- 12 Ocak 2013
- 11
- 2
sen nereden aldın canım? gerçekten işe yarıyorsa kurtulalım artık şu baş belalarından
bu tozu asla ve asla kullanmayın. zehirleyici ve kullananlardan ölenler var. adı üstünde hamam otu. özellikle hamamda ya da evde uygularken buharla solunumundan zehirlenenler var.sadece solunumla değil miktarı ayarlanamazsa ciltteki emilimle de zehirliyo. yani üstüne duş alsanız da ciltten arınmıyo ve agır agır zehirleyebiliyo. içeriğindeki zehirleyici maddenin adını su an hatırlamıyorum ama bi search yaparsanız göreceksiniz ki bu tozu kullanırken zehirlenen ve hatta ölen insanlar var.
Peki bu yağı tüyleri aldıktan sonra mı uyguluyoruz?[/Q
Yazdığım iletide ağda yaptıktan sonra yazıyor canım..
benimde ikinci şişem bayagı bir etkisini gördüm ve her yerime kullanıyorum ben ve kesinlikle devam diyorum yüzümde sadece yavaş etki ediyor bacaklarıma koltuk altına göre ama gerçekdençok etkili dikkat edein sahteleri çok var . irde bende sorayım yüzdeki lekeler için hürrem kremi varmış duydunuzmu yada kullanan varmı?
Aldıgım 5 kutunun ilk kutusunu dün denedim , fakat inanılmaz kötü bir kokusu var .. hürrem sultan hamam otu.
fayda sağlayacagından inanın şüpheliyim , zarar vermesse iyi.
devamını da yazacagım.
senin aldığın hamam otu olmasın yağı kokmuyor cünkü. hamam otu zararlı diyorlar kullanma eger toz halindeyse kullandıgın. kokusu yok cünkü.
tozu zararlı evet ama biz zaten tozundan değiil yağından bahsediyoruz. yağının hiç bir zararı yok cilde bi zarar vermiyor renksiz kokusuz bişey. tozunu bilmem ama yağını kullanacaklar sorun yasamazlar zehirlenme v.s olmaz
benim aldığım yağ çok kötü kokuyor ve çok yaktı dayanamayıp yıkadım koltuk altı ağdamdan sonra kullanmıştım ilk kez yakması normal mi?
küçük küçük bazı yerlerde azalma oldu özel bölgemde ama daha 2. seansımı yaptım. fakat şunu belirtmeliyim ki sürdükten sonra kesinlikle biraz masaj yapmak gerek uygulanan bölgeye cünkü deriye tam nüfuz etmediği için etki etmiyor diye düşünüyorum . cünkü etkisi olmasaydı azalma hiç olmazdı. keşke konuyu açan arkadaşlar yorum yapsalar.