D vitamini eksikligi de halsizlik eklem ve kas agrisi yapiyor değerlerinize baktirinSelam arkadaslar benım sorunum cok halsiz olmam.. Kendimi yorgun hissediyorum uykum var sureklı kan testı falan yaptırdım bı sorun yok dedi ne yapabilirm acaba
Yani değerlerin normal dedi ama bilmiyorum ki.. Ben den 3 tüp kan alındı vitamine flnda bakalım dedı ama direk b12 yazar mı kagıtta yazmıyorD vitamini eksikligi de halsizlik eklem ve kas agrisi yapiyor değerlerinize baktirin
Büyük ihtimalle d vitamini eksikliğinden. Nasıl ilaç vermedi ki size? Vitamin falan yazsın söyleyin.Ay kızlar bana verılen tahlıl sonuclarında bazıları yok.. D vitamini 30 ile 100 arasında olması lazımmış benımkı 5 buna bıse demedı yaaa hastaneye gidecem bundan buyuk ihtimal
Yani kagıtta yazmıyor siteden tahlılıme bakınca gördüm çok duşuk ve bı sorun yok dedi ben basımı kaldıramıyorum boyle insanlar doktor dıye gecınıyor işteBüyük ihtimalle d vitamini eksikliğinden. Nasıl ilaç vermedi ki size? Vitamin falan yazsın söyleyin.
Hamile iken kullanmıştım gecen sene doktor sımdı normal dedı gönderdi gercekten cok onemli gunes yok kı gunese cıkalımen az yilda bir kez ulkemizde yasayanlarin almasi gerekiyormus biz aksatmiyoruz sikayetlerimiz nispeten azaldi.cocuklarimiza bile 1 yasindan itibaren veriyoruz yilda 1 ampul. genelde d vitamini degerlerimiz dusuk cunku yeterince gunes almiyoruz
B12 126 ıle 500 arası olmalı ımıs benımkı 177 oda cok ıyı degıl yanı bunada lazım takvıyeb12 diye yazar tahlil sonuclarinda. seker seviyesiyle ilgili bir durum varsa ayni sorun burdan da kaynaklaniyor olabilir. karbonhidrati azaltin rahatlarsiniz.
Sanada gecmıs olsun canım ben sadece saglık ocagına kan verdım hastaneye gidecem inşallah bakalım neymişBir suru sebebi olabilir. Demir degerim co iyiydi ama baska bir doktor demir depolarima bakti. Bu baska bir tahlil. Ve bombos cikti. Meger ondanmis. Bu ay da kistlerim patlamis, surekli halsizlik, karin agrisi ve sacma sapan cok yukselmeyen bir atesle geziyordum.
B12, d vitamini eksikligi de sebeplerden biri. Hepsi dusuktu bende de. Ne marazlıymışım be. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?