Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha tamm arkadaslar burda yanilmislar ama digerleri dogrudur kesin arkadasin yazdigi gibi böyle olmus mis mus mis bunlar bitmeeez kabulenemezler :))))))))))
ha bunuda netden gördüm oldugu gibi paylasayim ilginizi ceker
ERGEN SİYASETİ. İNANMAYIN BUNA YAV HE HE DİYİN. SAHTE OY PUSULASI..
Gerçek olsaydı;
1- Olayı faceden değil, YSK'dan öğrenirdik.
2- Orada her partiden adam var. Kavga çıkardı, haberlere yansırdı.
3- Türkiye'yi sallayan bir gündem olurdu.
4- O bölgede tekrar seçim kararı alınırdı.
5- Öyle bir arbede çıkardı ki televizyonlardan kesin öğrenirdik.
6- Atan kişi sifonu çekerdi
7- Bu pusulayı çalacak adamı bulmuşlarda götürüp tuvallette yakmışlar
Aşk mektubu gibi ortadan yakmışlar, sonra 'Akepe hile yaptııı .s.s' Nereye hile? Ergen siyasetiniz baydı artık.
Eki Görüntüle 1047730
Peki Mansur Yavaş'ın daha oyların yüzde 30 u bile açılmadan Ankara'yı aldık diye açıklama yapmasına ne demeli?
Peki Mansur Yavaş'ın daha oyların yüzde 30 u bile açılmadan Ankara'yı aldık diye açıklama yapmasına ne demeli?
çok haklısın incir onu diyen yok
Sabah kuafördeyim. Konu seçimden açıldı tabi. Bayanın birisi " hileyle aldılar yine" dedi. Neymiş efendim Almanya'dan oy kullanması için insanlar gelmiş ve AK Parti bunlara en son model telefon vermiş Hep mış... muşş.... Dedikoduculuk kötü bir şey ya..
çok haklısın incir onu diyen yok
böyle bir komedi var mı ya
sabahda yazdım valla şu oyları yarım yarım yakan beceriksizi çok merak ediyorum
kimse buna demedi mi ya hepsini yak delil olmasın diye
bu beceriksizi bir bulursam yarı yanmış oy pusulasına imza attırcam benim nazarım da beceriksiz bir ünlü o
dedikodu yayarak haklı çıkacaklar... oylar tekrar sayılırsa o zaman AKP üstünlüğü dahada artacak.... Hala hile diyolar ya 12 senedir mi hile yapıyo bu miller bu devlet... bırakın artık da gerçekten daha da her seçimde düşüyolar.. Hazmedemiyolar hazımsızlık meselesi
var canim var ama sadece onlar degil akp nin oylarinida yakamamislar tuuh ya :)
Hem dikkat ettiysen bu pusulalar düzgün basilmis kaymada yok
Eki Görüntüle 1048040
müsil birebir gelir hazımsızlığa ..
ayol aşk mektubu mu oy pusalası mı belli değil :))
yada bir aşık yakmış bu oyları uçlarından birde rujlu dudakla öpücük ataymış iyiymiş
ayy keske sende yanlarinda olsaydinda bunlari önerseydin hahahah daha bir gündeme gelirdi
aynen ya şok şok şok öpücüklü oy pusulaları bulundu, polis öpenleri arıyor
hala meselenin akp nin birinci çııkması olduğunu sanıyorlar. derdimiz kazanmak değil zaten. şaibeli durumları ortadan kaldırmak ki bu CHP nin en birinci görevi kendi seçmenine karşı. yoksa tabanına artık sahip çıkamaz.
ama siz hala avamca hazımsızlık olarak addedebilirsiniz. akp de izmiri hazmedemedi o halde.