- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Bu konuda sana katiliyorum evlaefe. Daha gecen gun bir avmde birkac magaza gezdim, arkadasima hediye alayim dedim. Kiyafetlerin, aksesuarlarin pahasi elimi yakti resmen. Hicbir sey alamadigim gibi kapidan disari tasan kuyruklara saskinlikla baktim. Dun arkadasimla bir kafeye gidelim dedik. Menude fiyatlar dudagimi ucuklatti, en ucuz sey caydi ve o da 4.5 liraydi. Kafe tiklim tiklim doluydu. Sorun ben de mi diye dusunmuyor degilim. Tuketim cilgini olmusuz. Android telefon daha birkac ay once kullanmaya baslayabildim. Tuslu eski tip bir telefon kullaniyodum daha dune kadar. Arkadaslarim ellerindeki android telefonlari kac kez eskitti. Bu insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Herkes tuketim cilgini, kredi kartinin da kolesi olmus. Adam 5 liralik bir seyi bile karttan cektiriyor bakiyorum da.Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.
chp gelirse akkaçak sarayı satıp emekli ve asgarillilere kaynak sağlayacakmis
Bu konuda sana katiliyorum evlaefe. Daha gecen gun bir avmde birkac magaza gezdim, arkadasima hediye alayim dedim. Kiyafetlerin, aksesuarlarin pahasi elimi yakti resmen. Hicbir sey alamadigim gibi kapidan disari tasan kuyruklara saskinlikla baktim. Dun arkadasimla bir kafeye gidelim dedik. Menude fiyatlar dudagimi ucuklatti, en ucuz sey caydi ve o da 4.5 liraydi. Kafe tiklim tiklim doluydu. Sorun ben de mi diye dusunmuyor degilim. Tuketim cilgini olmusuz. Android telefon daha birkac ay once kullanmaya baslayabildim. Tuslu eski tip bir telefon kullaniyodum daha dune kadar. Arkadaslarim ellerindeki android telefonlari kac kez eskitti. Bu insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Herkes tuketim cilgini, kredi kartinin da kolesi olmus. Adam 5 liralik bir seyi bile karttan cektiriyor bakiyorum da.
bence alışveriş merkezi yapılsın..odalar dükkan olarak kiraya verilir 1000 odanın üstünde sanırım ne biçim gelir elde edilir..Bak o zaman giderim işte,müze filan yapsınlar bari
bence alışveriş merkezi yapılsın..odalar dükkan olarak kiraya verilir 1000 odanın üstünde sanırım ne biçim gelir elde edilir..
arkadasım bızı almazlar zatenHiç bir kuvvet o kaçak yapılan saraya beni götürüemez,ben gelmiyorum arkadaşım ..
yalan arkadasım hepsi montajjjbenim karşı komşum millet vekillerinin oturduğu sitenin villasında oturuyoor buraya yazın geliyor..milletvekillerinin ailebireyleriin altındada cip varmış evlere biri gelip biri gidiyor dedi..lüx cipler..
canım bale kültürümüze aykırı yapılmasın gibi şeyler zırvalıycaklarına halkı kredi kartı,kredi banka faizinden kurtarmak için çözüm bulsunlar bu gidiş gidiş değil..faiz haram değilmiydi?sigaraya gösterilen hssasiyet bankayada gösterilsin zira bu da zararBu konuda sana katiliyorum evlaefe. Daha gecen gun bir avmde birkac magaza gezdim, arkadasima hediye alayim dedim. Kiyafetlerin, aksesuarlarin pahasi elimi yakti resmen. Hicbir sey alamadigim gibi kapidan disari tasan kuyruklara saskinlikla baktim. Dun arkadasimla bir kafeye gidelim dedik. Menude fiyatlar dudagimi ucuklatti, en ucuz sey caydi ve o da 4.5 liraydi. Kafe tiklim tiklim doluydu. Sorun ben de mi diye dusunmuyor degilim. Tuketim cilgini olmusuz. Android telefon daha birkac ay once kullanmaya baslayabildim. Tuslu eski tip bir telefon kullaniyodum daha dune kadar. Arkadaslarim ellerindeki android telefonlari kac kez eskitti. Bu insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Herkes tuketim cilgini, kredi kartinin da kolesi olmus. Adam 5 liralik bir seyi bile karttan cektiriyor bakiyorum da.
aklıma süper bır fıkır geldı otel yapalım otel..bence alışveriş merkezi yapılsın..odalar dükkan olarak kiraya verilir 1000 odanın üstünde sanırım ne biçim gelir elde edilir..
müze olabılır. ibretlik...Yok beaa Avm olmasın,müze olabilir mesela,kültğr merkezi de olur.
Ankara'nın bu merkeze ihtiyacı var bana göre..
kesinlikle..Yok beaa Avm olmasın,müze olabilir mesela,kültğr merkezi de olur.
