• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk TV'nin yakalayın dediği araç CHP'nin çıktı..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Halk TV'nin canlı yayında plakasını vererek sahte oy taşımakla suçladığı araç CHP'nin çıktı.[/h]
[h=4]"SAHTE OY TAŞIYOR YAKALAYIN" DİYE ANONS ETTİLER[/h] Halk TV, canlı yayında plakasını da vererek Mercedes Vito aracın Keçiören Kalaba'da Melih Gökçek için çalınmış oy taşıdığını iddia etti. Bunun üzerine Twitter'da bir anda aracın plakası elden ele dolaştırılarak "yakalanması için" ne gerekiyorsa yapıldı.
[h=4]O ARAÇ CHP'LİNİN ÇIKTI[/h] Bir süre sonra ise evlere şenlik bir açıklama yapıldı. Yine Twitter üzerinden yapılan açıklamada, çalınmış oy taşıyarak "Melih Gökçek'e seçim kazandırmaya çalışmakla" suçlanan arabanın CHP'li Selçuk Karadağ'ın olduğu kaydedildi.

http://www.ensonhaber.com/halk-tvnin-yakalayin-dedigi-arac-chpnin-cikti-2014-04-01.html

[h=2]Halk TV'nin canlı yayında plakasını vererek sahte oy taşımakla suçladığı araç CHP'nin çıktı.[/h]
[h=4]"SAHTE OY TAŞIYOR YAKALAYIN" DİYE ANONS ETTİLER[/h] Halk TV, canlı yayında plakasını da vererek Mercedes Vito aracın Keçiören Kalaba'da Melih Gökçek için çalınmış oy taşıdığını iddia etti. Bunun üzerine Twitter'da bir anda aracın plakası elden ele dolaştırılarak "yakalanması için" ne gerekiyorsa yapıldı.
[h=4]O ARAÇ CHP'LİNİN ÇIKTI[/h] Bir süre sonra ise evlere şenlik bir açıklama yapıldı. Yine Twitter üzerinden yapılan açıklamada, çalınmış oy taşıyarak "Melih Gökçek'e seçim kazandırmaya çalışmakla" suçlanan arabanın CHP'li Selçuk Karadağ'ın olduğu kaydedildi.

http://www.ensonhaber.com/halk-tvnin-yakalayin-dedigi-arac-chpnin-cikti-2014-04-01.html

:1::1::1::1::1::1::1:
ne olmuş
princin içinden taş mı çıkmış
:32:
bu masaldan sonrada 3 tane elma düşmüş
1)çalıntı oy yalanı fos çıkmış
2)çalıntı oy var ama muhalefet çalmış
3) selçuk karadağ aslında bir ajanmış ve oyları akp ye çalıyormuş
valla kuzum
hangisini istersen onu ye
seçim senin
afiyetler ballar şekerler olsun
:46:

Sabah kuafördeyim. Konu seçimden açıldı tabi. Bayanın birisi " hileyle aldılar yine" dedi. Neymiş efendim Almanya'dan oy kullanması için insanlar gelmiş ve AK Parti bunlara en son model telefon vermiş :33: Hep mış... muşş.... Dedikoduculuk kötü bir şey ya..

çalışma arkadaşım bir bayan dediki
seçimden sonra çok gizli bir anlaşma yapılmış
apdullah öcalan serbest kalcakmış
:9:
hadi yaa dedim
bu kadar gizliyse devlet sırrıysa senin kulağına nasıl geldi
valla ne bulcaklarını şaşırdılar
altında haber ajansı imzasının bile olmadığı iddeaları
usulsuzluk var diye dillendiriyorlar
:24::24::24::24::24:
hayır şarkı olsa
kulağa hoş gelmiyor
almanyadan seçmen getirildi
gümrük memurumuzsun kardeşim
senin diline düşene kadar
bu ülkede bunu araştırcak adammı yok
ne ana haber söyler
ne gazete yazar
ne adli sürece dönüşür
b...kunu çıkardılar artık

