baya.Bu arada hamam otu yağını bende denemek istiyorum ama emin olamiyorum. Çünkü yara o kadar fazla var ki zarar verir mi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?