• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hale'm ile Sare'm bizimle..

ama bunlar çok tatlıı maşallah Allaha emanetsiniz siz.herşey gönlünüzce olsun.Rabbim bahtı güzellerden eylesin.

Allaha hayırlı kul, size ve vatana da hayırlı evlat olurlar inşallah
bu arada kayınvaliden erkekmi acaba :)

Allah analı babalı sağlıklı mutlu hayırlı ömürler versin meleklerine...

Bana da cinsiyeti ne diye soranlara heyecanla "kız!" diyorum, suratlarını düşürüp "olsun hayırlısı olsun" diyolar. Allah Allah nası tepki bu diyorum erkek olması şartmı yani!! :mymeka: Cahil boş kafalar üzülüyorum onlara.
Oysa ben uçuyorum kızım olacağı için süslüycem püslüycem prensesimi hele bi gelsin dünyama yicem onu Şeniz

Canım ne güzel iki prensesin olmuş Allah sağlık sıhhat versin... Bahtlarını güzel eylesin...

ayy canım yerim ikizlerini senin allah analı babalı büyütsün ikiz büyütmek zordur allah kolaylık versin sana canım inş uslu bebekler olurlarda sanada yardımcı olurlar

tebrik ederim sizi. Gül gibi iki tane kızınız olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi de nasip etsin size. Kim ne dersin kulağınızı tıkayın ama çocuklarınızın yanonda böyle birşey diyen olursa susturmayı da bilin. Asla çocularınızın sevilmedikleri hissine kapılmarını sağlamayın. Onlar anne ve banaın gözbebeği sizin bebekleriniz. Ayrıca kız evlat daha hayırlı daha kıymet bilen olur. Siz sevginizi verdikten sonra kimseye birşey demek düşmez.

tebrikler allah analı babalı büyütsün
kızların ve eşinle hep mulu olursunuz inş.

ne kadar guzel rabbim evlatlarini size bagislasin darisi bizlerin basina insallah

ay ne guzel ısmlerı var,isimleri gibi güzl yasasınlar..

mucize bu olsa gerekk...
allah analı babalı büyütsün canım
isimleride kendileride çok tatlılar maşallah..

canımm benimm ya ne kadar güzel anlatmışınnn göz yaşlarıyla okudummm

ama bunlar çok tatlıı maşallah Allaha emanetsiniz siz.herşey gönlünüzce olsun.Rabbim bahtı güzellerden eylesin.

Allaha hayırlı kul, size ve vatana da hayırlı evlat olurlar inşallah
bu arada kayınvaliden erkekmi acaba :)

Kızlarımın sevgili KK teyzeleri,
işte pek çok yerde olur olmaz şey duyarken burda tanımadığım sizlerden moral veen destek ve hayır dualar okudumm,
hepinize çok teşekkür ediyorum,
burda tekrar dua ile;
ev isteyenlere ev;
eş isteyenlere eş;
iş isteyenlere iş;
evlat isteyenlere çifter çifter evlat dualarımı tekrar ediyorum ve beraberinde sonsuzsağlık,huzur ve mutluluk tabiiopuyorumnanaktan

allah analı bablı büyütsün canım gerçekten gözlerim doldu, allah kolaylık versin güzel uzun ömürler versin

ağlattın beni Hymarryim örnek aldığım ender kişilerden bitanesi.. nerden enreye kısmet dimi şükür ne güzel kavuşma Rabbim inşallah sağlıcakla büyütmeyi nasip eder.. hayırlı evlat olur inşallah halemle sarem.. yerim ben onlarıda onları doğuran yüreğide kendide güzel anneyi.. Allahım nazarlardan korusun canım yuvanızdan huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin..

Ahmet Emirimle Mehmet Eminimi iki dakkalığına yanlız bıraktım doığum hikayenizi okumak için değdi ama :)
canım beniiimmŞeniz
tatlı dillim güler yüzlüm,
benim için söylediklerinin tümü senin güzel bakış açının yansıması..
Seni ve yavrularını öpüyorum cnm arkadaşımmopuyorumnanaktan
Canim dostum,dert ortagimmmm,guzel arkadasim,agzina,yuregine saglik oyle guzel anlatmissin ki,gozyaslarima hakim olamadim:(
hani derler ya insanin ic guzelligi,kalbinin-yureginin guzelligi,nuru yuzune yansir diye,iste ben bu sozun gercekten cok ciddi manada sende sirayet ettigini cok iyi goruyorum...
senin bu yasama sevincin hayata pozitif bakip keyiflenip herseyden guzel sonuclar cikarabilmene her zaman hayran olmusumdur...iyi ki varsin...iyi ki seni tanimisim....Rabbim sana esin ve yavrularin ve daha da dogacak olan:):):) yavrularinla,ailenle mutlu mesut huzurlu saglikli omurler versin...bunu butun kalbimle en icten dilek ve dualarimla soyluyorum ki;sen mutlulugu huzuru gercekten hakeden bir dostumsun...senin yureginin,kalbinin guzelligini en iyi ben bilirim...ve senin hakkini odeyemem,sana buyuk bir vefa borcum var ve hala borclaniyorum:)bigun toptan odeyecegim;)
Rabbim huzuruna huzur,mutluluguna mutluluk katsin....seni seven gurbet dostun :):):)
dua ve sevgi ile.......
Hiçbirşey kolay değil biliyorsunn ve herşey sabırla çok daha güzel oluyor ve olacakyerimseniben
borç-morç gibi kelimeler okudum sanki,ama o kelimelerin anlamlarını bilmiyorum ben hıh :dilcikar:
canım,hayır duaların için çok teşekkür ederiim,
seni çok seviyorummŞeniz

