Hamam Otu Yagi kullananlar

bu tozu asla ve asla kullanmayın. zehirleyici ve kullananlardan ölenler var. adı üstünde hamam otu. özellikle hamamda ya da evde uygularken buharla solunumundan zehirlenenler var.sadece solunumla değil miktarı ayarlanamazsa ciltteki emilimle de zehirliyo. yani üstüne duş alsanız da ciltten arınmıyo ve agır agır zehirleyebiliyo. içeriğindeki zehirleyici maddenin adını su an hatırlamıyorum ama bi search yaparsanız göreceksiniz ki bu tozu kullanırken zehirlenen ve hatta ölen insanlar var.

sen nereden aldın canım? gerçekten işe yarıyorsa kurtulalım artık şu baş belalarından

.net diye biten siteden almıştım. düzenli kullanırsanız fayda görürsünüz özellikle sert ve kalın tüylerde daha belli oluyor etkisi ince tüylerde çok uzun süre kullanmanız lazım

bu tozu asla ve asla kullanmayın. zehirleyici ve kullananlardan ölenler var. adı üstünde hamam otu. özellikle hamamda ya da evde uygularken buharla solunumundan zehirlenenler var.sadece solunumla değil miktarı ayarlanamazsa ciltteki emilimle de zehirliyo. yani üstüne duş alsanız da ciltten arınmıyo ve agır agır zehirleyebiliyo. içeriğindeki zehirleyici maddenin adını su an hatırlamıyorum ama bi search yaparsanız göreceksiniz ki bu tozu kullanırken zehirlenen ve hatta ölen insanlar var.

tozu zararlı evet ama biz zaten tozundan değiil yağından bahsediyoruz. yağının hiç bir zararı yok cilde bi zarar vermiyor renksiz kokusuz bişey. tozunu bilmem ama yağını kullanacaklar sorun yasamazlar zehirlenme v.s olmaz

internetten siparis veremiyecegim icin aktardan aldim 15tl.
dün ilk defa sürdüm.kokusu hafif var aldigimin ama bi süre sonra geciyor zaten. insallah ise yarar.devaminda yazarim etkisini.

Kızlar ilk seansımı tamamladım baya oldu daha cıkmadı normalde ertesi 2 hafta içinde cıkmaya başlar. bakalım ne olacak. sipariş verecek olanlar verdiler mi kullandılar mı ne oldu ?

benimde ikinci şişem bayagı bir etkisini gördüm ve her yerime kullanıyorum ben ve kesinlikle devam diyorum yüzümde sadece yavaş etki ediyor bacaklarıma koltuk altına göre ama gerçekdençok etkili dikkat edein sahteleri çok var . irde bende sorayım yüzdeki lekeler için hürrem kremi varmış duydunuzmu yada kullanan varmı?

benimde ikinci şişem bayagı bir etkisini gördüm ve her yerime kullanıyorum ben ve kesinlikle devam diyorum yüzümde sadece yavaş etki ediyor bacaklarıma koltuk altına göre ama gerçekdençok etkili dikkat edein sahteleri çok var . irde bende sorayım yüzdeki lekeler için hürrem kremi varmış duydunuzmu yada kullanan varmı?

canım hangi markanın yağını kullandığını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim? ben de kullanıyorum fakat sahte mi gerçek mi bilemedim :KK43:

Aldıgım 5 kutunun ilk kutusunu dün denedim , fakat inanılmaz kötü bir kokusu var .. hürrem sultan hamam otu.

fayda sağlayacagından inanın şüpheliyim , zarar vermesse iyi.

devamını da yazacagım.

ben tanıdıgım bir aktardan aldım üstündede hürem sultan hamam otu yagı yazıyor ama kesinlikle igrenç bir koku yok üstünde bandrolü varmı yokmu ona çok dikkat edin kızlar olmayan sahte oluyormuş haberinizolsun

Selam bayanlar ben de bu yağdan almak istiyorum ama netten değil. Aktardan alsam sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Aktarda da orjinalleri satılıyo mudur?. Bir şişe deneyip kendimde işe yaradığını görsem diğerlerini netten alırım ama şu an bi denemek istiyorum çok para vermeden kargo ücreti falan bi şişe 28 liraya denk geliyor.

merhaba, ben de hamamotu yağını netten 6 şişe aldım bir şişe kullandım ama daha sonra kullanmak istemedim içim rahat etmedi. Şu an elimde hiç açılmamış 4 şişe var. Eğer kullanmak, denemek isteyen olursa normalden daha uygun bi fiyata gönderebilirim.

