Hali Ortusu

Ben çok saçma ve çirkin bir eşya olduğunu düşünüyorum.
Belki küçük çocuğu olanlar onun bulunduğu odada kullanabilir ama o da günlük yaşantıda. Bir misafir falan geldiğinde asla o şekilde bir görünüm olmamalı.

Kuzenim kullanıyor,sürekli düzeltiyor. .
Örtü yok hiçbirşeyimde . .
Sürekli düzeltemem onu ,
Ama yılda 1,2 yıkamacıya yollarım. .

Ay su lastıklı halı ortulerınden almak ıstyrum bende bı kac sıteye baktımda hıc ortu oldugu bellı degıl halı gıbı duruyor benım mutfaknhalım berbat uc yıllık evlıyım ck sakarım uuc yılda neler dkmedım neler gel gelelım cıkmıyr kac defa yıkamacıya verdım cıkmadı lekeler kendım bısuru seylerle sıldım fayda yok alcam een snunda

Brnde cok beğendim 1 yaşında da kizim var ama halilar duvardan duvara mutfaktaki hali da zaten koyu renkli.

Coluk cocuk yok diye kullanmiyordum ama acik renkte oldugi icin halilarim cabul kirleniyor. Hayret ediyordum ya herkes kullaniyor kirlenmiyor. Bende hemen 1 ay bile beklemiyor kirleniyor. Artik aldim ortu ama cok ugrastiriyorm duzle silkele vs. Vs.

Lastiksiz olanlar çok kayıp duruyor gördüğğm kadarıyla. Kaliteli lastikli alayım derseniz bir halı fiyatı zaten. Onu alacağıma ucuzundan bi halı alır kirleneni yıkamaya yollar diğerini sererim değişik değişik. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

ben aldım ancak şansıma kenarları lastikli gelmedi. ama halıya yapıştığı için fazla problem olmadı. özellikle küçük çocuklu aileler için ideal. istediğin an çıkar yıka. halı alacak durumunuz yoksa yeni halı gibi oluyor. en büyüğü 6m2 70 tl ye almıştım.

Sen hazir dikilmis almissindir canim bizim Burda halina göre ozel dikiyorlar bi tanıdığım 12 m2 halisina diktirdi

Ben de yatak odasi halim icin aldim sade duz pembe renkli. Internetten halibul diye bir siteden aldim kizlar ama cok guzel oldu. Tek renk olmasi da cok icime sindi. Lastikli bide alt tarafi kayma yapmio

çocuğa bagrmakdan da nefret ediyorum ama bembeyaz halının ustune bilerek yapıyo gibi kusup duruyo valla banada kurtulus olur halıcılara dünya kadar para baylıolarm yılda 5 kez halı yıkatıorm

çocuğa bagrmakdan da nefret ediyorum ama bembeyaz halının ustune bilerek yapıyo gibi kusup duruyo valla banada kurtulus olur halıcılara dünya kadar para baylıolarm yılda 5 kez halı yıkatıorm
seni cok iyi anliyrm canim bosver ya hic kizma cocuga rahat rahat kullan gitsn ortuyu kirlendikce atarsn makineye oh mis:) olmadi ortuyu istersen yine acik renk al, beyaz seviyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…