Halsizlik

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaslar benım sorunum cok halsiz olmam.. Kendimi yorgun hissediyorum uykum var sureklı kan testı falan yaptırdım bı sorun yok dedi ne yapabilirm acaba

Erken uyanmaya çalışın , spor yapın çok faydası var
Vitamin ve kan değerlerine bakıldıysa faydası olacaktır

B12 değerlerinize bakıldı mı? Aynı sorun bende de var benimki b12 eksikliğinden.

B12 eksiklgide olablr benimde oyleydi ama suan duzeldi

Herseye baktırdım vitamin kan tiroit falan hepsi normal cıktı saglık ocagında yaptırdım ay bebegım var 10 aylık o mu yoruyo ne bilmiyorum ama yanı bıktım bu durumdan enerjık olmak ıstiyorum :)

Selam arkadaslar benım sorunum cok halsiz olmam.. Kendimi yorgun hissediyorum uykum var sureklı kan testı falan yaptırdım bı sorun yok dedi ne yapabilirm acaba
D vitamini eksikligi de halsizlik eklem ve kas agrisi yapiyor değerlerinize baktirin

D vitamini eksikligi de halsizlik eklem ve kas agrisi yapiyor değerlerinize baktirin
Yani değerlerin normal dedi ama bilmiyorum ki.. Ben den 3 tüp kan alındı vitamine flnda bakalım dedı ama direk b12 yazar mı kagıtta yazmıyor

Ay kızlar bana verılen tahlıl sonuclarında bazıları yok.. D vitamini 30 ile 100 arasında olması lazımmış benımkı 5 buna bıse demedı yaaa hastaneye gidecem bundan buyuk ihtimal

Ay kızlar bana verılen tahlıl sonuclarında bazıları yok.. D vitamini 30 ile 100 arasında olması lazımmış benımkı 5 buna bıse demedı yaaa hastaneye gidecem bundan buyuk ihtimal
Büyük ihtimalle d vitamini eksikliğinden. Nasıl ilaç vermedi ki size? Vitamin falan yazsın söyleyin.

Büyük ihtimalle d vitamini eksikliğinden. Nasıl ilaç vermedi ki size? Vitamin falan yazsın söyleyin.
Yani kagıtta yazmıyor siteden tahlılıme bakınca gördüm çok duşuk ve bı sorun yok dedi ben basımı kaldıramıyorum boyle insanlar doktor dıye gecınıyor işte

en az yilda bir kez ulkemizde yasayanlarin almasi gerekiyormus biz aksatmiyoruz sikayetlerimiz nispeten azaldi.cocuklarimiza bile 1 yasindan itibaren veriyoruz yilda 1 ampul. genelde d vitamini degerlerimiz dusuk cunku yeterince gunes almiyoruz

b12 diye yazar tahlil sonuclarinda. seker seviyesiyle ilgili bir durum varsa ayni sorun burdan da kaynaklaniyor olabilir. karbonhidrati azaltin rahatlarsiniz.

Tüm kan sonuçları ve vitamin değerleri normalse, yani fiziksel bir sorun yoksa psikolojiktir. Kendimden biliyorum. Beyin öyle güçlü bir şey ki, insanı iyi de ediyor hasta da ediyor, güçten de düşürüyor. İstemediğiniz bir hayatı yaşıyorsanız uykunuzu getiriyor durmadan... vs.

Eczacıya danışarak vitamin takviyesi alabilirsiniz faydasını görürsünüz

en az yilda bir kez ulkemizde yasayanlarin almasi gerekiyormus biz aksatmiyoruz sikayetlerimiz nispeten azaldi.cocuklarimiza bile 1 yasindan itibaren veriyoruz yilda 1 ampul. genelde d vitamini degerlerimiz dusuk cunku yeterince gunes almiyoruz
Hamile iken kullanmıştım gecen sene doktor sımdı normal dedı gönderdi gercekten cok onemli gunes yok kı gunese cıkalım

b12 diye yazar tahlil sonuclarinda. seker seviyesiyle ilgili bir durum varsa ayni sorun burdan da kaynaklaniyor olabilir. karbonhidrati azaltin rahatlarsiniz.
B12 126 ıle 500 arası olmalı ımıs benımkı 177 oda cok ıyı degıl yanı bunada lazım takvıye

Bir suru sebebi olabilir. Demir degerim co iyiydi ama baska bir doktor demir depolarima bakti. Bu baska bir tahlil. Ve bombos cikti. Meger ondanmis. Bu ay da kistlerim patlamis, surekli halsizlik, karin agrisi ve sacma sapan cok yukselmeyen bir atesle geziyordum.

B12, d vitamini eksikligi de sebeplerden biri. Hepsi dusuktu bende de. Ne marazlıymışım be. Gecmis olsun.

Ben de aynı durumdayım. Değerlerim düzelmesine rağmen hala ölü gibi hep yatıyorum bence psikolojik. Ben ölmek istediğim yaşa geldim de sanırım kafama çok koyduğum için artık ölü gibiyim. Şaka bi yana tüm değerlerin normalse seninkide benimki gibi psikolojiktir çaresi psikiyatrist ama ben ilaçların yan etkileri dolayısıyla gitmiyorum.

Sanada gecmıs olsun canım ben sadece saglık ocagına kan verdım hastaneye gidecem inşallah bakalım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…