Aldıgım 5 kutunun ilk kutusunu dün denedim , fakat inanılmaz kötü bir kokusu var .. hürrem sultan hamam otu.

fayda sağlayacagından inanın şüpheliyim , zarar vermesse iyi.

devamını da yazacagım.

senin aldığın hamam otu olmasın yağı kokmuyor cünkü. hamam otu zararlı diyorlar kullanma eger toz halindeyse kullandıgın. kokusu yok cünkü.

Yazılanları okudumda simdi iki türlü mu hamam otu urunu var orjinal oldugunu nasil anlicaz hangi siteden siparis vericez birde kullananlar etkisini görmüşmu cvp yazarsa cok iyi olur bende almak istiyorum :)

arkadaşlar ben de hürrem hamam otu yağı aldım, koltukaltı ağdamı yaptıktan sonra kullandım ve çok fazla yaktı dayanamayıp yıkadım kokusuda kötü ne diyorsunuz sahte mi acaba benim ki tereddütte kaldım siz de böyle sorun oldu mu ?? :KK43:(

Son düzenleme:
tozu zararlı evet ama biz zaten tozundan değiil yağından bahsediyoruz. yağının hiç bir zararı yok cilde bi zarar vermiyor renksiz kokusuz bişey. tozunu bilmem ama yağını kullanacaklar sorun yasamazlar zehirlenme v.s olmaz

benim aldığım yağ çok kötü kokuyor ve çok yaktı dayanamayıp yıkadım koltuk altı ağdamdan sonra kullanmıştım ilk kez yakması normal mi?

benim aldığım yağ çok kötü kokuyor ve çok yaktı dayanamayıp yıkadım koltuk altı ağdamdan sonra kullanmıştım ilk kez yakması normal mi?

Ben internetten almıştım daha sonra netten kontrol ettim orjinal çıktı. Kullandım ama tam sonuç görünce buraya yorum yazcaktım. Benimkisi kokusuz normal beyaz renkli bi yağ ve hiç bi yakma, tahriş gibi bişey yapmadı hassas tenli sayılırım üstelik. Belki senin tenin aşırı duyarlıdır orjinal olduğuna güveniyosan bide vücudunun başka yerinde dene bacağında falan.

küçük küçük bazı yerlerde azalma oldu özel bölgemde ama daha 2. seansımı yaptım. fakat şunu belirtmeliyim ki sürdükten sonra kesinlikle biraz masaj yapmak gerek uygulanan bölgeye cünkü deriye tam nüfuz etmediği için etki etmiyor diye düşünüyorum . cünkü etkisi olmasaydı azalma hiç olmazdı. keşke konuyu açan arkadaşlar yorum yapsalar.

küçük küçük bazı yerlerde azalma oldu özel bölgemde ama daha 2. seansımı yaptım. fakat şunu belirtmeliyim ki sürdükten sonra kesinlikle biraz masaj yapmak gerek uygulanan bölgeye cünkü deriye tam nüfuz etmediği için etki etmiyor diye düşünüyorum . cünkü etkisi olmasaydı azalma hiç olmazdı. keşke konuyu açan arkadaşlar yorum yapsalar.

Senin kullandığın yağ orjinalmi,orjinalse nerden aldın,faydasını gördün sanırım bu yüzden bende bikini bölgemde kullankam için almak istiyorum ve görüşlerine katılıyorum kullanan varsa ya da farklı bir durumla karşılaşan varsa detaylı yazsa daha yardımcı olmuş oluıruz birbirimize.
orjinalliğinden eminsen nerden almışsan markası fiyatı endir yazarsan memnun olurum
teşekkürler

X