• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizlik, yorgunluk icin izmir'de doktor önerisi?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Kızlar merhaba, ben halsizlikle hayatım boyunca mücadele ediyorum. Dahiliye doktorlarına gidiyorum ama hiçbir faydasını görmedim.
bayılacak gibiyim, gözlerimi açasım yok, konuşasım yok, aşırı sinir etti beni kansızlık..
İzmir de işinin ehli bir doktor önerisi olan var mi?
Artık kurtulmak istiyorum cidden çok kötüyüm

Kızlar merhaba, ben halsizlikle hayatım boyunca mücadele ediyorum. Dahiliye doktorlarına gidiyorum ama hiçbir faydasını görmedim.
bayılacak gibiyim, gözlerimi açasım yok, konuşasım yok, aşırı sinir etti beni kansızlık..
Manisa isterseniz önerim olabilir..yakin derseniz

Dr Sabriye Ozkaya Kafesciler..klinigi Manisada.. endokrinoloji uzmanidir kendisi.. 6 ay sonraya bulunacak kadar yogun oluyordu randevulari.. geçmiş olsun..

Aynı sıkıntı bendede var yıllardır. Sürekli kan tahlili yaptırıyorum demir eksikliği kansızlık çıkıyor.Yapar diyorlar ama birde anksiyetem var. ona yoruyorum psikokojik olabilir. yada su kan değerim yükselse belki geçer sürekli bayılcak gibiyim buda beni panik olmama sebep oluyor

Aynı sıkıntı bendede var yıllardır. Sürekli kan tahlili yaptırıyorum demir eksikliği kansızlık çıkıyor.Yapar diyorlar ama birde anksiyetem var. ona yoruyorum psikokojik olabilir. yada su kan değerim yükselse belki geçer sürekli bayılcak gibiyim buda beni panik olmama sebep oluyor
Demir eksikligi veya kansizlik depresyon ve anksiyete de yapıyor zaten. Kalp çarpıntısı da yapıyor. Bu panik atakda yaratabiliyor.
Bende de ikisi var yıllardır. Sinir yapıyor bende çok fazla. Çok çok önemli aslında ama neler yapmalıyız Bu konuda bunu biran önce yapmamız lazım.

Back