Halılara duş jeli :)

sabahlarxixn_sultanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
15
0
86
44
İstanbul
ben halıları silerken duş jelimi kullanıyorum. evet duş jelimi:)

sıcak suya bir miktar hoş kokulu duş jelinizi sıkıyorsunuz ve köpürtüyorsunuz. inananılmaz derecede köpük oluyor. köpük kısmından alıp halınızı siliyorsunuz. oda inanılmaz güzel kokuyor ayrıca halılar yumuşacık oluyor.

ben evde evcil hayvan besliyorum. sonuçta içinde kanserojen madde olmadığı için içim de rahat oluyor. aynı şey bebeği olanlar içinde geçerli.

deneyin memnun kalıcaksınız:))

bunu öğrendiğim iyi oldu,bende yarın halımı silecektim. Bide şey sorayım size arkadaşlar,oğlum cam kalemiyle koltuğu baştan sona karalamış,bu leke çıkar mı,çıkarsa nasıl çıkar ?cevaplarınızı bekliyorum

bunu öğrendiğim iyi oldu,bende yarın halımı silecektim. Bide şey sorayım size arkadaşlar,oğlum cam kalemiyle koltuğu baştan sona karalamış,bu leke çıkar mı,çıkarsa nasıl çıkar ?cevaplarınızı bekliyorum

kosla kullan dicem ama gecenlerde pantalonuma mürekkep geldi kalemden, kullandım ben çıkaramadım nedense. oysa herşeyi çıkarır diyorlar reklamlarda :)

walla benim eşim pantalona kocaman kırmızı mürekkep yapmıs kosla ile sirke döktüm çıktı ama koltuk için bişey diyemem rengi açılabilir ama bi köşesine sadece sirkeyi denemeni tawsiye ederim

murekkep lekesını olan yerın altına normal bı bez koyun lekeye önce lımon sıkın sonrada toz seker koyun bı saat beklesın sonrada camasır makınesınde yıkayın sonuc leke yok :))))))

benim kızım da tükenmez kalemle bembeyaz koltuk takımımı baştan sona kadar karalamış bana da tavsiye edilen bir urun var koslanın mavi renkli olanı tertemiz yapıyor

sıcak suya bir miktar hoş kokulu duş jelinizi sıkıyorsunuz ve köpürtüyorsunuz. inananılmaz derecede köpük oluyor. köpük kısmından alıp halınızı siliyorsunuz. oda inanılmaz güzel kokuyor ayrıca halılar yumuşacık oluyor.

ben evde evcil hayvan besliyorum. sonuçta içinde kanserojen madde olmadığı için içim de rahat oluyor. aynı şey bebeği olanlar içinde geçerli.

Canim benim, dus jelleri de petrol urunu, deterjanlarla aynı oranda kanserojen, hiç bir farkları yok. Doktorlar duş jellerinin kanserojen oldugunu soyluyorlar her yerde..

bir yerde okumuştum; mürekkep lekesini çıkartmak için, lekeli yere bir miktar süt dökün 15-20dk. bekletin. sonra yıkayın, yada lekeye saç spreyi döküp bekletin ve yıkayın. (sütü denemiştim ve leke çıkmıştı ama saç spreyini denemedim.)a.s

Canım leke için anway in leke çıkarıcı spreyi var onu kullanıyorum.Lekeli kısım yıkanmadan önce ondan sıkıyorsunuz ve yıkıyorsunuz.Süper leke denen birşey yok her tür lekeyi çıkarıyor gerçekten kullanan vardır bilir..Artık leke sorunum yok benim..şutarafagittiDuş jeli içinde teşekkür.

ama duş jellerindede kimyasal var cogunda...ben dilersen başka bir marka öneririm sana halı şampuanı olarak hem konsantre cok uzun süre kullanıyosun hemde zararlı hiç bir kimyasal yok içersinde

Back