Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
annemin kafasında cevizden daha büyüklükte kellikler oluştu ve annemin psikolojisi bozuldu toklarla ört bas ediyordu ve ben müdahale etmiştim sarımsağı 2 ye bölüp sürdüm 4-5 gece yaptım sabah yıkadı 2 hafta sonra inan kapkara saç geldi oralardan.sanki sendede saç kırana benzer yerler gördüm dene bence bişey kaybetmezsin inşallah düzelir.

Allah yardımcın olsun cnm belki sarımsak iyi gelebilir burdaki çoğu kişi şampuanının içine falan katıyo dene istersen.bide doğal bakım kürleri falan var onlarıda dene,o ki doktorlar çare bulamadılar.

Gelecek cuma dediğini deneyeyim haftasonu. Okula gidiyırum çünkü sabahları yıkamaya vaktim olmaz. Bu kadar şey bir işe yaramadı, şifam sarımsaktan çıkarsa sarımsak resimlerini poster diye duvarıma asarım valla

Neyse canlarım derdimi dinlediniz, benimle burada paylaştınız düşüncelerinizi, çok çok ama çok sağolun yanımda oldugunuz için. Bende dert bir değil. Ben ayrıca kilolu toparlak bir kestaneyim, yuvarlana yuvarlana spora gidicem şimdi. Geldiğimde yazarım sizlere yine. Herşey için sağolun paylaşmak biraz da olsa iyi geldi:)

neler kullandın cnm bu zamana kadar içten ve dıştan destek şeyler kullandın mı?

Canım resmini gördüm.Dermatoloğa gittiğini söylemişsin.Bence üniversite hastanesine,bir profesöre görün.Canım bazılarında erkeklik hormonları fazla çalışıyormuş.Hormon testi falan geniş bir inceleme yapılmalı bence.Çok gençsin.

canım bu ilaçları al kullan emin ol ki 5 ay içinde tüm saç sorunun haloluncak . ben kendim denedim mükemmel sonuç aldım.. senin durumunda olan çok kişi saçlarına kavuştu.

bu formülü doktor tavsiye etmişti .. özellikle acnelyse kremi herkes bilir yüzdeki sivilce ve lekeler için yani hücre yenileme özelliği var(eyer alabilirseniz tretin kremi alın o daha da etkiyi artırıyor ancak 20 lira civarıdır acnelyse kremi ise 3 liradır). zinco ise vitamin grubudur bundada 7 tanesini kırıp kremsiz bir şampuana koyulur .. karışım ise hem bitkisel yağ var içinde hem de saç için tüm vitamin kompozomo var ..medibiotin ise saçları kalınlaştırır.. bu dördünü düzenli olarak kullanırsan mükemmel bir sonuç alınıyor ancak biotin hergün alınır fakat bir hapı üc parcaya ayır günde bir parca al.. diğerlerinide ücgündebir uygula.. kremden nohut tanesi kadar avucuna dök sonra üzerine karışımdan dök avucunda iyi karıştır sonra onu saç derisine yedir sadece üst kısma uygula yaklaşık 5 saat beklet sonra zinco kattığın şampuanla yıka.. şayet aşırı derecede seyrelen bölge varsa kremi hergün mercimek tanesikadar uygula. bunları yaparken akşamları yap .. inanılmaz mükemmel bir sonuç alırsınız.. genelde erkekler içten alınan vitamin haplarıyla büyük başarı sağlıyor ancak doktor bunların bu şekilde alınması zararlı olduğunu söyledi. bu yüzden dıştan saca uygulanan e ve b vitaminli bitkisel karışım önerdi.. karışımı nette sipariş ettim diğerlierini ise eczanede temin ettim.. bunu uyguladığınızda emin olun saç sorununuz kökten haloluancaktır..

