Hamak Kır Düğünü

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
bizde düğünümüzü Mayıs ayında düşünüyoruz.Bugün birkaç yer ile görüştük.Tek aklımızda kalan yer Hamak'ta Kır Düğünü oldu.Daha önce orada düğüne katılmış veya düğünü olmuş kimse varsa yorumlarınızı bekliyorum fisfisfis

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuşum bir de Bordo Yeşil Restaurant'a (Mersinli) baktık kır bahçesi için orası nişanlımın aklına pek yatmadı.Aslında ben çok beğendim ama Orası hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Hamak ta 2 kere düğüne gittim. ıkiside güzel değildi. Otoparktan bile para alıyor adamlar.
Düğünü yapan arkadaşlarımda memnun kalmamışlardır.
Mayıs'ın kaçı gibi düşünüyorsunuz düğünü?

15 Mayıs gibi düşünüyoruz.Hamaktan büyük ihtimalle vazgeçtik zaten.Bordo Yeşil daha güzel gözüktü bakalım yarında orayla görüşeceğiz.Bordo Yeşil'de düğüne giden varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim....

Son düzenleme:

Biz 15 Mayısa tuttuk. Sahilevlerinde Talles Park var orayı tuttuk. Oraya da bir bak istersen canımyerimseniben

Bizimde düğünümüz Mayıs ayı içerisinde olacak, Hamak bizimde baktığımız biryerdi ama havanın yağmurlu olma ihtimali çok kafamızı karıştırdı. o yüzden kapalı bir alan olsun ki bizimde içimiz rahat etsin diye düşündük..

Bir aksilik yaşamazsak şimdilik Prenses'le anlaştık.. bakalım nasıl olcak

Prenses kapanmamışmıydı?

Arkadaşlar 15 Mayıs için Bordo Yeşil restaurant'ı tuttuk.Biz kır düğünü şeklinde planladık ama kapalı yeride bizim için ayıracakları için sorun olmayacak.Nişanlım semt olarak mersinlide olduğu için biraz huzursuz ama ben önemli olan mekanın güzelliği diye düşünüyorum.

Biz 15 Mayısa tuttuk. Sahilevlerinde Talles Park var orayı tuttuk. Oraya da bir bak istersen canımyerimseniben

canım hayırlısı olsun.Bizde orayla görüştük fakat yemekli olduğu için bize fiyatı biraz fazla geldi.Ama mekan olarak çok güzel bir yerdi.Bi de orada bizle ilgilenen kızdan pek hoşlanmadım biraz samimi davrandı nişanlıma ondan gıcık oldum açıkçası :)
ama mekan olarak ve tarz olarak duyduklarıma göre çok hoş bir mekan.Umarım herşey umduğunuzdan daha güzel geçer.kaydirigubbakcemile3

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Umarım o günü yağmursuz ve sıcak bir havayla geçiririz Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
Evet ordaki kız biraz konuşkan ama ben onu bastırdım zemuszemus
sizde yemekli mi yapıyorsunuz?

Evet yemekli yapıyoruz.Menü olarak tavuk menüsünü seçtik.Süslemenin rengini seçtiniz mi siz ben altın rengi düşünüyorum parlak olur gece olunca güzel gözükür diye düşündüm ama daha keisn karar vericem bakalım.

altın rengi güzel olabilir. Bende eflatun düşünmüştüm. Ama altın rengiyle değiştirebilirim. Ona göre davetiyeyide basarız altın rengi daha asil durur.vereliniortak

Evet altın renginin ağırlığı var diye düşündüm bende.Biraz öncede davetiyeler baktık dediğin gibi alrın renkli olursa onlarda çok şık olur diye düşünüyorum.Bu arada özel mesaj atamıyorum henüz 50 mesajı geçememişim :)

250 kişi üzerinden anlaştık fakat 270'i fl n bulucak sanırım.Kişi başı 35 TL üzerinden anlaştık.bu fiyatın içinde 60 adet fotoğraf,video çekimi,kapı girişi çiçekli tak,gelin masası,yürüyüş yolu 4 adet yer lavı.4 kişilik orkestra+1 solist,2 adet büyük barkovizyon gösterisi salonun 2 köşesinde.

süper fiyat bence harika :lepi: sizin nikahla beraber sanırım demi?
bizim de 35 TL 150 kişilik.süsleme, 4 adet yer volkanı, 50 fotoğraf ve video çekimi dahil.
Sadece 500 TL orkestra var.
Ama sizinki daha uygun tabi. Bende barkovizyon istiyorum.
Biz 11 senedir beraberiz nişanlımla bir sürü fotoğrafımız var. Ama unuttum orda sormayı belki dahil ederler fotoğrafa bi umut tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…