• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı yıkama sorunu ama neyle ? :(

Üşenmiyor musunuz yıkamaya ya? O makineye verilen parayla kaç kere yıkatırım halıları koltukları :21: ayda bir halı yıkayacak haliniz yok. Ufak bebeğiniz de varmış ne uğraşacaksınız.

Annem de ihlasın makinaesi var çok çok memnun kullandığı ilacı bilmiyorum.koju falan olmuyor camları açıyor birgünde kuruyortabi sıcak havadayıkayınca kısın nasılolur cam açmadan bilemem.

halılarımı yıkıcam ama makina almayı düşünüyorum önerebilceğiniz yada kullandığınız memnun kaldığınız varmı acaba ? birde koltuklarımı evde yıkatmayı düşünüyorum ama leke kalır koku olur dediler ben neyapıcam :KK43: sizce profesyonel mi yıkatayım yoksa makina alıp kendimmi yıkayım ?
ve su ayarını ayarlayabilrmiyim sizce koku olmasında bu kış günü
ankara çankayada varmı bildiğiniz iyi yıkayan güvendiğiniz yer kızlar internette baktım bi kaç yer var ama ne bileyim bi de size danışıyım dedim

bizimde var halı yıkama makinası nerdeyse 14 yıllık annem topu topu 2 kez yıkamıştır yazın dışarı çıkarır takar hortumuçeşmeye köpük köpük yıkar

Öncelikle merhaba; makine alarak koltuklarınızı temizlemek isterseniz özellikler açısından uçurum olmasada fiyatları açısından uçurum var ve yedek parçası özellikle hortumu 300 tl ye bulabildiğiniz zaman yeni makine almış gibi oluyorsunuz. Üstelik bu hortumu ortalama 3/5 yılda bir değiştirdiğinizi, makineyi iyi temizlemezseniz koktuğunu ve yılda ancak 1 yada max 2 kez kullandığınızı düşünün verdiğiniz emek ve paraya yazık etmiş olursunuz makinenin evde kapladığı alan cabası. Yılda 3 ve üzeri kullanım yada evde astım, toz alerjisi vb olanlar için bir şey diyemem.

Ankara'da halı koltuk yıkama tavsiyesi isterseniz lavanta çiçeği derim.nerde ne şekilde yıkandığını görüyorsunuz en azından. "köpek besleyenlerin havuzuna düşmez değil mi"? diye sordum whtsp tan otomatik mak.de tek tek yıkanırken videosunu gönderdiler.koltuk perde de yazıyor ama nasıl bilmiyorum.

Back
X