• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı konusunda yardım lütfen

melek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
14
0
86
Kocaeli
kızlar tüm evimin halılarını değiştirmeyi düşünüyorum. bugüne kadar halı konusunda çok şanssızdım desenlerine aldanıp naylon karışımı halılar almışım temizliği çok zor oluyor saç kılı pislik herşeyi üzerinde tutuyor halılarım. salonuma ünlü bir markanın yüzde yüz akrilik halısını aldım kaliteli olsun istedim onunda üzerinde pamuk yumakları oluyor. halılarından memnun olanlar lütfen bana fikir versin ayrıca ipek şagi kullanan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz temizliği, özellikle elektrik süpürgesi kullanımı nasıl. şimdiden teşekkür ederim

Merhaba.. haladan anlamam ama arkada doğru söylemiş kaşmir gerçekten çok kötü annem evin yolluklarını olduğu gibi değiştirmişti kaşmir aldı halı keçe gibi oldu ne doğru dürüst yıkanıyor ne de süpürülüyor.. Bir de o kadar para vermişti

canım bence saray al benim bütün evimin halıları saray güzel temizleniyor güzel süpürülüyor sakın royal padişah merinos vs yanından bile geçme hem naylon hem saç kıl çok topluyor

kaşmirden uzak durmanı tavsiye ederim.
saray yada gümüşsuyu almanı öneririm...

merhaba,benim salon halılarımı Sanat tan almıştım shaggy ve beyaz çok memnunum:66:.Ben salonda desenli halıları pek tercih etmiyorum sana tavsiyem shaggy alırsan üç çeşit ipten yapılmış halıları alman çok kullanışlı.Annemin evindeki halılarıda ipek shaggy geçenlerde yıkadı yeni almış gibi olmuş halıları çok beğendim :3: Kolay gelsin tatlım

benim royal halım var keçe gibi oldu valla.üzerindeki ipi bile makineyle alamıyorum.bide bahariye var.kesinlikle tavsiye ederim.yumuşacık.temizlemesi kolay mis gibi valla .ben eskilerden vazgeçme derim:)

Royal halılarımdan çok memnunum kesinlikle taviye ederim. hem antibakteriyel hemde çok şık modelleri var her tarza uygun.salon içinse eğer pier cardin halılarda çok kullanışlı salonumda kullanıyorum ben daımond serisinden hem çok şık ve kullanışlı hemde sağlıklı.
bu arada saray shagy halılardan hiç memnun olmadığımıda söylemeliyim. herşeyi içine hapsediyor.nekadar temizlersem temizliyeyim arada bir yıkatmadan içime sinmiyor.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar yorumlarınızı okudum. Kaşmirin yanından bile geçmem çünkü değiştirmek istedğim halılarım kaşmir:1: ömrümü tüketti. Bu arada bende halı konusunda biraz araştırma yaptım sizlerle paylaşayım. her markanın iyi ve kötü halısı varmış polipen vb yazanlar naylon karışımı olduklarından 3-4 yıl içinde keçe gibi olurmuş en iyi halı yün ve yüzde yüz akrilkik olanlarmış. Yünün temizliği birazdaha zormuşve daha pahalıymış. Halının bir süre tüy bırakması ise onun kaliteli olduğunu gösteririmiş. ben salonuma ipek saggy diğer odalarada saray veya royal bakteri temiz halı almaya karar verdim. Salonumdaki halım çok kaliteli aslında ama çok klasik bir model almışım. hiç tarzım değil insan bazen yapıyor böyle hatalar hadi öptüm sizi

benimde evimdeki bütün halılarım saray ancak oturma odamdaki halım merinos.ya nefret ettim ya tutup balkondan atmak istiyorum.sarayı tavsiye ederim.çok kaliteli valla.çok memnunum

bencede kaşmirin yanında geçme derim bende..felaket oluyorlar..tabıkı her markanın kalıtelı halıları var.bence yün halıdan vazgeçme derim.tercihin o yönde olsun..en iyilerınden biri saray ve gümüşsuyu..üzerındekı yün yumağı olması halının iyi oldugunu gösterıyor..onu çok takma.bir müddet sonra geçiyor.ılık nemlı havlu tarzı bir bezle sildiğin takdırde hafifliyor o tüyler....şimdiden güle güle kullan halılarını..

Hangi halı olursa olsun, önemli olan halının ömrü ve temizlik şeklidir. Ama bu kimsenin aklına gelmez. Elbette halılar fiyat ve markalarına göre ömür ve görsellik içerir. Halınızı iyi görmek istiyorsanız, canlılığını artırmak istiyorsanız halılarınızı atacağınıza veya değiştireceğinize temizlik şeklini değiştirin ömrü uzasın, baktıkça içiniz açılsın. Tavsiye mi? Buhar temizliği, isterseniz ilgili numarayı verebilirim.

Herkesin hali tecrubesi farkli ve sanirim farkli markalarin urunlerinde de degisiklik oluyor..Mesela ben saraydan hic memnun kalmadim şık bi hali ama temizlemekte gucluk cekiyorum ote yandan kaşmir halilarimdan cok memnunum..Royali de cok sevdim ama kir belli etmiyo..

Back