halı sorunu

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar bir ay sonra çeyizlerim yazılacak ve daha halılarımı almadım halı alırken nelere dikkat etmem lazım bu konuda bilgili olanlarınız bana yardımcı olursanız çok sevinirim bide sizler hangi markaları aldınız paylaşırsanız hem bana hemde bu konuda kararsız olan arkadaşlarada fikir için iyi olur hadi kızlar bekliyorum yardımlarınızı

naylon karışımı olmamasına dikkat etmelisn.birde kabartmalı modeller var ya onlar görselde güzel ama kullanımda,temizlikte sıfır.

teşekkür ederim naylon karışımı olmamasına dikkat ederim peki önerebileceğin bir marka var mı ben angoranın halılarını çok beğeniyorum kullananlarda çok memnunlarmış ama çok pahalılar buna yakın kalitede daha uygun halı varmıdır acaba?

zaten çoğu kaliteli ne biliyim merinos olur,koyunlu olur,atlas olur.hepsinde kalite var zaten ama çok pahalı almanıda önermem çünkü modası geçince verdiğin paraya acıyosun yenisinide alamıyorsun.

leke tutup tutmayan markaları araştırmalısın bence internetten.bu da çok önemli.bahariye aldım ben salona beyaz.çok şık ve yumuşak.dinarsu ve tuğra halı var koridor, oturma odası ve mutfakta.yalnız onlar çok küçükler.kilim gibi boyları.halı sevmediğim için en küçük boylardan aldım.ilk alınca yıkattım tozu gitsin diye.hiçbirinin rengi solmadı.memnunum hepsinden.

Bende halı da karar veremiyorum royal halıya baktım bende kararsızımm

canım anneme 3 yıl önce çam halıdan caprise serisini aldım hediye kullanıyoruz çok rahat bi halı temizlik açısından ve çok şık duruyor fiyatlarıda çok uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…