halı yıkama sorunu ama neyle ? :(

pamukbebeginannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
42
19
3
33
halılarımı yıkıcam ama makina almayı düşünüyorum önerebilceğiniz yada kullandığınız memnun kaldığınız varmı acaba ? birde koltuklarımı evde yıkatmayı düşünüyorum ama leke kalır koku olur dediler ben neyapıcam sizce profesyonel mi yıkatayım yoksa makina alıp kendimmi yıkayım ?
ve su ayarını ayarlayabilrmiyim sizce koku olmasında bu kış günü
ankara çankayada varmı bildiğiniz iyi yıkayan güvendiğiniz yer kızlar internette baktım bi kaç yer var ama ne bileyim bi de size danışıyım dedim

Son düzenleme:
Halı yıkama makinem fakir maestro.9 yıl oldu alalı memnunum.
Halılarda lekeler için ve koltuklar için çok iyi ama halılarımı ben hep profesyonel yıkatmaya veriyorum.yükünü çekemem eğil kalk.
Koltuklarımı 1 defa eve çağırıp yıkattım iyi yıkıyor leke koku olmadı. ama yinede pek başından ayrılmaya gelmez sanki.

teşekkür ederim cvp için,eşim makina alma taraftarı,ama bende diyorum çağıralım yıkasınlar bi seferde olsun uğraşmıyım küçük bebeğim var başında eşim dursa yıkatsak nezaman kurur koltuklar hemen kuruyormu eğer öylese hemen yıkatıcam da

halı yıkama makınam fakırın ama ben artık halıyı dısarıya profosyonel yıkamaya gonderımyorum evdekı koltuklarım ıcın evımdekı makınayı kullanıyorum
ugrastıgına yorulduguna degmıyor halıyı profosyonel yıkama daha temız yapıyor

halı yıkama var evde bir kere kullandım.gereksiz alam bence sonra atacak yer arıyorsun.koltukları sildirsene koc kullanıyorum ben ışıl ışıl oluyor.ama içine bi şey karıştırma.halılarıda canına yazık ver yıkamacıya gitsin

Rica ederim.
Ben yıkattım camları açtım hava güneşli ama çok soğuktu. 3 - 4 saat kadar evde yoktum.geldiğimde kurumuşlardı.o koltuklarımın kumaşı tay tüyüydü zaten çabuk kuruyor onlar.kırlent veya yastıklarını da makine ile yıkamışlardı ayrıca söküp yıkamadım.masanın üzerine havlu serip dizdim gittim.

Halı yıkama makinesi çoğu yerde kurtarıcım oldu ama hemen hemen hep koltuk yolluk tarzı yıkadım.büyük halıda profesyonel yıkama daha iyi.

Yoruldugunuza değmez ya yikatin bence halıları da verin temiz temiz kuru kuru gelsinler Şubat mart ayı sonuçta nolcak iyi belli olmuyor havaların

koltuklar için çağırdım geldiler yıkadılar suyunu iyice çektiriyorlar koku falan kalmıyo hatta özel parfümlü detejjanla yıkadılar mis gibi koktu bütün odalar kış olmasına rağmen ertesi güne kurumuştu yakın zamanda tekrar çağıracağım halıları yıkamaya gönderiyorum tek tek silmek fırçalamak yorucu oluyor makine alsam diyorum halılarım çok kalın kaldır indir kurut ordan oraya taşı çok yorucu olur bebekte var

evlenmeden önce annemin evinde vardı, halı yıkıma makinesi ile halı yıkamak tam bir eziyet. Evime alacağım son şey bile olamaz o derece. Halılarım ve koltuklarım beyaz, halılarımı yıkamaya gönderiyorum koltuklarımın da kılıfları çıkıyor atıyorum makineye. Kılıfları çıkmayan koltuklarım içinde halılarımı gönderdiğim firmanın koltuk yıkama hizmeti de var. Çağırıyorum yıkıyorlar. 3-4 saatte de kuruyor. Uğraşmaya değmez bence.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar .. ama bisefer yıkatmaya vermiştim yatak odası yollukları 1 ay içinde simsiyah leke leke oldu sanırım kullandıkları kimyasal temizleyicilerden kaynaklıydı şimdi halılarımı yeni aldım kıyamıyorum da yine aynısı olur diye korkuyorum işini iyi yapan bi yıkamacıda bulması zor eşimle konuştum galiba yıkamaya vericez koltuk içinde eve çağırıcaz peki varmı ankarada iyi bildiğiniz yıkayan bi yer ?çankayada

Halılarınızı yıkattırın ben sık sık gönderiyorum,çok da uygun fiyatı.
Koltuk konusunda fikrim yok

Halı yıkama makınası almanı önermem çünkü çok zor ve çok emek istiyor.
Kayınvalidemde var fakirdi markası sanırım.
Kayınpederım yapıyor genellıkle ve işi bittinde baya bayaaa yorulmuş oluyor.. Eğer eşiniz yapıcaksa alın çünkü bayanlar için zor bi alet..

öylemi dersiniz .. eşim yapmazki çok yoğun çalışıyo zaten bi gün tatili var kıyamamki ona hatta o hevesli ben yaparım daha temiz olur kendimiz yapalım desede biliyorum zorlanır çünkü vakti yok kıyamamki ya en iyisi yıkatma bebeğim de var koltukta yıkatıcam ama kururmu işte kokar kurumaz diye çekiniyorum

Valla kayınvalıdemler yataklarını bıle yıkıyolar o makıneyle ama 1 2 gun balkonda bekletmişlerdi öyle kurudu. koltuklarda 1 gunde kuru heralde kapıyı pencereyu açarsınız. 1 gun odaya gırmezsınız ..

yok öyle birgün kapı pencere acık kalsın gibi imkanım yok malesef bebek var evde neyse ben bu makine sevdasını unutayım en iyisi yıkatmak gözüküyo

teşekkür ederim , peki ıslak kalmıyor koku olmuyor değilmi koltuklar bi de benim koltuklar daha 2 aylık ama bazı sebeblerden yıkatmam lazım yeni gibi olur değilmi su lekesi kokusu olmaz değilmi ilk defa yıkatıcam tedirginim acıkcası

Yok koku sadece deterjan kokusu oluyor, bende ilk koltuklarımı yıkattığım zaman 2 aylık evliydim:) Eşim fazla titizdir de. Hiç sorun yaşamadım yani ben. Evde ki tüm koltuklarım beyaz bu arada, yani leke kalsa ben buradayım diye bağırır :)

ayy çok sağol gerçekten çok teşekkürler :) bende eşimde çok titiziz bu yazını okucam öylese hemen bulayım bi yer yaptırayım :) ankarada varmı bildiğiniz işini hakkıyla yapan bi yer ankaradayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…