Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hanımlar benim derim salon halıma dökülen çay lekesinin çıkmayıp fazlalaşması..çay döküldükten hemen sonra aspirin ve kolonya ile sildik çıkmadı,halı yıkama makinasına vanısh kosla doldurup yıkadım çıkmadı,geçenlerde bir yerde elma sirkesinin çıkardığını okumuştum denedim çıkaramadım lekeyi ve daha da sarılaştı
son olarak beyaz sabunla sildim şu an sarı olan leke resmen turuncu oldu,sinirlerim çok bozuldu
sizce bu leke çıkar mı,çıkarsa nasıl çıkar? cevaplarınız için teşekkür ederim:44:
Benimde açık renk halıma çay dökülmüştü ne yaptiysam beyaz sabun, aspirin pril vs. Hiçbirsey cikarmadi. Leke dahada belirginlesti. Cay lekesi çok inatci oluyor. Ben Halıcıya sordum cay lekesi nasil cikar diye halınıza bişey döküldüğünde cikartmak için bişeyler sürmeyin lekeyi daha fazlalastirirsiniz o sekilde hicbisey yapmadan yikamaya gonderin dedi. Bu sekilde onerdi halıcı. Bircogumuzun yaptigi en büyük hata hemen halidaki lekeyi biseylerle cikartmaya calisiyoruz halidaki lekeyi dahada mahvediyoruz.
Elde yıkama bulaşık sıvısı da çay lekesini gayet iyi çıkarır. Kıyafetlere dökülen çay lekesi için de geçerli .
Bizim de krem halıya bugün pekmez döküldü , silmeyi denedim iyice dağıldı . Yıkamaya göndereceğim mecburen.
Evettt cikarrrr hem de limonlaa nasil diceksin anlatayim
Limonu ikiye kes sonra iyiiiice yedire yedire sur cay dökülen yere. Birazcik beklet. Sari sari oluyor sakin umutsuzluga kapilma uzerine kosla dok beyaz bir bezle ya da beyaz bir havluyla sil iyice birkac kere silince sarilik cikiyor cunku ayni sey benim de basima geldi misafirim doktu cayi ne yapsam gecmedi ama limonu duydum yaptik ve gecti. Sari sari kaliyor lekenin üzeri ama birkac kere kosla dok durula dok durula oyle geçiyor leke.
Hafta başında benim de halkıma döküldü.
Malum beyaz.
Daha önce kahve lekesi uyrasmamla çıkmıştı. Bunda neler aspirin, ersan, parlatici, çamaşır suyu denedim çıkmadi.
1 önceki gün hali yıkamaya gönderdim. Adam keşke ugrasmasaymisiniz demiş.
C.tesi gelecek. Inşallah çıkar.
parlatıcıyı denedim biraz rengi açıldı sadeceKesinlikle bulaşık makinası parkatıcısı çok etkili..arkaşımın beyaz halısına kızım çay döktü..silmeyle çıkmayınca aklıma geldi parlatıcı döküp sildik izi bile kalmadı..
Bende bahar temizliğinde hepsini göndermeyi planliyordum ama bunu erken göndermek zorunda kaldım.ben şu an gönderemem evde tadilat olacak diğerleri ile beraber gönderebilirim ancak![]()
slm hanımlar benim derim salon halıma dökülen çay lekesinin çıkmayıp fazlalaşması..çay döküldükten hemen sonra aspirin ve kolonya ile sildik çıkmadı,halı yıkama makinasına vanısh kosla doldurup yıkadım çıkmadı,geçenlerde bir yerde elma sirkesinin çıkardığını okumuştum denedim çıkaramadım lekeyi ve daha da sarılaştı
son olarak beyaz sabunla sildim şu an sarı olan leke resmen turuncu oldu,sinirlerim çok bozuldu
sizce bu leke çıkar mı,çıkarsa nasıl çıkar? cevaplarınız için teşekkür ederim:44: