• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı seçimi yardım ...

my_secret

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
23
0
6
35
Son karar olarak bu yemek odasını vitrinsiz, tv ünitesi + orta sehpası da dahil olmak üzere aldım ...

$alfemo-artella-yemek-odasý-modeli.webp$artella-yasam-unitesialfemo--otmanlar-mobilya_1.webp

Koltuklarda

$20141172c016f1d-c098-43e6-98a8-7fdc55c9844d.webp$Alfemo-Lima-Oturma-Grubu-700x303.webp

bunları beğendim.. 3+3+1+1 ( misafire yatacak yer olsun diye iki tane üçlü :(((

Üçlüler beyaz olacak.. yastıkların ve berjerlerin kumaşı ise aşağıdaki modeldeki yastıkların kumaşından olacak...

$201361149c62f8b-ef66-40b3-af47-8940d27c11a0.webp

bu modele hangi renk-model-marka halı önerirsiniz ... oturma odası- misafir odası tek ... ben eve bir renk daha girmesi gerektiğini düşünüyorum.. o rengi n de halı da ve perdede olması gerekir sanırım ...

hiç anlamıyorum bu işlerden yardım edebilir misiniz ?

Son düzenleme:
Son karar olarak bu yemek odasını vitrinsiz, tv ünitesi + orta sehpası da dahil olmak üzere aldım ...

Eki Görüntüle 1015882 Eki Görüntüle 1015883

Koltuklarda

Eki Görüntüle 1015885 Eki Görüntüle 1015886

bunları beğendim.. 3+3+1+1 ( misafire yatacak yer olsun diye iki tane üçlü :(((

Üçlüler beyaz olacak.. yastıkların ve berjerlerin kumaşı ise bu modeldeki yastıkların kumaşından olacak...

Eki Görüntüle 1015890

bu modele hangi renk-model-marka halı önerirsiniz ... oturma odası- misafir odası tek ... ben eve bir renk daha girmesi gerektiğini düşünüyorum.. o rengi n de halı da ve perdede olması gerekir sanırım ...

hiç anlamıyorum bu işlerden yardım edebilir misiniz ?

canım halıyı bilmem ama çiçekli kanepelerin modası geçtiş yahu..sen bilirsin ama bence ya küçük küçük minicik çiçekli olanlardan al ya da sade al..

Canım 2 tane koltuk takımı koymuşsun, hangisi ikisi demi olacak?
Bir de arkadaşın dediği gibi çiçekli berjerlerin modası geçti deniyor, bence berjerleri de düz alıp, yastıkları çiçekli olursa, ilerde sıkılınca değiştirmek kolay olur. Bir de tv ünitesi ve yemek odasını kaça aldın canım?

ben ilk önce etrafımdakilerin de "malesef" etkisiyle çiçekli olsun dedim.. yanlış yaptığımı düşündüm.. takıntılı biri olarak gece boyunca uyuyamadım malesef .... bir gün sonra mağzayı arayıp berjerlerde beyaz olsun dedim.. ama üretime girdi mobilya deyip değiştirmediler.. gerçi onların suçu yok. satın aldıktan hemen sonra sipariş vereceklerini söylemişlerdi satmadan önce ... neyse sonuç itibari ile 1. koltuk takımı 2. gibi beyaz ve yastıkları çiçekli olacak. berjerler de aynı çiçekten. bunu değiştirme imkanımız yok artık.. halıdır perdedir kombin yapmamız lazım..

biz koltuklar, yemek masası, sandalyeleri, ünite ve sehpaya 8 bin verdik.

açıkçası ben cok begendım
halın mutlaka sade ama kabartmalı halıardan olsun derim

ben ilk önce etrafımdakilerin de "malesef" etkisiyle çiçekli olsun dedim.. yanlış yaptığımı düşündüm.. takıntılı biri olarak gece boyunca uyuyamadım malesef .... bir gün sonra mağzayı arayıp berjerlerde beyaz olsun dedim.. ama üretime girdi mobilya deyip değiştirmediler.. gerçi onların suçu yok. satın aldıktan hemen sonra sipariş vereceklerini söylemişlerdi satmadan önce ... neyse sonuç itibari ile 1. koltuk takımı 2. gibi beyaz ve yastıkları çiçekli olacak. berjerler de aynı çiçekten. bunu değiştirme imkanımız yok artık.. halıdır perdedir kombin yapmamız lazım..