Son düzenleme:
bu fundamın yazdıklarından reklam kokusu alır oldum ben

çok komiksiniz .. sorunu olana birşeyler tavsiye etmek reklamsa forumda herkes reklam yapıyor o zaman peki saç problemi olan insanlara başka ne şekilde yardım edilir daha anlayamadım yoksa mail adresimi verip bana ulaşın desem daha mı mantıklı olurdu çok yazık onu da düşünemedim daha iyi reklam olurdu bence .. dermatolağa gidildiğinde sana şunu derler şu ürünleri alın kullanın eee o zaman doktorlarda bunlardan para kazanıyor ürün tanıttıkları için :))) çoğu kremlerin saça etkisini bilmiyordu şimdi ben kremlerin ve vitaminlerin reklamını mı yaptım :)) vaybe

hiç düşünmemiştim iyiki dedin hemen ilaç firmalarını arayım da söyleyeyim ki medibiotin,acnelyse kremi,tretin kremi, azelik,zinco kapsül, e ve b vitamini tanıtmışım haberim yokmuş biri reklam kokusu var demiş. ben de reklam yapmışım ve satışlar artacak eczanelerde insanlar kuyruğa girecek.. satışlardan dolayı çok para kazanılacak ben de payımı isterim :)))))))
dikkat edersen sitenin sağında ve solundaa birtakım ürünlerin tanıtımı yapılıyor.. asıl reklam bu şekilde yapılır. bizim yaptığımız ise kullanıpta faydasını görürsek paylaşırız işine gelen kullanır işine gelmeyen ise aman der ve gecer

neler kullandın cnm bu zamana kadar içten ve dıştan destek şeyler kullandın mı?

Pantogar adlı hapı kullandım canım günde üç kere alıyordum hatta hiç bir işe yaramadı. Sonra Ducray,bioblas,bioxcin,ısırgan otlu şampuan, ve son 1 yıldır da placenta şampuan kullanıyorum. Hiç birinden gram fayda görmedim.
Ekim başarısız oldu onca çektiğim strese de deymedi.
Mezoterapi de uygulattım 10 seans. Hayatımda böyle bir acı da görmedim ben. O da pek bir fayda göstermedi.
Çam terebentin, bepanten,evigen ampüller
badem yağları vesaire hiç biri fayda etmedi anlayacağınız.
Çaresizlik çok fena

canım okudum da konuyu allah bol sabır ve acil şifa versin benimde çok dökülmem var, ön kısımda seyrelmeler de war ama çok fazla deil.. doktora gittiğimde androgenetik alopesi war demişti minoxsil verdi yanında bide dermalute die bi şampuan önerdi aynı firmanınmış zaten minoxsil yeni saç çıkmasını sağlarken bu şampuanda dökülmesini engelliomuş. açıkcası minoxile cesaret edemedim ama şampuanı 2 keredir kullanıorum dökülmem öncekilere nazaran azaldı denebilir. ha bide bunların yanında doktor aga die bi tablet önerdi genetik dökülmeler içinmiş onu da kullanmadım henüz. işine yara mı bilmem ama paylaşmak istedim.. allahımm acil şifalar versin çim adama dönelim hepimiz hep birlikte inşallah :):1hug:

benimde 3-4 sene önce baya bi dökülme problemim olmuştu o zaman dr bana regaine(minoxidil) önermişti yurtdışından getirtmiştik o zaman buralarda yaygın değildi. erkekler için olanı kullanmıştım ben. o fayda etmişti. hemen toparlanmaya başlamıştı saçlarım. şimdi de kardeşimde var problem ama o başka şeyler kullanıyor. burda bi doktora gidiyor sadece bu problemle ilgileniyor adam iğne falan yaptı saç derisine bir de bir kaç vitamin takviyesi falan verdi. en az haftada 3 gün balık yemesini öneriyor. geçen sene onunda bu doktordan sonra baya toparlandı bu sene yine başladı. şimdi yeni tedaviye başladı. inşallah seninde düzelir.

Son düzenleme:
Benimde aynı sizin gibi tepem apaçık utanıyorum dşarı çıkmaya :gitme: psikoloji deseniz harap oldu

of of Rabbim sağlığı bozulan tüm insanların şifasını, tez zamanda versin inşallah.

ayy çok üzüLdüm yaa : (( saRımsak saÇ çıkartıyor diyorLar şampuanına kaT bide sarımsak sür saç olmayan yerlere iyice bastıra bastıra sür gece yatarken stresden uzak dur kafana takmamaya çalış inş düzelirr

Sürdüm canım sarımsak sürdüm badem yağı falan aman bir işe yarasa içim yanmayacak da umut işte. :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…