halı konusunda yardım lütfen

melek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
14
0
86
Kocaeli
kızlar tüm evimin halılarını değiştirmeyi düşünüyorum. bugüne kadar halı konusunda çok şanssızdım desenlerine aldanıp naylon karışımı halılar almışım temizliği çok zor oluyor saç kılı pislik herşeyi üzerinde tutuyor halılarım. salonuma ünlü bir markanın yüzde yüz akrilik halısını aldım kaliteli olsun istedim onunda üzerinde pamuk yumakları oluyor. halılarından memnun olanlar lütfen bana fikir versin ayrıca ipek şagi kullanan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz temizliği, özellikle elektrik süpürgesi kullanımı nasıl. şimdiden teşekkür ederim

ben şagi halıdan aldım geçen yıl hiç memnun değilim süpürmek fayda etmiyor halıyı çırpmak gerekiyor apartmanda oturanlar içinde çok sorun oluyor.bence şagi halı almayın.

ipek shaggy ler nasıl acaba kullanım olarak ben alerjik bir bunyeye sahibim bir türlü karar veremiyorum

Canım halılar 5-6 ay tüy verir. Bu normal birşey.

Benimkilerde veriordu şimdi düzeldi.

Halının iyi oldugunu gösterir.

ben 15 gün önce kervansaray ipek (nepal) halı aldım makinaya çok güzel gidiyor. dha önce merinos kullandım ama saç kılını bile üzerinde belli ediyor. açık renkdi ama koyusu nasıl olur bilmiyorum. sgay halı bir tane var oturma odamda kırmızılı turunculu tüy kıl belli etmiyor ama temizliği zor. üzerinde bişey gözükmesede içerisinde pislik toz kalabiliyor.

Merinostan alıpta paranı çöpe atma sakın. Daha 4 ay kullanımdam sonra açık renk yerlerinde siyah siyah lekeler çıktı. Antepte ben fabrikasından kesme halısınıda aldım. halıyı süpürüken belli bir yönü yok yani süpürge bile süpürmüyor. O kadar kuvvetli makinem üzerindekileri temizleyemiyor. Shaggyleri bende sevmiyorum Benim koyunlu halım var memnunum. Ama halıda açık renkten taraftar değilim.

koyunlu halı gerçekten çok güzel,hem üzerine bastıkça basası geliyor insanın hemde temizliği için öyle temizlik rbotlarına falan gergk yok

Kızlar kesinlikle shagy halı almayın o kadar pişmanım ki anlatamam ve çok güzelmiş gibi tüm evimin halıları shagy :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…