• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

halk-plajindaki-kadinlara-kapanin-brosuru-dagitildi-4509504.Jpeg
[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD]Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KARASU (Sakarya), (DHA) -
SAKARYA’nın Karasu İlçesi’ndeki halk plajında geçen hafta sonu cübbeli ve sarıklı kişilerin güneşlenen kadınlara "Kapanın" diye telkinlerde bulunarak, ’Allah ve Resulu’nun istediği hanımefendi’ başlıklı broşürler dağıttı.

Kendilerini merkeziİstanbul, Çarşamba- Fatih’te olduğunu belirttikleri İsmail Ağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı görevlisi tanıtan, sarıklı ve cübbeli kişiler plajda tatil yapanların yanına giderek nasihatte bulunurken ’Allah (c.c.) ve Rasulünün (S.A.V) istediği Hanımefendi’ başlıklı broşürleri dağıttı.
Cübbeli, sarıklı ve şalvarlı bu kişilerin yanında küçük bir çocuğun da bulunması dikkat çekti. Ellerindeki 72 maddelik broşürleri dağıtan bu kişilerin tavsiyede bulunduğu bazı tatilciler duruma tepki gösterdi. Dağıtılan broşürde, şu ifadeler yer aldı:
* Hanım tesettürlü olmalıdır * Kadın çalgılı düğünlere gitmemelidir * Yol ortasında insanların gezdiği yerlerde oturmamalıdır * Fal baktırmamalı, zorunlu olmadıkça alışverişi kocasına yaptırmalı, kocasından izinsiz dışarı çıkmamalıdır * Kaşını aldırması, saç ektirmesi ve estetik yaptırması haramdır * Pantolon giymemelidir * Yabancı erkelerle tokalaşmalıdır. *Evde köpek beslemek haramdır, ince çorap giymemeli, terlikle gezmemeli, müzik dinlememeli.
http://www.milliyet.com.tr/halk-plajindaki-kadinlara-gundem-1902441/

* Hanım tesettürlü olmalıdır * Kadın çalgılı düğünlere gitmemelidir * Yol ortasında insanların gezdiği yerlerde oturmamalıdır * Fal baktırmamalı, zorunlu olmadıkça alışverişi kocasına yaptırmalı, kocasından izinsiz dışarı çıkmamalıdır * Kaşını aldırması, saç ektirmesi ve estetik yaptırması haramdır * Pantolon giymemelidir * Yabancı erkelerle tokalaşmalıdır. *Evde köpek beslemek haramdır, ince çorap giymemeli, terlikle gezmemeli, müzik dinlememeli.[/COLOR]
[/SIZE]

[/FONT][/COLOR]

Nefes de almayalım olur mu? :19:

Son düzenleme:
tesettürlü bir bayan olarak kapanmak islamın şartıdır ama dinde zorlama yoktur herkesin kendi yaşam tarzı,aklı ve idaresi vardır insanlara karışılmaması lazım karışılmakta günahtır bence insanın içinden gelmeli kapanmak

halk-plajindaki-kadinlara-kapanin-brosuru-dagitildi-4509504.Jpeg
[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD]Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KARASU (Sakarya), (DHA) -
SAKARYA’nın Karasu İlçesi’ndeki halk plajında geçen hafta sonu cübbeli ve sarıklı kişilerin güneşlenen kadınlara "Kapanın" diye telkinlerde bulunarak, ’Allah ve Resulu’nun istediği hanımefendi’ başlıklı broşürler dağıttı.

