Halk eğitim kurslarına gidecek olan var mı ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.661
Bayanlar halk eğitim kursuna gidecek olan veya giden var mı sizce işe yarıyor mu ? ben de giyim dikiş kursuna gideceğim de sizce işe yarar mı daha önce dikiş kursuna giden oldu mu ? Kendim kıyafet dikebilmek istiyorum .Ya da herhangi bir kurs önerisi olan var mı ?
Bu ara hobi merakım başladı kendimi süreklii sıkıntıdan bi oraya bi buraya veriyorum . Bu aralarda karakelem çizimleriyle bozdum kafayı pek yeteneğim olmasa da kendimce çizmeye çalışıyorum . Hem işime yarayacak bi yerde çalışabilmem için ya da bi yerde kullanabilmem için gerekli hem de zaman geçirebileceğim eğlenerek severek yapabileceğim birşeyler istiyorum .

Valla hiç gitmedim ama bu yıl ben de gitsem mi diye düşünmekteyim.
Aynen giyim dikim üzerine. Bari kendime basit bir şeyler diker oyalanırım diye düşündüm.
Konuyu takibe aldım bu yüzden. :)

Aynen giyim dikim üzerine. Bari kendime basit bir şeyler diker oyalanırım diye düşündüm.

yazıma bişeyler daha ekledim :) ekimde başlıyormuş kurs eylülde gittim ön kayıt yaptırdım bu perşembede kesinn kayıt için gideceğim 50 tl ücret verecekmişiz sonra alıyorlar mı ücret almıyorlar mı diye sormadım ama fiyatı uygunda geldi . İnşallah işe yarar . Sende istiyorsan bi araştır cnm kurs zamanları hep ekim gibi başlyor çünkü

yazıma bişeyler daha ekledim :) ekimde başlıyormuş kurs eylülde gittim ön kayıt yaptırdım bu perşembede kesinn kayıt için gideceğim 50 tl ücret verecekmişiz sonra alıyorlar mı ücret almıyorlar mı diye sormadım ama fiyatı uygunda geldi . İnşallah işe yarar . Sende istiyorsan bi araştır cnm kurs zamanları hep ekim gibi başlyor çünkü

Annem gitti, ahşap boyama, takı tasarım, mefruşat (dikiş) kurslarına.
Annem zaten dikişi bayağı iyi bildiği için sadece değişik fikirler aldı. Diğer bilmeyenlerinkini de sergide gördüm bayağı iyi şeyler yapmışlardı.
Ben de kara kalem istiyorum ama hafta içi olması bana uymuyor.

Evet gitmem gerek haklısın geç kalıyorum.
Ama çok isteyip de üşenir mi insan off.
Bir başlasam devamı gelir de işte.

Bir de ben mesela sıfırım şuan.
Sadece yıllar önce tekstilde çalışıp makine başına oturmuşluğum var ufak ufak o kadar.
Onun dışında hiç deneyimim yok.
Bir de elim yatkındır dikişe falan ona güveniyorum.
Yine de kendime elbise dikecek kadar öğrenebilir miyim acaba diye bir heves ettim..

Annem zaten dikişi bayağı iyi bildiği için sadece değişik fikirler aldı. Diğer bilmeyenlerinkini de sergide gördüm bayağı iyi şeyler yapmışlardı.

Okul çıkışı saatlerimiz uymaz mı acaba Koalina?
Ben öyle düşündüm ama..

Ben alüminyuö folyoya gittim 2 yıl.
Çok sevdim çok eğlendim bir sürü tablo yaptım sergiye çıkardım.
Ama folyo kursu masraflı oluyor ıvırı zıvırı çok.

Evet gitmem gerek haklısın geç kalıyorum.
Ama çok isteyip de üşenir mi insan off.
Bir başlasam devamı gelir de işte.

Bir de ben mesela sıfırım şuan.
Sadece yıllar önce tekstilde çalışıp makine başına oturmuşluğum var ufak ufak o kadar.
Onun dışında hiç deneyimim yok.
Bir de elim yatkındır dikişe falan ona güveniyorum.
Yine de kendime elbise dikecek kadar öğrenebilir miyim acaba diye bir heves ettim..

benim hele hiç deneyimim yok cnm senden de sıfırım makine annemde vardır hep senelerdir durur ama bi kere bile yüzüne bakmışlığım yok bende annemin zoruyla hadi kızım git kızım demesiyle üşene üşene sonunda artık sıkıntıdan bi gideyim bakayım dedim şimdi de heves ediyorum düşününce bence sende başla biyerden :)

Ahşap boyama nasıl acaba onuda düşündüm ama yazılmadım şimdi giyim dikişe kesin kayıt için perşembe gittiğimde onuda yanına ekleteblrmiyim acaba ? bir de bu ahşap boyamada malzemeleri bize mi aldırıyorlar bilgin var mı canım ya da annenin ?

Ahşap boyama nasıl acaba onuda düşündüm ama yazılmadım şimdi giyim dikişe kesin kayıt için perşembe gittiğimde onuda yanına ekleteblrmiyim acaba ? bir de bu ahşap boyamada malzemeleri bize mi aldırıyorlar bilgin var mı canım ya da annenin ?
Evet malzeme size ait, bazen bağış falan oluyor getirip dağıtıyorlar.
Çok güzel ahşap boyama içim dışım ahşap tepsi, takı kutusu falan doldu. Yanında seramik de boyattılar evin her yerinde mevlanalar, kaftanlar:KK70:

Geçen sene bir ahşap yakma kursu böyle öğlen saatleri ve hafta sonu sabahtı, onun dışında hafta içi sabah hep...Kursları bu ara açıyorlar aslında, bakmak lazım.

Haklısın..
Bana da haftaiçi 3 ten sonra uyar ancak..
Ya da haftasonu.
Ama sabah erken olmasın ya uykuya yenik düşerim :KK43:

Gidip bir bakmak en doğrusu sanırım.

Ismekte bir sürü kursa gittim. Bu sene de düşünüyorum ama hala karar vermiş değilim.

Aslında şansınıza biraz sağlam bir hocaya duserseniz ve kursun hakkını verirseniz sağlam şeyler çıkartırsınız.

X