Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikisinide yazıcam ama hiç üniversite gibi değil ikiside sadec bir bina hatta haliçin altında ford var bilimde bir apartman bi deprem olsa yıkılmamasının imkanı yok ama puanlar malum düşük bir tek bu ikisi tutuyor sen burslumu düşünüyorsun canım :)
bende burssuz beslenme ve diyetetik sen hangi bölüm düşünüyosun canım :)
olur canım konuşalım nasıl ulaşabilirsin bana
faceten konuşalım canım ekliyim seni
bende özel üni düşünüyorm okuyan varmı istnbldaki özellerden birinde mesela arel,kültür
bende bugün tercih yaptım tercihlerim arasında arel ve kültür de var tatlım
bende yarın yapıcam inşallah hangi bölümleri yazdın ben hukuk diş beslenme ve diyetetik ftr psikoloji biyomedikal muh yazmayı düşünüyorm sence diş ve hukuk dışında hangileri önde biliyo msn
sıralaman kaç canım
alan dışı tm 71 binlere denk geliyo ben sayısalım puanm kırılıyo mf3 78 bin diş muhtemelen gelmzde türkiyedekiler kıbrıs gelebilir
hukuk da çok güzel... ygs sıralaman kaç peki?
bişey sorucam vakıf üniverstelernde harc ayrı öğrenim ücreti ayrımıdır ben öğrenim ücreti içinde sanıyodm harcı
doğru biliyosun canım özelde harç yok öğrenim ücreti var
kıbrıs farklıymş cnm bende korktum vala öyle olsa hayatta gidemezdm özele oh ya saolsn açtgm bi konudakı arkds soyledı oh yaa:)