annemin hali yikama makinesi fakir idi. alman mali... ve inanilmaz menundu ki ilk alanlardan biridir. hala da kullanir senelerdir. bayramlardan once bahar temiozliginde misafir geldiginde vs surekli elindedir. Rowenta gibu haznesi de kucuk degil. cok memnun... ben daha yeni evliyim. almadim. calisiyorum almayi da dusunmuyorum cunku parsiyla yikiyorlar. hem emege yazik hem de harcanan zamana.
Biz yıkattık gayet güzel yıkamışlar.
Verdiğimiz el halısıydı. Biz kendimiz yıkıyamıyoruz çok ağır ve çok koku oluyo el halısı olduğundan. Memnun kaldık.
Bi tanıdığımız geçen sene yıkattığında bidaha töbe yıkatmam demişti. Çünkü köpüğüyle duruyormuş hala.
İyi bi yer seçtikten sonra tavsiye ederim.. vereliniortak
Biz yıkattık gayet güzel yıkamışlar.
Verdiğimiz el halısıydı. Biz kendimiz yıkıyamıyoruz çok ağır ve çok koku oluyo el halısı olduğundan. Memnun kaldık.
Bi tanıdığımız geçen sene yıkattığında bidaha töbe yıkatmam demişti. Çünkü köpüğüyle duruyormuş hala.
İyi bi yer seçtikten sonra tavsiye ederim.. vereliniortak
ben gecen hafta yıkattım cokta mennum kaldım...netten artsıra bılrsın istanbulda cok yer var kalıteli halı yıkayan...bugunde 2 tanesını sıldım:))))kosla elde ile...onuda tavsıye edrım...bol köpklü sula kere sıldım mısssssssssssssssssssss gıbı kokuo ve tertemız oldu:)))))
Arkadaşlar ben bi halı yıkamacıya yıkatıyorum harika bayıldım gerçekten pırıl pırıl bir yıkama fiyat olarakda çok cazip hizmet süper hepinize tavsiye ediyorum denemelisiniz böyle güvenilir bir halı yıkama zor bulunur bence o yüzden tavsiye ettim (alo seher halı yıkma halı kilim koltuk battaniye yorgan stor perde yıkamıyo overlok yapılıyor istanbulun her yerine servisleri var) (0216) 650 98 39
(0541 396 11 25)whatsap hat 0532 154 02 74)