Halıda sıvı sabun lekesi nasıl çıkar???

Zarifhanimcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
58
61
28
İyi günler arkadaşlar 2 yaşındaki kızım beyaz halı ya sıvı sabun dökmüş sildim yedi sekiz defa Arap sabunu beyaz kalıp sabun vs. İle ama yok leke kuruyunca sap sarı iz kalıyor. Ne ile silsem bir fikri önerisi olan varmı ?? Yeni yikatmistim çok üzgünüm ((

Eklentiler

• IMG-20241126-WA0017.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20241125_170148.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 56
Kuzum bir bimin, migrosun falan içeriği “beyaz” olan bulaşık makinesi parlatıcısı ile dener misin ? Finish falan mavi. Mavi leke bırakabilir. Bimin ve migrosun beyaz. Onlardan biriyle dener misin ? Ben evde lekelerin çoğunu onunla çıkarıyorum. %90 da çıkartıyor

Bir de bir kova su yap az. Tek su. Onunla önden fırcayla ya da bezle sildir. Fazlasını aldır detarjanın. Arkadan baska bir şey uygula. Cok deterjan olunca o da iz bırakır. Saf suyla durulama gibi yap önce. Arkadan da temizleyip temiz bir havlu at üstüne. Islak kısmın altına doğru katla yani. Kücük havlu olmazsa büyük havlu at. Hem üstten, hem alttan havluyla kapat yani. Havlu emer suyunu. Ayaklar da ıslanmaz hem gezinirken. En güzeli o

Saf su ile de sildim üç defa falan ama yine siler havlu koyarım daha sonrada parlatıcı ile sileyim inşallah çıkar. Teşekkürler ederim yanıtıniz için

Saf su ile de sildim üç defa falan ama yine siler havlu koyarım daha sonrada parlatıcı ile sileyim inşallah çıkar. Teşekkürler ederim yanıtıniz için
Kurumadan direk parlatıcıyla dene bence. Onunla dene. Arkadan havluyu koy. Kuruyunca daha zor olur çıkması… insallah cıkar canım rica ederim

Asperox sarı güç kullanıyorum ben lekeleri çıkarıyor onuda deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…