• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hale'm ile Sare'm bizimle..

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Nerden başlasam,nasıl anlatsam,,
Edebiyat beceremem,sade yalındır herşeyim,kelimlerim de öylee..
Evlendik ve belli planlar doğrultusunda bir müddet bebek sahibi olmayacaktık.Kaynana,görümce,hesap verdiğimiz bağlı olduğumuz kimsecikler yoktu.Çalışıyor kazanıyor,yazın da arabamıza binip hesapsızca binlerce kilometre yapıp güzel ülkemizin topraklarını karış karış geziyorduk,nerde ne yenir nerde ne içilir keşfediyorduk.Zaman böyle gezerek,eğlenerek,bazen gülerek ve bazen de ağlayarak geçiverdi.
Artık sıra başka şeylere geldi,fakat bebeğimize kavuşmak içn start verdiğimizde birşeylerin yolunda olmadığını anladık,sorun çok büyük olmasa da beklemek,zamana bırakmak ve çalışmak zorundaydık.Sorunumuzun ne olduğunu hiç doktor araştırmadan kapı kapı gezmeden Serdar Beyle keşfettik,bize zamanla bebeğimizin olabileceğini söyledi.Çalışıyor,takip ediyor,hesaplıyor fakat her ay hayal kırıklığına uğruyorduk.Her yaptığım test boşunaydı,bu işe kilitlenmiştim.Ağrı kesici bile kullanmayan ben nasıl böyle bir rahatsızlığa muhatap olmuştum,çıldırıyordum.
Hastalığım dolayısıyla hızla kilo aldım,görenler hamilemisin diyorlardı,eşime küsüyor,işime küsüyor,hayata küsüyordum.Doktorumuz aşılama ile başlamayı teklif etti,bekleyemeyecek durumdaydım,hemen tüp bebek yapıcaktık.Tam tedaviye başlayacakken kayınpederim rahatsızlandı,erteledik,4 ay içinde kaybettik,erteledik.
Nitekim tedavi başlamıştı,doktorum neden direk tüp istediğime anlam veremiyordu fakat benim takatim kalmamıştı.Düzenli bir tedavi ile 19 yumurtam oluştu,17si döllendi,11i 3.güne kaldı.Çok güzel bir gelişmeydi bu,embriyolar çok parlak,transfer 2 embriyo ile yapıldı,çoğul gebelik olmamalıydı,çok başarılı geçmişti,bu iş oldu ve bana göre artık hamileydim.
Henüz KK yoktu,dayanamayıp 8.gün,10. Gün kan tahlillerini bilmiyorum tabi,12.günü bekledim.”Sonuç negatifti”
Doktorum “bu kadar yıldır bu işi yapıyorum hala sürprizlerle karşılaşıyoruz” diyebildi,buz gibiydim,biraz ağladım ama kimse suçlu değildi,hemen yeniden başlamalıydım,doktorum ,”ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yeniden deneyelim fakat en 3 ay bekleyelim” dedi,asla bekleyemem dedim,etik ve teknik olarak bir sakıncası yoksa hemen,”Onlara ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım” dedim.
Bir sonraki ay ikizlerime hamileydim,işte o zaman KK ile tanıştım.
Düzenli kontrollerimi oldum.
Benim için cinsiyetin önemi yoktu,dualarımda da cinsiyetleri şu olsun demedim hiç,sağlık istedim sadece,
Nitekim 12.hafta ense kalınlığı ölçümünde bebeklerimin iki erkek olduğunu söyledi perinatolog doktorumuz.Doğulu olan kaynanamlar,görümcelerim bayram ettiler,kurban kestiler,herşey harikaydı.Erken deselerde alışveriş yapmaya başladım,ikiz gebelik kolay değildi,yavaş yavaş gördüklerimi alıp attım kenara,bu arada hep geziyor,hareket ediyor,karşıyakada tam gün özel bir okulda çalışıyor ve ev işlerimi de yapıyordum,hiçbirşey bana ağır gelmiyordu,hayatımın en güzel günleriydi.
20.-21.haftalar arasında bebeklerimin kesin olarak iki kız olduğunu söyledi kendi doktorumuz,şoktaydık.Kız yada erkek olması değil,bu zaman akadar bu şekilde içimize sindirmemiz bizi bu hale getirmişti.Eşm anneme nasıl söyliycez acaba diyerek ancak 10 gün sonra haber verebildi,o gün bugündür iki erkek sonrası iki kızıma herkes sırtını döndü,ne arayan ne soran,arayan da çok üzüldüğünü ama olsun birgün benim de erkek çocuğum olacağını söylyordu acıyarak.Hepsinden bugün daha da nefret ediyor ve hayatım boyunca hiçbirini affetmeyeceğimi bir kere de sizin huzurunuzda söylüyorum.
24.09.2009 tarihinde 37.hafta sonunda bavulumu alıp hastaneye gittim,sakiiin sakin,hep sakin,hep hareketli,hep mutluydum,spinal anestezi ile Serdar Koç ile 13.16 da Sare’mm,13.18 itibariyle Halem dünyaya geldi.Babamız yanımdaydı,bir anda 4 kişiydik.Mutluluk tarif edilemez kelimeleri kifayetsiz bırakan bir duyguydu artık.

