- 26 Şubat 2016
- 42
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
Halı yıkama makinem fakir maestro.9 yıl oldu alalı memnunum.
Halılarda lekeler için ve koltuklar için çok iyi ama halılarımı ben hep profesyonel yıkatmaya veriyorum.yükünü çekemem eğil kalk.
Koltuklarımı 1 defa eve çağırıp yıkattım iyi yıkıyor leke koku olmadı. ama yinede pek başından ayrılmaya gelmez sanki.
Rica ederim.teşekkür ederim cvp için,eşim makina alma taraftarı,ama bende diyorum çağıralım yıkasınlar bi seferde olsun uğraşmıyım küçük bebeğim var başında eşim dursa yıkatsak nezaman kurur koltuklar hemen kuruyormu eğer öylese hemen yıkatıcam da
halılarımı yıkıcam ama makina almayı düşünüyorum önerebilceğiniz yada kullandığınız memnun kaldığınız varmı acaba ? birde koltuklarımı evde yıkatmayı düşünüyorum ama leke kalır koku olur dediler ben neyapıcamsizce profesyonel mi yıkatayım yoksa makina alıp kendimmi yıkayım ?
ve su ayarını ayarlayabilrmiyim sizce koku olmasında bu kış günü
Halı yıkama makınası almanı önermem çünkü çok zor ve çok emek istiyor.
Kayınvalidemde var fakirdi markası sanırım.
Kayınpederım yapıyor genellıkle ve işi bittinde baya bayaaa yorulmuş oluyor.. Eğer eşiniz yapıcaksa alın çünkü bayanlar için zor bi alet..
Valla kayınvalıdemler yataklarını bıle yıkıyolar o makıneyle ama 1 2 gun balkonda bekletmişlerdi öyle kurudu. koltuklarda 1 gunde kuru heralde kapıyı pencereyu açarsınız. 1 gun odaya gırmezsınız ..öylemi dersiniz .. eşim yapmazki çok yoğun çalışıyo zaten bi gün tatili var kıyamamki ona hatta o hevesli ben yaparım daha temiz olur kendimiz yapalım desede biliyorum zorlanır çünkü vakti yok kıyamamki ya en iyisi yıkatma bebeğim de var koltukta yıkatıcam ama kururmu işte kokar kurumaz diye çekiniyorum
Valla kayınvalıdemler yataklarını bıle yıkıyolar o makıneyle ama 1 2 gun balkonda bekletmişlerdi öyle kurudu. koltuklarda 1 gunde kuru heralde kapıyı pencereyu açarsınız. 1 gun odaya gırmezsınız ..
teşekkür ederim , peki ıslak kalmıyor koku olmuyor değilmi koltuklar bi de benim koltuklar daha 2 aylık ama bazı sebeblerden yıkatmam lazım yeni gibi olur değilmi su lekesi kokusu olmaz değilmi ilk defa yıkatıcam tedirginim acıkcasıevlenmeden önce annemin evinde vardı, halı yıkıma makinesi ile halı yıkamak tam bir eziyet. Evime alacağım son şey bile olamaz o derece. Halılarım ve koltuklarım beyaz, halılarımı yıkamaya gönderiyorum koltuklarımın da kılıfları çıkıyor atıyorum makineye. Kılıfları çıkmayan koltuklarım içinde halılarımı gönderdiğim firmanın koltuk yıkama hizmeti de var. Çağırıyorum yıkıyorlar. 3-4 saatte de kuruyor. Uğraşmaya değmez bence.
teşekkür ederim , peki ıslak kalmıyor koku olmuyor değilmi koltuklar bi de benim koltuklar daha 2 aylık ama bazı sebeblerden yıkatmam lazım yeni gibi olur değilmi su lekesi kokusu olmaz değilmi ilk defa yıkatıcam tedirginim acıkcası
Yok koku sadece deterjan kokusu oluyor, bende ilk koltuklarımı yıkattığım zaman 2 aylık evliydim:) Eşim fazla titizdir de. Hiç sorun yaşamadım yani ben. Evde ki tüm koltuklarım beyaz bu arada, yani leke kalsa ben buradayım diye bağırır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?