• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk TV'nin yakalayın dediği araç CHP'nin çıktı..

adana akp nin olmuş sanırım. önemli değil.

hayır itiraz eden akp de olsa lafım yok. hak öündesonuda. 1 eksik 1 fazla farketmez.

hakkı ne küçümsediniz böyle.
yaygara gene çıklardı evet ben çıkarmazdım ama akp nin kendi tabanı çıkarırdı. maalesef hak bu. kan davalı sağcı-solcu birleşti... helal olsun. kimse başaramamıştı.

Son düzenleme:
arkadaşlar isteyen itiraz edip tekrar saydırabilir
zaten ysk karar veriyo
gereksiz bi itirazsa reddediyo
gerekliyse gerekeni yapıyo

umarım kim hakediyosa o kazanır her yerde
hileli vs olmasını kimse istemez
ama bu kadar uzun sürmesi sıkıyo cidden keşke kısa sürede sonuçlansa hepsi

ya bin kere yazdık bir kere okuyup anlamadınız adam kendide açıklama yaptı zaten sandık başındaki partililer umudunu yitirp sandık başından ayrılmasınlar diye söyledi onu bi türlü anlamak bilmediniz adam haklıda cıktı ılk acıklanmaya başladığında ıkısı arasında fark varken chp nin oy potansiyelinin fazla olduğu yerlerden oylar gelmeye başlayınca aradaki fark kapandı kac kere söylendi hala aynı muhabbeti yapıyosunuz ya:19::19::19::19:

AA'nın yanlış bilgileri yüzünden adam böyle bir açıklama yaptı. Rte ise günler öncesinden.
Ama anlamayacaklar, davulla zurnayla anlatsak yine de boş.
Hayır bir de, Akp'nin yakılı oylarını koymuşlar, Chp'de yapmış diye. Bre, şaibeyi Chp yapsa bütün illeri Akp mi alırdı ? :37:

AA'nın yanlış bilgileri yüzünden adam böyle bir açıklama yaptı. Rte ise günler öncesinden.
Ama anlamayacaklar, davulla zurnayla anlatsak yine de boş.
Hayır bir de, Akp'nin yakılı oylarını koymuşlar, Chp'de yapmış diye. Bre, şaibeyi Chp yapsa bütün illeri Akp mi alırdı ? :37:

işte anlamak yada anlamamak umurlarında değil anca laf olsun torba dolsun:19:

Ankara seçiminin olduğu konuya arkadaşın biri link vermiş oraya açıklama yaptım burayada yapayım...
Bahsi geçen chp li bu seçimlerde Ankara belediye meclis üyesi seçilmiş.
Bugün Halk tv de canlı yayına çıktı ve olup biteni detaylı açıkladı.
Kendisine ihbar geliyor keçiören kalabada şüpheli araçlar olduğuna ve arabayla birşey çıkarıldığına dair o da aracına binip hemen okula gidiyor.Karı koca bir çift yanına gelmişler kim olduğunu sormuşlar kendisini tanıtmış bulunma sebebinide söylemiş haliyle halk herkese şüpheyle bakıyor onuda sorgulamışlar.CHP li olduğunu söyleyince 2 araca birşeyler koydular götürdüler diye bu chp li arkadaşa şikayet etmişler bunun üzerine bir köşeye çekip arabasını beklemeye başlıyor ve okuldan bir arabanın çıktığını görüyor o aracın peşine düşüyor bu sırada okul yanından hareket ettiğinden orda bulunan halk hemen bildiriyor plakasını..Olay bundan ibaret.Bu durum bence güven verici kendi adıma oylarımıza birileri sahip çıkıyor kimisi gidip okulun orda aracıyla nöbet tutuyor kimisi o aracın plakasını ihbar ediyor bunlar ne için yapılıyor oylarımıza birşey olmasın diye.Kimileride gelip bu konunun detayını bilmeden dalga geçilecek bir olay gibi yansıtıyor.

Son düzenleme:
adana akp nin olmuş sanırım. önemli değil.

hayır itiraz eden akp de olsa lafım yok. hak öündesonuda. 1 eksik 1 fazla farketmez.

hakkı ne küçümsediniz böyle.
yaygara gene çıklardı evet ben çıkarmazdım ama akp nin kendi tabanı çıkarırdı. maalesef hak bu. kan davalı sağcı-solcu birleşti... helal olsun. kimse başaramamıştı.

birde tayyibe bölücü diyorsunuz bak kimleri nasil birlestirmis :)))))))))))

peki canım plakanı aldım en ufak bişeyde ensendeyim ben lafımı bilirim sende bil bence:31::31:

eksilerinle mi ensemdesin tamam ben lafımı bilirim sen hiç merak etme şeker :27:

Son düzenleme:
yok canım ben çok güzel kib yaparım o yüzden 2 gündür sevgili kankan ebedimutluluk balı bilmem anlatabildim mi:31:

Back