resim008b.jpg
resim010r.jpg

Şimdi ikiz kızlarımla hayatımın en güzel günlerini yaşarken,hamilelğimde yanımda olan tüm KK teyzelerimize sonsuz sevgilerimizi gönderiyor,geride yavrularına kavuşmak için yanan tüm hamile ve hamile olmayan anne adaylarına sonsuz dualarımı iletiyoruma.s..

resim047eq.jpg
resim048sl.jpg

canım hikayen çok güzel çevrendekileri boş yer hayırlı evlat olsunlar yeterki cinsiyetn önemi yok..
inş rabbim baanada nasip eder bu duyguyu ve oğluşumu kucağıma alırım....

rabbim analı babalı büyütsün canım güle güle büyüt kızlarını maşallah size ayrıca kayınvalideneride kınadım ne kadar ayıp evladın kızı erkeğimi olurmuş bizler bir evlat sahibi olabilmek için neler yaşıyoruz milletin söylediğine yaptığına bak hayret bişey çok kızıyorum böyle düşünenlere ayrıca kız çocuğu bereketiyle gelirmiş sağlıklılar ya ha kız ha erkek ne farkeder miniklerin çok tatlı maşallah rabbime emanet

canım hikayen çok güzel çevrendekileri boş yer hayırlı evlat olsunlar yeterki cinsiyetn önemi yok..
inş rabbim baanada nasip eder bu duyguyu ve oğluşumu kucağıma alırım....

rabbim analı babalı büyütsün canım güle güle büyüt kızlarını maşallah size ayrıca kayınvalideneride kınadım ne kadar ayıp evladın kızı erkeğimi olurmuş bizler bir evlat sahibi olabilmek için neler yaşıyoruz milletin söylediğine yaptığına bak hayret bişey çok kızıyorum böyle düşünenlere ayrıca kız çocuğu bereketiyle gelirmiş sağlıklılar ya ha kız ha erkek ne farkeder miniklerin çok tatlı maşallah rabbime emanet

çok haklısınız canlarımm,,
güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruma.s.,

nurcandoğu canımm,sen de sağlıkla oğluşuna kavuş inşallaahhh..

belenay
canımm,yazımda da söyledim,çok dua ediyorum isteyen herkesee..

