• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hallux valgus 😥 adi batasica

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.688
133
33
Bu sorunu olan var mi gitgide ilerledi. Ameliyat olup cok cok iyiyim diyenler varsa bekliyorum. Umarim konum askida kalmaz

Canım annemde çok ileri malesef olsada yeniliyor ve çok acili..
Ne yapacagimi bilemiyorum artik. Ayakkabi bulmak cok zor. Okul bitip evlendigimden bu yana evdeyim eskisi gibi yuruyus vs yapmadim sanki daha da ilerledi ve korktugum en ust seviyelere gelmesi. 29 yasindayim 10 yildir var bu sıkıntı. Son gittigim doktor ameliyat dedi. Arastirdim bu amelyatin 100den fazla cesidi varmis doktoruna dusmezsem yine husran olacak anlayacagin

20200920_192102.jpg

Bundan daha fazla ilerlerse ne olacagini tahmin edemiyorum. Yapi olarak genis ayaklarim var zaten uzerine bu cikintida eklendi tam oldu. Sanirim kis gunu bile terlik giymek zorunda kalacagim

oyy kuzum çok geçm,ş olsun gerçekten kötü olmuş anneminki bundanda ileri yanlış ayakkabı seçimi malesef zaten ayakta taraklı.. :( ameliyat ol yaşın çokk genç

oyy kuzum çok geçm,ş olsun gerçekten kötü olmuş anneminki bundanda ileri yanlış ayakkabı seçimi malesef zaten ayakta taraklı.. :KK43: ameliyat ol yaşın çokk genç
Cok tesekkur ederim. Annenize de cok gecmis olsun. Biri 5 digeri 2 yasinda cocuklarla suan icin ameliyat imkansiz benim icin. Ne kadar ertelersemde daha fazla ilerleyecek onunda farkindayim idare etmeye calisiyorum. Annenuz ameliyat olmak istemedi mi

Back