• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıma zeytinyağı döküldü

ridak42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
266
195
103
38
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım mutfak halıma zeytinyağı döküldü iki gün önce yaramaz oğluşum döktü. Ne yaptıysam çıkmadı netten de araştırdım baya ama şunu yaparsan kesin çıkar dediğiniz bir yöntem var mı? Bir arkadaş halı yıkamaya bile versen kesinlikle çıkmaz dedi öyle mi gerçekten:KK61:??

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım mutfak halıma zeytinyağı döküldü iki gün önce yaramaz oğluşum döktü. Ne yaptıysam çıkmadı netten de araştırdım baya ama şunu yaparsan kesin çıkar dediğiniz bir yöntem var mı? Bir arkadaş halı yıkamaya bile versen kesinlikle çıkmaz dedi öyle mi gerçekten:KK61:??
yok be çıkar ben bi tencre sıvı yağı döktüm yolladık çıktı ama işini iyi yapan bi yere yollaman lazım

üzerine bulaşık deterjanı döküp yıkamaya ver . Bulaşık deterjanı çıkarır bence

yok ya çıkar ben bi tencere sıvı yağı döktüm yolladık çıkmıştı

yanlız işini iyi yapan yere ver çıkmazsa tekrar yıkatırım bi kuruş para vermem diye uyar istersen

Halının arkası plastik gibiyse çıkmıyor,halı yıkamacı benimkini çıkaramamıştı. Ama normal halıysa çıkıyor,yıkamaya ver evde uğraşma derim

Eger yerin varsa kendin yika ama haliyi islatmadan bulasik deterjani dök hafif ovala sonra islatip yika...

yok be çıkar ben bi tencre sıvı yağı döktüm yolladık çıktı ama işini iyi yapan bi yere yollaman lazım
Oh ya valla rahatladım biraz üzülmüştüm çıkmayacak diye Ozaman ben iyi bir yer bulayım halı yıkama için çok saolun

Halının arkası plastik gibiyse çıkmıyor,halı yıkamacı benimkini çıkaramamıştı. Ama normal halıysa çıkıyor,yıkamaya ver evde uğraşma derim
Yok normal halı canım plastik gibi değil. Okadar uğraştım zaten çıkmadı vereyimde inşallah çıkar

Back
X