Ne kadar cahıllık bebĞın pıpısı olunca baŞı gÖĞe mı ercektı bunların tÖbe tÖbeeee
hayırlısıyla kurtul dıye dua edeceklerıne yaptıklarına bak yaaaa
gÖzÜn aydın cnm Çok sevındım adınaaa

rabbim bu miniklere hayırlı, uzun, sağlıklı ömürler versin
analı babalı büyüsünler...

sen bırak sağdan soldan yapılan eleştirileri bende hamileyken kızım olcak deyince unutmam ayy neyse üzülme oğlunda olur demişti biri ama bi kulağımdan girdi öbüründen çıktı maşallah meleklerin çokk tatlı onlara bak ve ne kadar şanslı olduğunu anla bence kızı olmadan insan kız evladının ne demek olduğunu anlamaz

canım çok ama çoks evindim bende senden haber bekliyorudum tesadüfen yazını gördüm..
çok tatlılar maşallah..bütün endişeler korkular geride kaldı bebeklerin kollarında artık...
sağ salim kucağına almana inanki çok sevindim...hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...

mükemmel bir mutluluk bu... çok güzel anlatmışsın, tebrik ederim...
Eşinle ve Kızlarınla bir ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim... Gerisini boş ver bence... :))

Allah'im evlatlarinin acisini vermesin o sicacik yuvanda sen ve esine..
Bosversene canim ya, kim ne derse desin millet iki günlük.. Kapi kapandiginda disarda olucaklar nasil olsa, erkek de olsa bu fark etmeyecekdi.
Rabbim, her isteyne versin bu güzel meleklerden insallah.
Bende 36 haftamdaayim ve sabirli kizimin gelmesini bekliyorum teyzesi..
Allah'im herseyi kalbine göre versin , cok güzel ve yalin yazin cok hosuma gitti hikayenle..

Ne kadar cahİllİk bebĞİn pİpİsİ olunca baŞı gÖĞe mİ ercektİ bunların tÖbe tÖbeeee
hayırlısıyla kurtul dİye dua edeceklerİne yaptıklarına bak yaaaa
gÖzÜn aydın cnm Çok sevİndİm adınaaa
hayır dua eden pek azdı,cahil olan daaa,olmayan daa..
bugünümüze hamdolsun,
güzel sölerin için çoook teşekkür ederim canıımma.s.
rabbim bu miniklere hayırlı, uzun, sağlıklı ömürler versin
analı babalı büyüsünler...
aminn canım aminn,
hayır dualarına çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
sen bırak sağdan soldan yapılan eleştirileri bende hamileyken kızım olcak deyince unutmam ayy neyse üzülme oğlunda olur demişti biri ama bi kulağımdan girdi öbüründen çıktı maşallah meleklerin çokk tatlı onlara bak ve ne kadar şanslı olduğunu anla bence kızı olmadan insan kız evladının ne demek olduğunu anlamaz
evet evet üzülmiycekmişim,ne kadar ağzımı bozardım o zamanlar onlar için,şimdi ise herşey çok farklı gerçekten söylediğin gibi,
destek sözlerin için çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan,
Allah yavrunu da sana bağışlasın inşallahh:Saruboceq:..
canım çok ama çoks evindim bende senden haber bekliyorudum tesadüfen yazını gördüm..
çok tatlılar maşallah..bütün endişeler korkular geride kaldı bebeklerin kollarında artık...
sağ salim kucağına almana inanki çok sevindim...hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...
evet canım herşey geride kaldı,çok güzel bir hamilelik geçirdim,sağlıklı bebeklerim doğdu gördüğünüz bu güzel sahnelerle,daha ne isteyebilirim Allahtan,,
Bugünüme hamdolsun,
Cümlemizin yavrularını bizlere bağışlasın Rabbimm,teşekkür ederim ilgine canımmopuyorumnanaktan
mükemmel bir mutluluk bu... çok güzel anlatmışsın, tebrik ederim...
Eşinle ve Kızlarınla bir ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim... Gerisini boş ver bence... :))
haklısın canım,gerisi boş,,
güzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum canımmŞeniz
Allah'im evlatlarinin acisini vermesin o sicacik yuvanda sen ve esine..
Bosversene canim ya, kim ne derse desin millet iki günlük.. Kapi kapandiginda disarda olucaklar nasil olsa, erkek de olsa bu fark etmeyecekdi.
Rabbim, her isteyne versin bu güzel meleklerden insallah.
Bende 36 haftamdaayim ve sabirli kizimin gelmesini bekliyorum teyzesi..
Allah'im herseyi kalbine göre versin , cok güzel ve yalin yazin cok hosuma gitti hikayenle..
çok haklısın canım,hepsini boşvermişim,Rabbime ne kadar şükretsem azz..
Yazımda da söylediğim gibi arzu eden herkese sağlıklı evlatlar için çoook duacıyım canımm,
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim,senn için de rahat,kolay sağlıklı bir doğumla yavruna kavuşmanı diliyorumcanımmopuyorumnanaktan