maşallah barekallah....Allah biz evlat isteyenlere de nasip eder insallah...
ne kadar tatlılar insallah bahtları da güzel olur....

ağlattın beni Hymarryim örnek aldığım ender kişilerden bitanesi.. nerden enreye kısmet dimi şükür ne güzel kavuşma Rabbim inşallah sağlıcakla büyütmeyi nasip eder.. hayırlı evlat olur inşallah halemle sarem.. yerim ben onlarıda onları doğuran yüreğide kendide güzel anneyi.. Allahım nazarlardan korusun canım yuvanızdan huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin..

Ahmet Emirimle Mehmet Eminimi iki dakkalığına yanlız bıraktım doığum hikayenizi okumak için değdi ama :)

Canim dostum,dert ortagimmmm,guzel arkadasim,agzina,yuregine saglik oyle guzel anlatmissin ki,gozyaslarima hakim olamadim:(
hani derler ya insanin ic guzelligi,kalbinin-yureginin guzelligi,nuru yuzune yansir diye,iste ben bu sozun gercekten cok ciddi manada sende sirayet ettigini cok iyi goruyorum...
senin bu yasama sevincin hayata pozitif bakip keyiflenip herseyden guzel sonuclar cikarabilmene her zaman hayran olmusumdur...iyi ki varsin...iyi ki seni tanimisim....Rabbim sana esin ve yavrularin ve daha da dogacak olan:):):) yavrularinla,ailenle mutlu mesut huzurlu saglikli omurler versin...bunu butun kalbimle en icten dilek ve dualarimla soyluyorum ki;sen mutlulugu huzuru gercekten hakeden bir dostumsun...senin yureginin,kalbinin guzelligini en iyi ben bilirim...ve senin hakkini odeyemem,sana buyuk bir vefa borcum var ve hala borclaniyorum:)bigun toptan odeyecegim;)
Rabbim huzuruna huzur,mutluluguna mutluluk katsin....seni seven gurbet dostun :):):)
dua ve sevgi ile.......

canlarımm canım arkadaşlarımmopuyorumnanaktan
kızlarımı b eklerken tanıştım sizinle de,
tatlı diliniz,bana her daim verdiğiniz destek ve moralle şimdi kucağımdalar işte,
benim için yazdıklarınıza mahçubiyetle teşekkür ediyıorum canlarıımmmŞeniz

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ama ağlattın beni yahuuu

süpersin gerçekten seni yavrularını mücadeleci babayı ve doktorunuzu kutluoyrum herkese inat iki kızınla mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle iznin olursa bizim topikteki kızlarla paylaşabilirmiyim linkini

çok güzeleller maşaalhh rabbim analı babalı büyütsünn prensesslerii saglıklı hayırlı evlatlar olsunlarr iyi insanlarla karşılaşsın lar hep küçük prensesslerr maşaşalhhh

teşekkür ederim hanımlar,
belirttiğim gibi darısı her arzu edenin başına inşallahh..

paylaşabilirsin gizemli canım..

Son düzenleme:
cok guzel yaww llah san akolaylik versin canim benimmmm allah erkegide nasip eder merak etme insanin canini acitiyor hkötü konusmalari fakat sen dik dur kimse senin hakkinda böyel konusamaz konusturmada zaten alah islah etsin onlariiii

cok guzel yaww llah san akolaylik versin canim benimmmm allah erkegide nasip eder merak etme insanin canini acitiyor hkötü konusmalari fakat sen dik dur kimse senin hakkinda böyel konusamaz konusturmada zaten alah islah etsin onlariiii

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim canımm,Allah kolaylığını veriyor çok şükür,
ama insanlar ben üzüyor işte,
kısmet..

Allah banada ikiz nasip etsin hatta 3 üz insallahhhhhh

canım koyduğun fotoğraf çok etkileyici.üzüldüm bir taraftan hamişken seni üzdükleri için önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması elbette.
4 kişilik hayatınızda sizlere mutluluklar diliyorum.allah huzurunuzu ve sağlınızı hiç bozmasın.
birde dr un harika birisine benziyo.elinden gelenin fazlasını yapmıştır umarım.
baksana mutluluktan havalara uçuyor harika yaaa

Back