• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla ilişkiler ve tanıtmımmı yoksa insan kaynaklarımı

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
Siz olsanız hangisini okumaya tercih ederdiniz bn bu arada sözelciyim devlette iş bulma açısından hangisi daha avantajlı sizce tercihiniz ne olurdu benimle paylaşıp fikirlerinizi yazarmısnız arkadaşlar:3:

ik ama imkanın varsa sosyoloji :34:
yok balım sosyolojide bizimkiler istemior bu ikiisinden birini seçmem lazım:) birde ben bu sene ömss sınavına girdim 70 aldım ilk atamada atanamadım ikisene boyunca atanamassam diorum bu bölümden birini okyup bitiririm bidahaki sınava kadar ondan sonra iki bölümdende tercih yapabilirim diyorum bide baktım kılavuza bu bölümün ikisindende memur alıyorlar ama sosyolojiden almıyorlar eğer iki sene sonraki sınavdada almaslarsa sosyoloji mezunu gene açıkta kalırım ondan korkuyorum:((

Son düzenleme:
yok balım sosyolojide bizimkiler istemior bu ikiisinden birini seçmem lazım:) birde ben bu sene ömss sınavına girdim 70 aldım ilk atamada atanamadım ikisene boyunca atanamassam diorum bu bölümden birini okyup bitiririm bidahaki sınava kadar ondan sonra iki bölümdende tercih yapabilirim diyorum bide baktım kılavuza bu bölümün ikisindende memur alıyorlar ama sosyolojiden almıyorlar eğer iki sene sonraki sınavdada almaslarsa sosyoloji mezunu gene açıkta kalırım ondan korkuyorum:((

canım sosyoloji mezunu alıyo ama 4 yıllık sosyoloji.ben senin yerinde olsam halkla ilişkiler ve ik düşünmem çünkü 2500 e ytü sertifikası var her iki bölüm içinde aö mezunu olmanmı önemli 8 hafta ytü e gidip sertifika almanmı önemli.senin ne istediğin önemli canım sizinkiler sınava girmicek sizinkiler mezun olduğunsda o bölümde çalışmıcak.ama yinede senin kararın:12:

canım sosyoloji mezunu alıyo ama 4 yıllık sosyoloji.ben senin yerinde olsam halkla ilişkiler ve ik düşünmem çünkü 2500 e ytü sertifikası var her iki bölüm içinde aö mezunu olmanmı önemli 8 hafta ytü e gidip sertifika almanmı önemli.senin ne istediğin önemli canım sizinkiler sınava girmicek sizinkiler mezun olduğunsda o bölümde çalışmıcak.ama yinede senin kararın:12:
cnm ben özürlü memur seçme sınavında alım olmadığından bahsediyorum ben kpss hiç girmedim girmeyide düşünmem kpss bnm boyumu aşar bize bu sene engellilerin memurluğa alnması için bu sınav çıktı ikisenede bir yapılcak buna girdim 2sene içinde atanamassam eğer bu bölümü okuyup tercıh yapmak istiyorum bidahaki sınavda alım sosyolojiden kpssde var tabiki ama bu girdiğim sınavda ilk tercıhımı yaptım yerleşemedim ama baktim sosyoloji mezunu almıyorlar bu sene ikinci üçüncü tercihte gene almaslarsa alsalar zaten girememde mezun olmadığım için o bölümden:)) ya ikisene sonra sınav yapıldığında gene alım sosyolojiden yapılmassa boşa okumuş olurum cnm ya::(( halkla ilişkiler ve tanıtım bide insan kaynakları mezunu alıyorlar bnde ikisenden birini seçmek zorunda kaldım sözelim iyi olduğu için halkla ilişkileri istiyorum bide alım halkla ilişkiler ve tanıtımda var:52:

Back