Halılarda Ayak İzi Sorunu...

mavili14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
9
0
86
Bingöl
arkadaşlar halılarınızdan memnunmusunuz yoksa her halı ayak izi yaparmı bize halıcmz bugün öle söyledi doğrumudur fikirlerinizi söylermisinizbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yok bizim halılar yapmıyo oturma odamdaki özellikle hem kızımın hem eşimin lekelerine bile çok dayanıklı:)

ben evli değilim ama şu annemi evindeki halılarımız hic ayak izi falan yapmıyor.leke de tutmuyor. saray ve gümüşsuyu markalarıda . sentetik oranı fazla olan halılar leke tutuyor temizleyince dahi tam olark cıkmıyor iz bırakıyor ama yün halılarda öyle bi sorun olacagını sanmıyorum.

Konunuz, içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmılştır.
Sevgiler.

ben bu iz meselesine uyuz oluyorum iz olunca kirli gibi duruyor ben çocuk odasına bahariye almıştım acayip iz oluyor ama oturma odası kaşmir onda öyle bir sorun yok

bende bahariye aldım almaz olaydım halıyı gördükçe cinnet geçiriyorum 10 günlük ama kirli gibi duruyo çok üzgünüm

ben de bu durumdan muzdaripim...iki halim var simdilik...gecen gun bir tane daha aldim...bastigin zaman ayaginin izi cikiyor...ben de anlayabilmis degilim...nededini...leke sorunu yok ama su ayak izi beni cok dusundurdu...yeni model halilarda bu sorunlar oluyor zannedersem...yada halinin yapisi ile ilgili...cozumu yok sanirim...

hiç duymamıştım halıda ayak izi kaldığını,görmedim de,şaşırdım.Zor olur uğraşması.

ben de halılarımı kasmırden aldım terlık ızı ayak ızı oluyor nerdeyse parmakların sayısı bıle bellı.leke degıl ama kotu duruyor

benim saray sembol yün halılarımda da oluyo terlik izi...((
çok sinir gerçekten...

pürüzsüz olsa nasıl güzel görünüyo,süpürdükten sonra hiç yürümemek lazım yoksa pismiş gibi de değil de ne biliyim evi dağınık bakımsızmış gibi gösteriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…