halıma çay döküldü

Evettt cikarrrr hem de limonlaa nasil diceksin anlatayim
Limonu ikiye kes sonra iyiiiice yedire yedire sur cay dökülen yere. Birazcik beklet. Sari sari oluyor sakin umutsuzluga kapilma uzerine kosla dok beyaz bir bezle ya da beyaz bir havluyla sil iyice birkac kere silince sarilik cikiyor cunku ayni sey benim de basima geldi misafirim doktu cayi ne yapsam gecmedi ama limonu duydum yaptik ve gecti. Sari sari kaliyor lekenin üzeri ama birkac kere kosla dok durula dok durula oyle geçiyor leke.

haklısınız ama şu an gönderemem teşekkür ederim

bunu denedim biraz rengi açıldı gibi

parlatıcı ve bulaşık sıvısını denedim biraz açılır gibi oldu,bunu da denerim inşaallah teşekkür ederim

ben şu an gönderemem evde tadilat olacak diğerleri ile beraber gönderebilirim ancak

Kesinlikle bulaşık makinası parkatıcısı çok etkili..arkaşımın beyaz halısına kızım çay döktü..silmeyle çıkmayınca aklıma geldi parlatıcı döküp sildik izi bile kalmadı..
parlatıcıyı denedim biraz rengi açıldı sadece

Ayyy evet yardım istiyorum halim beyaz çay ve pekmez döküldü sileyim derken iyice dağıldi balkonda köşesini biraz hortumla yikadim açık renk sayıya dönüşüp dağıldi renk.her zamanda haliciya gonderemiyorum beyaz halıya böyle lekeler nasıl çıkar ne olur yardım edin.bulasik deterjanı aspirin yapıyor elma sirkesi çıkarmıyor parlaticiyi yeni deneyecem fikir lütfen kk

Bence yikamaya verin.Benimde 2 hafta once acik renk halima cay dokuldu.Ne yaptiysam olmadi.Yikamaya verdim,mis gibi geldi.Aspirin falan fayda etmiyor.Daha beter yapiyor,koku olmustu birde halida.

Ben domestosu cay lekesini ustune boce edip siliyorum buz gibi oluyor.

Halıya sıvı cay ,kahve,kola vs.. türü birşey döküldüğü zaman asla ıslak bez yada herhangı bır urun surmeyın ilk yapmanız gereken kuru bir bezle iyce bastırarak oradaki sıvıyı emmek sonrasında kolanya cok işe yarıyor yetersiz gelirse herhangi bir matik deterjanla silebilirsiniz..bende defalarca beyaz halıma dokulen cayı bu sekılde temizledim ve zerresi kalmadı lekenin..

Ah o halilar yokmu ne cektim ben benim halidan beyaz hali mi bidaha asla az önce hatta esimle konustum suraya baska bi hali alalim diye cok güzel beyaz pembe halim var ama gel görki 2 cocukla özellikle esimle olmuyo o hali :)
Esim bikeresinde zeytinyagi bile doktu haliya daha 1 ay olmadi yikatali smdi gene harap 1 y önce dedign gbi tam ortasina esim cay döktü cikaramadm aspirinler leke cikaricilari vs en son yikmaya yolladim ama herzaman yikattgm yere degl pek begenmedm yikamalrini arkasinda hala cay izi duruyordu yüzü gecmis ama 1 2 dmla lekesi bellydi dikkatli baknca smdi ise cocuklar mama dökmus dün kardesim meyve suyu döktü gene tam ortasina bgünse benim cocuk yemek döktü gene halidan tiksnir oldum diycegm o ki haliciya gönder onlar cikariyo cay lekesnide zeytinyaginida ckardilar hatta tükenmez kalem izlerni bile en fazla 15 lira verirsin yoruldugna degmez

Evet konu eski ama benim derdim yeni.buraya yazayım belki care vardır diye.bende 2 cocukluyum ve 20 gün önce yıkatmıştım sürekli yıkat yıkar olmuyor hani leke olunca nasıl bi müdahale edilmeli kk çok uzman bayan var birisi bana anlatır diye tekrar bu konuyu gündeme getireyim dedim.bi kişi yazmış Teşekkürler önce sıvıyı emdirip sonra kolonya bunu deneyecem bi dahaki sefere.şu an çay lekesi sapsarı ve halinin köşesini kapladı resmen yayildikca yayıldı. En son makine parlatici denedim yok tuz ve sirke karışımı denedim daha kurumadi ama o iyi gelecek gibi.olmadı basacam domestos renkliler icin camasir suyunu.KESİN ÇÖZÜM BİLEN VARMI

Aspirin denedim bulasik deterjanı denedim tek başına elma sirkesini denedim makine parlaticisini denedim yok olmadı sarı bi leke var yaaaa.İMDAT. .kolonya deneyelim bu saatten sonra ise yararmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…