Allah analı babalı sağlıklı mutlu hayırlı ömürler versin meleklerine...

Bana da cinsiyeti ne diye soranlara heyecanla "kız!" diyorum, suratlarını düşürüp "olsun hayırlısı olsun" diyolar. Allah Allah nası tepki bu diyorum erkek olması şartmı yani!! :mymeka: Cahil boş kafalar üzülüyorum onlara.
Oysa ben uçuyorum kızım olacağı için süslüycem püslüycem prensesimi hele bi gelsin dünyama yicem onu Şeniz

Canım ne güzel iki prensesin olmuş Allah sağlık sıhhat versin... Bahtlarını güzel eylesin...

ayy canım yerim ikizlerini senin allah analı babalı büyütsün ikiz büyütmek zordur allah kolaylık versin sana canım inş uslu bebekler olurlarda sanada yardımcı olurlar

tebrik ederim sizi. Gül gibi iki tane kızınız olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi de nasip etsin size. Kim ne dersin kulağınızı tıkayın ama çocuklarınızın yanonda böyle birşey diyen olursa susturmayı da bilin. Asla çocularınızın sevilmedikleri hissine kapılmarını sağlamayın. Onlar anne ve banaın gözbebeği sizin bebekleriniz. Ayrıca kız evlat daha hayırlı daha kıymet bilen olur. Siz sevginizi verdikten sonra kimseye birşey demek düşmez.

ağlattın beni Hymarryim örnek aldığım ender kişilerden bitanesi.. nerden enreye kısmet dimi şükür ne güzel kavuşma Rabbim inşallah sağlıcakla büyütmeyi nasip eder.. hayırlı evlat olur inşallah halemle sarem.. yerim ben onlarıda onları doğuran yüreğide kendide güzel anneyi.. Allahım nazarlardan korusun canım yuvanızdan huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin..

Ahmet Emirimle Mehmet Eminimi iki dakkalığına yanlız bıraktım doığum hikayenizi okumak için değdi ama :)

Canim dostum,dert ortagimmmm,guzel arkadasim,agzina,yuregine saglik oyle guzel anlatmissin ki,gozyaslarima hakim olamadim:(
hani derler ya insanin ic guzelligi,kalbinin-yureginin guzelligi,nuru yuzune yansir diye,iste ben bu sozun gercekten cok ciddi manada sende sirayet ettigini cok iyi goruyorum...
senin bu yasama sevincin hayata pozitif bakip keyiflenip herseyden guzel sonuclar cikarabilmene her zaman hayran olmusumdur...iyi ki varsin...iyi ki seni tanimisim....Rabbim sana esin ve yavrularin ve daha da dogacak olan:):):) yavrularinla,ailenle mutlu mesut huzurlu saglikli omurler versin...bunu butun kalbimle en icten dilek ve dualarimla soyluyorum ki;sen mutlulugu huzuru gercekten hakeden bir dostumsun...senin yureginin,kalbinin guzelligini en iyi ben bilirim...ve senin hakkini odeyemem,sana buyuk bir vefa borcum var ve hala borclaniyorum:)bigun toptan odeyecegim;)
Rabbim huzuruna huzur,mutluluguna mutluluk katsin....seni seven gurbet dostun :):):)
dua ve sevgi ile.......

ne kadar guzel rabbim evlatlarini size bagislasin darisi bizlerin basina insallah

Back