bu fundamın yazdıklarından reklam kokusu alır oldum ben
neler kullandın cnm bu zamana kadar içten ve dıştan destek şeyler kullandın mı?
Öncelikle Allah şifa versin...
Kan tahlillerinize de bakılmıştır herhalde.Herşeyi yaptım diyorsunuz...Şu adreste arkadaşın anlattığı testi de yaptırdınız mı?Belkide sizde de böyle bir sorun vardır.Ben de en kısa zamanda yaptırıcam bu testi.
Canım gittim ve testler yapıldıgında pko hastalıgı falan çıkmıyor. testlerimde yapıldı çıkmıyor deli edecek beni.İlk gittiğim dermatolog genetik demişti zaten bir şey bulamayınca. İyide bu yaşta nedir bu başıma gelen böyle yani. Testlerde de bir şey çıkmıyor.Ama haftaya bir kez daha gideceğim . Off of daha bu yaşta boshayallersmile
Pantogar adlı hapı kullandım canım günde üç kere alıyordum hatta hiç bir işe yaramadı. Sonra Ducray,bioblas,bioxcin,ısırgan otlu şampuan, ve son 1 yıldır da placenta şampuan kullanıyorum. Hiç birinden gram fayda görmedim.
Ekim başarısız oldu onca çektiğim strese de deymedi.
Mezoterapi de uygulattım 10 seans. Hayatımda böyle bir acı da görmedim ben. O da pek bir fayda göstermedi.
Çam terebentin, bepanten,evigen ampüller
badem yağları vesaire hiç biri fayda etmedi anlayacağınız.
Çaresizlik çok fena
Benimde aynı sizin gibi tepem apaçık utanıyorum dşarı çıkmaya :gitme: psikoloji deseniz harap oldu
ayy çok üzüLdüm yaa : (( saRımsak saÇ çıkartıyor diyorLar şampuanına kaT bide sarımsak sür saç olmayan yerlere iyice bastıra bastıra sür gece yatarken stresden uzak dur kafana takmamaya çalış inş düzelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?