canım hikayen çok güzel çevrendekileri boş yer hayırlı evlat olsunlar yeterki cinsiyetn önemi yok..
inş rabbim baanada nasip eder bu duyguyu ve oğluşumu kucağıma alırım....
rabbim analı babalı büyütsün canım güle güle büyüt kızlarını maşallah size ayrıca kayınvalideneride kınadım ne kadar ayıp evladın kızı erkeğimi olurmuş bizler bir evlat sahibi olabilmek için neler yaşıyoruz milletin söylediğine yaptığına bak hayret bişey çok kızıyorum böyle düşünenlere ayrıca kız çocuğu bereketiyle gelirmiş sağlıklılar ya ha kız ha erkek ne farkeder miniklerin çok tatlı maşallah rabbime emanet
hayır dua eden pek azdı,cahil olan daaa,olmayan daa..Ne kadar cahİllİk bebĞİn pİpİsİ olunca baŞı gÖĞe mİ ercektİ bunların tÖbe tÖbeeee
hayırlısıyla kurtul dİye dua edeceklerİne yaptıklarına bak yaaaa
gÖzÜn aydın cnm Çok sevİndİm adınaaa
aminn canım aminn,rabbim bu miniklere hayırlı, uzun, sağlıklı ömürler versin
analı babalı büyüsünler...
evet evet üzülmiycekmişim,ne kadar ağzımı bozardım o zamanlar onlar için,şimdi ise herşey çok farklı gerçekten söylediğin gibi,sen bırak sağdan soldan yapılan eleştirileri bende hamileyken kızım olcak deyince unutmam ayy neyse üzülme oğlunda olur demişti biri ama bi kulağımdan girdi öbüründen çıktı maşallah meleklerin çokk tatlı onlara bak ve ne kadar şanslı olduğunu anla bence kızı olmadan insan kız evladının ne demek olduğunu anlamaz
evet canım herşey geride kaldı,çok güzel bir hamilelik geçirdim,sağlıklı bebeklerim doğdu gördüğünüz bu güzel sahnelerle,daha ne isteyebilirim Allahtan,,canım çok ama çoks evindim bende senden haber bekliyorudum tesadüfen yazını gördüm..
çok tatlılar maşallah..bütün endişeler korkular geride kaldı bebeklerin kollarında artık...
sağ salim kucağına almana inanki çok sevindim...hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...
haklısın canım,gerisi boş,,mükemmel bir mutluluk bu... çok güzel anlatmışsın, tebrik ederim...
Eşinle ve Kızlarınla bir ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim... Gerisini boş ver bence... :))
çok haklısın canım,hepsini boşvermişim,Rabbime ne kadar şükretsem azz..Allah'im evlatlarinin acisini vermesin o sicacik yuvanda sen ve esine..
Bosversene canim ya, kim ne derse desin millet iki günlük.. Kapi kapandiginda disarda olucaklar nasil olsa, erkek de olsa bu fark etmeyecekdi.
Rabbim, her isteyne versin bu güzel meleklerden insallah.
Bende 36 haftamdaayim ve sabirli kizimin gelmesini bekliyorum teyzesi..
Allah'im herseyi kalbine göre versin , cok güzel ve yalin yazin cok hosuma gitti hikayenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?