• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halılarda toplanan saçları temizlemek

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor. evin hiç biryerinde taramayışıma rağmen halılar sürekli saç içinde kalıyor. her hafta sonu halılarda ki saçları toplamaktan bıktım. bunun kolay bir yolunu biliyor musunuz?

Fırçalı süpürge uçları oluyor onunla süpürürsen toplanır canım ben öyle yapıyorum:34:

sana çözüm olurmu bilmem ama benimde saçlarım çok dökülüyo ben şu el gır gırları varya onu kullanıyorum gayette güzel alıyo her günde elektrikli süpürge açamıyor insan.

sana çözüm olurmu bilmem ama benimde saçlarım çok dökülüyo ben şu el gır gırları varya onu kullanıyorum gayette güzel alıyo her günde elektrikli süpürge açamıyor insan.
ya valla benimkiler o kadar çok dökülüyor ki toplasan peruk olur valla:52:.gırgır da tam çözüm olmuyor çünkü zamanla doluyor bütün saçları.ben avuç avuç topluyorum,daha az zahmetli bir çözüm varsa bekliyorum açıkcası...

Elimi biraz islayinca halidaki saclar daha kolay toplaniyor cünkü elime "yapisiyor " :66:

canım bende halı fırcası ıle alıyorum hanı halıları yıkarken kullandıgımız fırcalardarn bırde sacımı tararken ortunun uzerınde tarıyorum bu sekılde yere cok dokulmuyor.

en iyisi saçları toplayıp bandana vs. ile bağlamak. benim de banyoya çok dökülüyor. ara ara tuvalet kağıdı ile temizliyorum. paspas bir yere toplamaktan başka bir şey yapmıyor.

benimde saçlarım çok dökülüyor. süpürge yapışan saçları çekmiyor malesef.halı yıkadığım fırçayı ıslatıp tarıyorum. işe yarıyor :7:

aynen valla bende öyleyim,öyle bi dökülüyoki ben geziyorum arkamdan saçım düşüyo gezdiğim yere.saçınamı yanarsın her yerin saç olmasınamı.her gün süpürmek gerkiyo yada sürekli gırgır.eli ıslatıp toplamasıda kolay oluyo doğru.

bende halı fırcasıyla fırcalıyorum halıyı baya iyi topluyo
haftada 1 yapıyorum yksa halının rengi kararmaya baslıyo sactan:43:

süpürgeyle önce süpürüyorum.. sonra fırçalıyorum. hiç süpürülmemiş sanki :(
bir avuç saç kir çıkıyor :25:

bende halı fırçasıyla fırçalayıp temizliyordum hem kollarım çok ağrıyordu hemde halılarım çok yıpranıyordu.şimdi temizlik robotu aldım derin dövücü aparatıyla hiç yorulmadan temizliyorum 1 tane bile kıl kalmıyor halıda çok memnunum..

canım bende halı fırcası ıle alıyorum hanı halıları yıkarken kullandıgımız fırcalardarn bırde sacımı tararken ortunun uzerınde tarıyorum bu sekılde yere cok dokulmuyor.

aynen bu yöntem gerçekten işe yarıyo ve çok kolay temizleniyo

Eğer emziriyosanız ondan dökülüyodur çok doğal.

bende bıktım saç kıl tüy toplamaktan bende fırçayı ıslatıp topluyordum şimdi elektrikli süpürgem iyi çekiyor ama hergün hergün elek.süpürgemi açayım oda zor kazıtsakmı saçları napsak..:26:

saçlarım uzun ve dökülür çok şükür kremsiz şampuana geçince azalsa da uzun olduğu için çok göze batıyor dökülenler.

öncelikle viledalardan kurtulun arkadaşlar, hani şu saçak saçak olanlardan!!! scortch brite yeşil mop aldım yine kk dan öğrenip, banyo, koridor ohh mis gibi oluyor, halıda denemedim ama halıda da kullanıyormuş arkadaşlar, saç,tüy, toz ne varsa çekiyor üzerine, mikrofiber sünger gibi bir şey, suya tutuyorsunuz akıp gidiyor tertemiz mopunuz:8::8::8:

Arkadaşlar herhalde hepimizin sorunu bu dökülen saçlar.Ben günlük temizlikte fakirin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum.Hergün normal süpürgeyi açmak zor.Ama bu şarjlı süpürgenin döner fırçalı başlğı da var.Halıdaki koltuktaki saçları öyle güzel topluyor ki.. Kesinlikle tavsiye ederim.

yeni model elektrik süpürgelerinin fırçalı uçları çok geniş ve fırça kılları çok uzun olmadığı için halıdaki kıl ve iplikleri iyi almadığına inanıyorum.

Annem ve ben yeni makine almamıza rağmen. Pazardan eski Simtel makinelerinin uçlarından ve fırçalarından alıp takıyoruz. Onlar müthiş bütün kılları alıyor. hatta bende tik oldu bu kıllar. Halıyı süpürürgen bir halıyı süpürürgen 3-5 kere kaldırıp altındaki kılları çekiyorum fırçadan. sonra tekrar süpürüyoru. abarttım bu durumu yani:64::64::64::64:

en iyi çözüm halı fırçası bir leğene ılık su ve biraz halı şampunı katıp halı fırçasıyla fırçalıyarak al hepsi gelir..:55:

Back
X