Kendilerini merkeziİstanbul, Çarşamba- Fatih’te olduğunu belirttikleri İsmail Ağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı görevlisi tanıtan, sarıklı ve cübbeli kişiler plajda tatil yapanların yanına giderek nasihatte bulunurken ’Allah (c.c.) ve Rasulünün (S.A.V) istediği Hanımefendi’ başlıklı broşürleri dağıttı.
Cübbeli, sarıklı ve şalvarlı bu kişilerin yanında küçük bir çocuğun da bulunması dikkat çekti. Ellerindeki 72 maddelik broşürleri dağıtan bu kişilerin tavsiyede bulunduğu bazı tatilciler duruma tepki gösterdi. Dağıtılan broşürde, şu ifadeler yer aldı:
* Hanım tesettürlü olmalıdır * Kadın çalgılı düğünlere gitmemelidir * Yol ortasında insanların gezdiği yerlerde oturmamalıdır * Fal baktırmamalı, zorunlu olmadıkça alışverişi kocasına yaptırmalı, kocasından izinsiz dışarı çıkmamalıdır * Kaşını aldırması, saç ektirmesi ve estetik yaptırması haramdır * Pantolon giymemelidir * Yabancı erkelerle tokalaşmalıdır. *Evde köpek beslemek haramdır, ince çorap giymemeli, terlikle gezmemeli, müzik dinlememeli.

onu yapmamalı bunu yapmamalı............peki ne yapmalı?hey allahım ya bu tarikatlara gıcık oluyorum yok ismail ağa yok ipek efemdi yok bilmem ne.....

aha ! müzik dinlememiz de yassahmış :27:

bu zihniyetteki adamların tek derdi kadına boyun eğdirmek.

bunları alakasız yerde alakasız konu açmaktan banlamak lazım:27::27:

bence donla denize girmeyin, sahilde çekirdek çitlenmeyin, kumsala sigara izmariti, pet şişe vs çöp atmayın temalı bir broşür olsa daha yerinde olurdu:27::27:

Varsa yoksa kadına zaten yasaklar, bir Allah'ın günü de erkeklere kısıtlama getirin.:27:

İsmailağa cemaatine bu konuda çok kızıyorum hep kadın hep kadın

erkeklere broşur yok. onlar istedikleri kadar denize girer müzik dinler sokağa çıkar.
bu kafalar feci gerçekten. ellerine düşmemek şart.

birde bunun tersini yapsan valla linç ederlerdi.
yine orada kimse çok fazla tepki vermemiş bunlara.

birde bunun tersini yapsan valla linç ederlerdi.
yine orada kimse çok fazla tepki vermemiş bunlara.

tam tersi derken başınızı açın tarzı mı aynen, adam anında mefta:27:

tepkisiz kalmalarına bende şaşırdım almışlar okuyolar, ben almam bile:27:

İyiliği emretmişer ve bunu güzel bir dille yapmışlar
Bu konuda bişey demiyorum çünkü aynısının tersinde hiç bu yumuşaklığı görmedim
Ama şunu eleştiriyorum
İsmailağa hep bunu yapıyor kadın üzerinde çok duruyor

Ama şunu eleştiriyorum

kim ki bunlar ben ilk defa senden duyuyorum

Ama şunu eleştiriyorum
ne emri ya. onlar kimki bana emir veriyor. yok sokağa çıkmayacakmışım yok ppantallon gitmeyecekmişim yok müzik dinlemeyecekmiş.

bir de adam bir sürü bikinili kadının olduğu bir ortamda, onlara broşür dağıtıyo falan... Kendi inandığı şeylere göre bu büyük günah değil mi

bence gerçekten samimiyse herkes gibi broşürleri arabalara koyabilirdi, hiç bir bikinili kadın görmeden

bundan rahatsız olan bir koca çıkmamış acaba o plajda

ne emri ya. onlar kimki bana emir veriyor. yok sokağa çıkmayacakmışım yok ppantallon gitmeyecekmişim yok müzik dinlemeyecekmiş.
Kendi inançları doğrultusunda, inananlara Allah ın emrini emretmişer ama zorbalıkla değil
E peygamber görevi de böyle
Dediğim gibi yapılana değil içeriğe kızdım ben bu benim fikrim

İşleri güçleri kadin....kadinlarla ugrascaklarina güzel ahlakli olmayi deneseler keşke...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back