halım yandı yardım kızlarr

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar gelen misafirim halıma siigara külü döktü ve 3 ufak yeri birdem yandı açık renk olduğu için çok belli oluyor sizce neyapabilirim bunun bir çözümü yok sanırım ama kumaş boyasıyla falan kapatabilirmiyim ama yinede kararsızım daha kötü olmasından korkuyorum yardım edin kızlar

canim ayni sorunu bende gecen gun yasadim kizim sac kurutma makinesiyle yakti cok arastirdim ben bi sey bulamadim son care halimi cevirip yanan tarafini sahpanin altina getirdim simdi gorunmuyor..

canım benimde tam ortada kapatmem mümkün değil çok göz önünde biyerde lütfeen yardım kızlar?

halıfleks elektrik sobasından, halıda sigaradan yanmıştı. bende bir çözüm bulamadım malesef benneyaptımki

cnm benim halım da yandı nihale olduğu halde güveç öyle sıcakmış ki nihalenin de benek benek izlerini geçirerek sapsarı yaktı..ben de sıfır zımparalar var kağıt gibi..annemlerin evinde vardı..onunla zımparaladım yanan yeri..sapsarıydı rengi epey gitti... ama hergün zımparaladım çünkü çok yorucuydu..halı biraz tüylerini attı ama yanık halinden iyi oldu....

Jiletle yanan uçları kesebilirsin kısa yoldan. En azından siyahlık ve sarılıklardan kurtulursun canım.

Back