CHP nin aracı çıktıysa ne olmuş sonuç ne yani içinden Melih Gökçek'e ait çalınmış oy mu çıkmış. Bunun asparagas olmadığını nereden biliyoruz. Eğer Melih Gökçek'in çalınan oy pusulaları çıksaydı basın toplantısında dinlerdik artık. Aleni tutanaklar var, yakılmış pusula resimleri var, çöplerden çıkan oy resimler var, hadi onu da geçtim bir ilin iki ilçesinde tekrar sayımla chp ye geçen iki ilçe var buna ne diyeceksiniz. :9:

CHP nin aracı çıktıysa ne olmuş sonuç ne yani içinden Melih Gökçek'e ait çalınmış oy mu çıkmış. Bunun asparagas olmadığını nereden biliyoruz. Eğer Melih Gökçek'in çalınan oy pusulaları çıksaydı basın toplantısında dinlerdik artık. Aleni tutanaklar var, yakılmış pusula resimleri var, çöplerden çıkan oy resimler var, hadi onu da geçtim bir ilin iki ilçesinde tekrar sayımla chp ye geçen iki ilçe var buna ne diyeceksiniz. :9:

hangi ilin iki ilçesi bunlar
resmi sonuçlar açıklandı da
sana özel mailmi geldi
yoksa gaip amcamı
asparagas hacım asparagas
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Hahaha tamm arkadaslar burda yanilmislar ama digerleri dogrudur kesin arkadasin yazdigi gibi böyle olmus mis mus mis bunlar bitmeeez kabulenemezler :))))))))))

ha bunuda netden gördüm oldugu gibi paylasayim ilginizi ceker ;)

ERGEN SİYASETİ. İNANMAYIN BUNA YAV HE HE DİYİN. SAHTE OY PUSULASI..

Gerçek olsaydı;

1- Olayı faceden değil, YSK'dan öğrenirdik.
2- Orada her partiden adam var. Kavga çıkardı, haberlere yansırdı.
3- Türkiye'yi sallayan bir gündem olurdu.
4- O bölgede tekrar seçim kararı alınırdı.
5- Öyle bir arbede çıkardı ki televizyonlardan kesin öğrenirdik.
6- Atan kişi sifonu çekerdi
7- Bu pusulayı çalacak adamı bulmuşlarda götürüp tuvallette yakmışlar

Aşk mektubu gibi ortadan yakmışlar, sonra 'Akepe hile yaptııı .s.s' Nereye hile? Ergen siyasetiniz baydı artık.

$ccc.jpg

Kızılay'da ortalık kırılıp dökülüyormuş. Hadi bakalım insanları sokaklara dökenler versin bu sokak terörünün hesabını.

hangi ilin iki ilçesi bunlar
resmi sonuçlar açıklandı da
sana özel mailmi geldi
yoksa gaip amcamı
asparagas hacım asparagas
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

http://siyaset.milliyet.com.tr/iki-ilce-ak-parti-den-chp-ye-gecti/siyaset/detay/1860091/default.htm

http://www.radikal.com.tr/politika/itirazlar_sonucu_iki_belediye_akpden_chpye_gecti-1184180

http://www.ensonhaber.com/muglada-itiraz-edilen-2-ilce-ak-partiden-chpye-gecti-2014-03-31.html

http://haber.stargazete.com/politika/muglada-itirazlar-iki-baskan-degistirdi/haber-863173

daha kanıta ihtiyacınız var mı bütün gazetelerin yazdığı birşey herhalde asparagas olamaz dava açılır, daha da inanmazsanız ysk nın sitesinden bakın Muğla'nın DALAMAN ve KÖYCEĞİZ ilçelerine. Neyse ki biz erdoğan gibi kanıt belge olmadan konuşmuyoruz çok şükür..

Son düzenleme:
Kızılay'da ortalık kırılıp dökülüyormuş. Hadi bakalım insanları sokaklara dökenler versin bu sokak terörünün hesabını.

Yapılmak istenen tam da buydu işte hiçbirşey yapmadan sadece bekleyen insanlara tomalar gelip su sıkasa herkes kırıp döküyor zanneder. Kusura bakmayın bu kadar şaibe varken kimsenin susmasını bekleyemezsiniz de insanlarda gayri ihtiyarı bekleyen insanlara müdahale edenlere tepki verir ama kırıp dökmeyi nereden çıkardınız istediğiniz bu dimi zaten yakıp yıksınlar size ve başbakana yine gün doğsun meydanlarda laf demek için. Ahh gözlerinizi doğuya da çevirseniz gerçek teröristleri hani şu Gülten Kışanak'ın açıkça Kürdistan dediği bölgeye baksanız şehitlerimizin katillerini asıl teröristleri göreceksiniz ellerinde pkk bayraklarıyla apo posterleriyle zafer nidaları atıyorlar bdp her yeri ele geçirmiş vah güzel ülkemm..

Şiddetten, kırıp dökmekten nefret ederim. Az önce arkadaşın eşi telefondan aradı o söyledi valla.

Aracı o gün kullanan şahıs Halk tv ye çıktı ve aracın chp ye değil abisine ait olduğunu, ayrıca o gün oyların kullanıldığı okulda dolaşan esrarengiz bir aracın peşine düştüğünü fakat şüpheli aracın kendi aracı zannedildiğini de açıkladı.

:1::1::1::1::1::1::1:
ne olmuş
princin içinden taş mı çıkmış
:32:
bu masaldan sonrada 3 tane elma düşmüş
1)çalıntı oy yalanı fos çıkmış
2)çalıntı oy var ama muhalefet çalmış
3) selçuk karadağ aslında bir ajanmış ve oyları akp ye çalıyormuş
valla kuzum
hangisini istersen onu ye
seçim senin
afiyetler ballar şekerler olsun

Hahaha tamm arkadaslar burda yanilmislar ama digerleri dogrudur kesin arkadasin yazdigi gibi böyle olmus mis mus mis bunlar bitmeeez kabulenemezler :))))))))))

Gerçek olsaydı;

Aşk mektubu gibi ortadan yakmışlar, sonra 'Akepe hile yaptııı .s.s' Nereye hile? Ergen siyasetiniz baydı artık.

Eki Görüntüle 1047730
çok haklısın :46:

Sabah kuafördeyim. Konu seçimden açıldı tabi. Bayanın birisi " hileyle aldılar yine" dedi. Neymiş efendim Almanya'dan oy kullanması için insanlar gelmiş ve AK Parti bunlara en son model telefon vermiş :33: Hep mış... muşş.... Dedikoduculuk kötü bir şey ya..
hep akp yapıyor bunları dimi :27:
tamamen saçmalıyorlar

çalışma arkadaşım bir bayan dediki
seçimden sonra çok gizli bir anlaşma yapılmış
apdullah öcalan serbest kalcakmış
hadi yaa dedim
bu kadar gizliyse devlet sırrıysa senin kulağına nasıl geldi
valla ne bulcaklarını şaşırdılar
altında haber ajansı imzasının bile olmadığı iddeaları
usulsuzluk var diye dillendiriyorlar
:24::24::24::24::24:
hayır şarkı olsa
kulağa hoş gelmiyor
almanyadan seçmen getirildi
gümrük memurumuzsun kardeşim
senin diline düşene kadar
bu ülkede bunu araştırcak adammı yok
ne ana haber söyler
ne gazete yazar
ne adli sürece dönüşür
b...kunu çıkardılar artık

ittifakla bile seçim kazanamıyorlar sonra da he salla de salla

Gerçek olsaydı;

Eki Görüntüle 1047730

aynen benim en çok güldüğüm tablo
yakan beceriksiz hep yarım yakıyor :27:
wc de ki resimde ayrı komedii durun ben wc den iki kağıt yakıp resmini çekeyim sifonuda çekmiyim
ardımda iz bırakmıyım :9:

böyle bir komedi var mı ya
sabahda yazdım valla şu oyları yarım yarım yakan beceriksizi çok merak ediyorum
kimse buna demedi mi ya hepsini yak delil olmasın diye :27:
bu beceriksizi bir bulursam yarı yanmış oy pusulasına imza attırcam benim nazarım da beceriksiz bir ünlü o :27:

Back