• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı ve duvar uyumu hakkında fikrinizi soruyorum ?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
kızlar yaa benim evin giriş kısmı için fikirlerinize ihtiyacım var
resimde eklemek istiyorum kısa zamanda çekip koyarım
şöyle bir duvar kağıdı ve halı birbirine uyumlu olurmu
duvar kağıdı böyle :

halı da buna benzer bişey :

yani aslında bizim ahşaptan gemi dümeni gibi bir avizem var giriş holde ona uygun olsun diye
duvarı ahşap şeklinde duvar kağıdı halıyıda taş modelli düşünüyorum sizce uygun olurmu

bogabılır bence
neden boyanabılır duvar kagıdı dusunmuyorsunuz

bogabılır bence
neden boyanabılır duvar kagıdı dusunmuyorsunuz

aslın bizim girişte kocaman gemi dümeni şeklinde ahşap bir avize var çok güzel eşim çok isteyerek aldı onu
ama her gören o avizeyi böyle dağ evi yayla ev gibi yerlerde dah şık duracağını söyleyince kafam karıştı
o yüğden o girişteki bölümü böyle ahşap yada taşlı duvarlar vs gibibişeyler düşündüm yani sırf o avize yüzünden değiştirmek istiyorum
resmini ekledim böyle bir avize var girişte o yüzden o bölüme dağ evi gibi bir hava oluşturmak istedim

yanlış anlamayın da çok boğucu geldi bana...evdeki bütün eşyalar dekorasyon olarak aynı tonları taşıyacak diye bir kaide yokki...
kaldı ki bu halıdan almayın sakın, çok demode artık bunlar...zaten anlık bi rekor derecede satıldı bu halılardan şimdi kimse tercih etmiyor alanlarda çok karmaşık desenli olduğu için sıkıcı diyorlar...sakın almayın bu halıdan..
isterseniz halıyı daha açık tonlarda alın, duvarı da az daha açık renk düşünün duvarlar üzerinize geliyor gibi olmayın boğulmayın..ferahlık açık renkle sağlanır...

yanlış anlamayın da çok boğucu geldi bana...evdeki bütün eşyalar dekorasyon olarak aynı tonları taşıyacak diye bir kaide yokki...
kaldı ki bu halıdan almayın sakın, çok demode artık bunlar...zaten anlık bi rekor derecede satıldı bu halılardan şimdi kimse tercih etmiyor alanlarda çok karmaşık desenli olduğu için sıkıcı diyorlar...sakın almayın bu halıdan..
isterseniz halıyı daha açık tonlarda alın, duvarı da az daha açık renk düşünün duvarlar üzerinize geliyor gibi olmayın boğulmayın..ferahlık açık renkle sağlanır...

evet canım dün akşam iyice baktım eve
çoook açık kahve krem gibi duvar boyası halıyıda tek renk açık düşünüyorum

Back
X