Ankara'nın bu merkeze ihtiyacı var bana göre..
otel fikri süper..ak otel..ak otelde ya kara işler yaparlarsaaklıma süper bır fıkır geldı otel yapalım otel..
müze olabılır. ibretlik...
bak yok zamanımızda boğazımızdan kıstık ne yaptık der gbi..
arkadasım bızı almazlar zatenbenımde hıc gtme teşebbusumde olmadı ama önündeki yolu kullanmak zorunda kalıyoruz bazen bıdır bıdır dudaklarım hiç durmuyor arabada çocuk olduğu için fısıldayarak sEviyorum
ankarayı bılen bılır sehır ıcınde degıl orman agaclık alan sayılıdır. eee bı cıftlıgımız vardı ağaçlarımız gtti yarısı.
ama adamda haklı saray yapılcak baska yermı vardı koskoca ank da ?
yalan arkadasım hepsi montajjj
aklıma süper bır fıkır geldı otel yapalım otel..
müze olabılır. ibretlik...
bak yok zamanımızda boğazımızdan kıstık ne yaptık der gbi..
kesinlikle..
Zaten nerede gereksiz sey var onunla ugrasip, asil sorunlari unutturarak halki uyutmaya calisiyorlar. Gundem degistirmeyi, baska seylere dikkat cekmeyi cok iyi biliyorlar simdi hakkini yememek lazim.canım bale kültürümüze aykırı yapılmasın gibi şeyler zırvalıycaklarına halkı kredi kartı,kredi banka faizinden kurtarmak için çözüm bulsunlar bu gidiş gidiş değil..faiz haram değilmiydi?sigaraya gösterilen hssasiyet bankayada gösterilsin zira bu da zarar
bu kadar miiletin göbeği bankalarla bağlanmamıştı bak 38 yaşındayım..halkı alıştırdılar..kapital düzene bizi yöneten allah kitap diyenler bile karşı koyamadı..sıradan halkın işi değil bu ..işçi ve emeklinin mağduriyetinden sonra 2 planda bu banka ,faziz kredi işlerine çözüm bulmak gerek..cumhur başkanı çıkmış..3 çocuk yapmanın para pulla bir işi yok diyor, tamam düşünde düşünmen kafa yorman gereken bir sürü öncelikli knu var. milletin doğurganlığı ve sigara tüketiminden önce..bence gündem değiştiriyorlar..hiç birini yapmasalar başka parti ezan okutmayacak türkçe ezan okutacak diyip yine değiştiriyorlar gündemiBu konuda sana katiliyorum evlaefe. Daha gecen gun bir avmde birkac magaza gezdim, arkadasima hediye alayim dedim. Kiyafetlerin, aksesuarlarin pahasi elimi yakti resmen. Hicbir sey alamadigim gibi kapidan disari tasan kuyruklara saskinlikla baktim. Dun arkadasimla bir kafeye gidelim dedik. Menude fiyatlar dudagimi ucuklatti, en ucuz sey caydi ve o da 4.5 liraydi. Kafe tiklim tiklim doluydu. Sorun ben de mi diye dusunmuyor degilim. Tuketim cilgini olmusuz. Android telefon daha birkac ay once kullanmaya baslayabildim. Tuslu eski tip bir telefon kullaniyodum daha dune kadar. Arkadaslarim ellerindeki android telefonlari kac kez eskitti. Bu insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Herkes tuketim cilgini, kredi kartinin da kolesi olmus. Adam 5 liralik bir seyi bile karttan cektiriyor bakiyorum da.
Ankaparka giris 50 liraymis abla.Ben Ankaralıyım zaten,geçen sene görünce sövdüm de sövdüm yani..
Güzelim AOÇ arazisi ne hale gelmiş,yan taraftada oyun parkı gibi bir yer yapılıyordu.
Ankaparka giris 50 liraymis abla.
Beles olsa da gitmezdim zaten.
Bi ara erdogan da bas bas bagiriyordu yeni model telefonun, luksun kolesi oldugumuz icin.bu kadar miiletin göbeği bankalarla bağlanmamıştı bak 38 yaşındayım..halkı alıştırdılar..kapital düzene bizi yöneten allah kitap diyenler bile karşı koyamadı..sıradan halkın işi değil bu ..işçi ve emeklinin mağduriyetinden sonra 2 planda bu banka ,faziz kredi işlerine çözüm bulmak gerek..cumhur başkanı çıkmış..3 çocuk yapmanın para pulla bir işi yok diyor, tamam düşünde düşünmen kafa yorman gereken bir sürü öncelikli knu var. milletin doğurganlığı ve sigara tüketiminden önce..bence gündem değiştiriyorlar..hiç birini yapmasalar başka parti ezan okutmayacak türkçe ezan okutacak diyip yine değiştiriyorlar gündemi
ben çocukken hiç tiyatroya gitmedim mesela ailem önem vermezdi..tiyatro biletleri40 liraymış kızkardeşim söyledi..120 tl karı koca çocuk gitseler..yol parası aç duracak halleri yok..200 tl bir günlük sosyallik..kredi kartları var ama gitmiyorlar..bence yetmiyor artık insanların gerliri..1850 eniştemin maaşı kirada ödemiyorlar ama bir tiyatroya gidemiyorlar..Ankaparka giris 50 liraymis abla.
Beles olsa da gitmezdim zaten.
rte önce 4000 tl lik kol saati takmasın..ona lüx sevap bize günahmıBi ara erdogan da bas bas bagiriyordu yeni model telefonun, luksun kolesi oldugumuz icin.yine azarliyordu halki.
Tabi ki abla ne sandinrte önce 4000 tl lik kol saati takmasın..ona lüx sevap bize günahmı