biz koltuklar, yemek masası, sandalyeleri, ünite ve sehpaya 8 bin verdik.
canım aldıysan üzülme, ona göre dediğin gibi halı ve perdelerini seçersin, şık olur. Ben yemek odası takımını+konsolunu ve üniteni çok beğendim, güle güle kullan. Koltuk takımın da çok güzel, halını berjerlere göre biraz daha az desenli seçersin, uyumlu olur. Koltuklar zaten yeterince renk katıyor, halı ve perdeyle kombinledin mi tamamdır bu iş. Ayrıca Alfemo mobilyaya baktım da fiyatlar ne kadar yüksek, istikbal ve Bellonadan daha pahalı gibi.:26::26:
Sen uygun tamamlamışsın ama.

canım aldıysan üzülme, ona göre dediğin gibi halı ve perdelerini seçersin, şık olur. Ben yemek odası takımını+konsolunu ve üniteni çok beğendim, güle güle kullan. Koltuk takımın da çok güzel, halını berjerlere göre biraz daha az desenli seçersin, uyumlu olur. Koltuklar zaten yeterince renk katıyor, halı ve perdeyle kombinledin mi tamamdır bu iş. Ayrıca Alfemo mobilyaya baktım da fiyatlar ne kadar yüksek, istikbal ve Bellonadan daha pahalı gibi.:26::26:
Sen uygun tamamlamışsın ama.

alfemoda alırken kış indirimi vardı .. aslında koltuk takımını, doğtaştan mabellayı beğenmiştim, ama ne kadar çok ürün alırsanız satıcı fiyatı o kadar esnetiyor diye düşündüm bu modeli aldım .. aklım yine o modelde ama düğün hazırlıkları sırasında maliyet ne kadar düşerse o kadar rahatlıyor insan ... İstikbal ve Bellona da modeller neredeyse birbirinin aynısı ... Alfemodan aldığıma memnunum. Kalitesini bilmiyroum. istikbali 5 yıl kullanacağıma, alfemoyu 1 yıl kullanırım ama en azından severim diye düşündüm. koltuk takımı içinde aynı şeyi düşünseydim bilmiyorum ...

halı için yardım :(((

üçlü koltukların renginden kendinden desenli makinada yıkanabilir bir halı al bence, renkli alma çünkü koltukların zaten çok renkli boğar baya

İki hafta öncesinde bende böyle bir arayıştaydım oturma odasını değiştirdik onun için epey bi zaman harcadım bu işe
Merinos halının yada padişah halının sitesinde halı jeneratörü gibi birşey var orada hazır koltuk perde laminat duvar vb gibi alanların renklerini seçiyorsun (koltuk modeli önemli değil burda yada perde önemli olan tonlar ve renkler), kısaca kendi odanızın renklerini kullanarak bir simülatör oluşturuyorsunuz ve yine aynı yerde halılar var renk renk model model oradan beğendiğiniz halıyı tıkladığınızda seçilen alana gleiyor ve sizin mekanınızda nasıl duracağı hakkında fikir edinebiliyorsunuz, bunu tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor.
Buralardan bakacağınız halılarıda her halı mağazasında bulmanız pek mümkün olmuyor ama online halı satışı yapan birçok site var onlarında çoğunu inceledim anlik stok gördüğüm için halıbul diye bir site var oradan aldım, link vermenin sakıncası yoktur diye düşünüyorum aldığım halı da bu; http://www.halibul.com/urgup/369-bahariye-hali-urgup-nc-2517-turkuaz-kahve.html
Umarım yardımcı olabilmişimdir, jeneratörü bulamazsan yardımcı olabilirim

Back
X