Halıda çamaşır suyu lekesi

nadirensevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.036
787
123
Merhaba arkadaşlar, bugün evime 2 bayan temizliğe geldiler. Halinin üzerinde bir leke vardı hemen anladım ki çamaşır suyu lekesi. Sanırım halinin üzerine koymuşlar . Halim beyaz ama onda bile baya baya belli
Off bu leke cikmaz değil mi? Napsam acaba. Çok sinir oldum.

Not. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ilk defa geldiler evime ve ben de rahatça calissinlar diye hiç girip bakmadım

Maalesef düzeleceğini sanmıyorum.
Ben mutfağın halısına damlattım. Sileyim derken de azcık ovdum büyüdü hatta keşke karışmasaydım.

Ama benim halım pembe tek renk olduğundan belli oluyor. Senin beyaz halında nasıl farkedilir ki?
Hatta beyaz halı koltuk silenler içine özellikle damlatıyorlar beyazlatmak için.

Bebegimden dolayi halinin üstüne ortu almıştım. Öyle idare edicem artık ama gözümün önünde beyaz beyaz bana bakıyor.
Eger fark ettiler de soylemedilerse çok ayıp yani yaptıkları

Benim başıma aynısı gelmişti. halı yıkamacilar bile çıkmaz o dediler. Ben biraz araştırma sonucu karbonatın veya beyaz sirkenin geçirdiğini öğrenmiştim. Ben ikisini birden uyguladım önce bı güzel çamaşır suyu lekesinin üzerine karbonat döktüm bı paketi boca ettim yani. Elimle tüylerinin arasına da yedirdim onu. Sonra beyaz sirke döktüm üstüne tepkimeye girip kopurdu bı güzel. Bı gece öyle beklettim ertesi gün hiç birşey kalmamıştı. Deneyin bence. Beyaz sirke migrosta ve Carrefour da var. ferfresh marka

Edit: bu Arada çamaşır suyu benim halimin beyaz yerinde sararti olusturmustu. Sizinki de sararti mı yoksa beyazlık mı bilmiyorum

bütün halıya çamaşır suyuyla lekeler yapın

çok sevdiğim yeni bir kot elbisem lekelenmişti böyle. boya fırçasıyla rastgele çamaşır suyu sürdüm damlattım desenler yaptım çok güzel desen oldu öyle kullanıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…