Halsizlik

Gecmıs olsun canım degerlerim normal degılmıs doktor zahmet edip d vitaminin dusuk diyemedi tekrar gidecem ınsallah..

Mevsimsel mi ne bilmiyorun ama arada bana da oluyor ve gercekten kotu bi hastaligim oldugunu bile dusunmeme sebep oluyor... Yataktan cikamiyorum yuruyemiyorum gozum karariyor fln bende test yaptirdim sonuc cikmadi...

Mevsimsel mi ne bilmiyorun ama arada bana da oluyor ve gercekten kotu bi hastaligim oldugunu bile dusunmeme sebep oluyor... Yataktan cikamiyorum yuruyemiyorum gozum karariyor fln bende test yaptirdim sonuc cikmadi...
Mevsimsel de olabilir hava bozuk soguk evden cıkamıyorum fazla buda psikolojik olarak benı çökertiyo

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara yorgunluğa halsizliğe veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanım yöntemleri var. Eşimin rahatsızlıkları sebebiyle de kullandık ablamda da kullandım İnan etkileyici !Sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…